Перилни препарати и омекотители - 75

• 55 895
  • 783
  •   1
Отговори
# 390
Ухае на простора вън.

# 391
Нов играч на терена за бяло. Но нещо ми се струва че не може да се сравни със зеления. Новият е с 5-15% избелители. За разлика от зеления, който е с 15-30%.

И аз си взех този, не знаех, че е лимитиран. Като аромат много ми допада, на чистичко, но още не съм пробвала.

# 392
  • София
Напоследък ми харесва Сано сензитив за бебето прахообразен.
Не знам дали пере добре, защото използвам и солта на дм,но ухае добре.
Слагай сол, че иначе е голям боклук.

# 393
В момента в Емаг има разни оферти на Ариел прах големи разфасовки, но са все бяло+ цветно. От години пера с гелове, но след като попаднах на тематс, реших да мина на прах. Може ли да кажете кои точно прахове използвате, със снимки? Благодаря предварително!

# 394
Едно мнение да дадете...

# 395
  • София
Чудя се дали да поръчам, съмнително ниска цена

# 396
  • гр.Пловдив
Едно мнение да дадете...

Нищо не струва,прала съм с него преди 7-8г и беше 17лв .не си заслужава

# 397
Като сме на тема "бяло",помощ-бели футболни чорапи! 🤪Показаният прах за бяло почти се справи,но и самите чорапи имаха направо черни участъци.😵‍💫

Трябва си добавка с избелители, напр.солта на ДМ. И висок градус, дълга програма.

# 398
Като сме на тема "бяло",помощ-бели футболни чорапи! 🤪Показаният прах за бяло почти се справи,но и самите чорапи имаха направо черни участъци.😵‍💫

Трябва си добавка с избелители, напр.солта на ДМ. И висок градус, дълга програма.
Солта я имам и я ползвам,но за бяло ползвам и техния прах (зеленият).Няма ли да съсипя дрехите с такава силна химия?

# 399
Не мисля. Simple Smile Праховете са толкова орязани откъм състав, че няма такъв който да пере добре без добавки, вече, за жалост.  Освен може би мегаперлите...

# 400
Може ли да покажете и снимка на солта. Живея в град, в който нямаме магазин на ДМ и не съм запозната с продуктите им, но пък пътувам и бих могла да се снабдя, но какво да търся?

# 401
  • Пловдив
Аз слагам Vanish oxy action винаги когато имам бяла пералня,дори и с Persil megaperls,от който не съм очарована.

# 402
Влизам, основна да се похваля, че най-накрая се наканих и си сложих праховете в кутии.

Със Скип съм нямала проблем за овлажняване в продължение на година, но Ариел-ът… пие влага като обезумял. Миле-то ми е относително ново като асортимент и не знам как се държи във времето, ама няма да нарушавам симетрията, я.
Скрит текст:
От Ариел за бяло се отървах (имах цяла неотворена кутия за 100 пранета)  и не смятам да се връщам към него, освен, ако не му върнат старите изпиращи свойства.
Вече месец съм ползвател на Миле — много съм доволна, пере бялото страхотно.
А със Скип се сдобих отново по неволя. Бяхме в Гърция и ми се свидеше да пера там на някаква чужда пералня с Миле и затова купих Скип. Ще го използвам яваш-яваш.

# 403
Заповядай солта

Също тези добавки ползвам

# 404
Никакъв ефект не видях от показаната сол. Как и за какви дрехи я ползвате, че сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт