Перилни препарати и омекотители - 75

• 55 610
  • 783
  •   1
Отговори
# 540
Идеята вероятно пак от тук във форума съм я взела, не е моя. Но си е добра наистина, това тропане и хлопане от твърда чашка в барабана предпочитам да си го спестя. Не че и винаги слагам в нещо де, често сипвам първо препарата, тои се стича през дупките и не е като да е цялото количество върху някоя дреха, което би станало ако го сипя върху тях като вече са в пералнята. И аз не знам кое от двете е по-добре, карам малко както ми дойде в момента.

# 541
Всъщност го сравнявах с по-малката опаковка,спрямо нея излиза прекалено изгодно.🙃Има там един надпис "classic" на кутията,който вероятно ще значи,че има някаква разлика в състава и съответно в качеството.
Сега погледнах състава им в немския сайт. Имат разлика според етикета.
Скрит текст:
Малка опаковка:

Голяма опаковка:

# 542
Каква е тази обсесия да се пести от перилни препарати? Замисляли ли сте се колко струват дрехите, които слагате в машината и колко ще спестите ако използвате възможно най-евтините и некачествени препарати. И скъпите вече не са това, което бяха, да не говорим за по-евтините... Колко ще спестите месечно, 5 лв, 10...?

# 543
Не мисля че си разбрал какво тжчно се пита Simple Smile
В светлината на предни постове за Денкмит за бяло - че е хубав, се пита и за този за цветно !
Не се пита за рекс или кой да е евтин прах, а за конкретен.
И второ се пита за състава!, не за цената...

Аз поне така видях отстрани, питането.

# 544
Ако въпросът е за състава, то трябва да е съвсем ясно, че този в голямата опаковка няма как да е същия при такава разлика в цената. Най-вероятно базата е същата, като са добавени 20-30 % натриев сулфат-възможно най-евтината кристална суровина, която няма отношение към перилния процес и дори му вреди в големи концентрации.
Със същия успех можете да си купите нещо по-скъпо и да му добавяте по 1 с.л. готварска сол, примерно.

# 545
Да, за състава питат.
Защото е нов продукт Simple Smile

# 546
Каква е тази обсесия да се пести от перилни препарати? Замисляли ли сте се колко струват дрехите, които слагате в машината и колко ще спестите ако използвате възможно най-евтините и некачествени препарати. И скъпите вече не са това, което бяха, да не говорим за по-евтините... Колко ще спестите месечно, 5 лв, 10...?
Точно затова попитах за качеството,защото не искам да съсипя дрехите си.🙂И тъй като ми се стори прекалено евтино,за да е същият прах като този в малката опаковка,драснах един въпрос.
Кажете само,моля ви,за качеството на Формил от Лидл-запазено ли е?
Благодаря предварително!

# 547

Мога само състав да покажа.

# 548
Просто Ленор

# 549
Защо не напишете марките, които стават за нещо и тези,които не стават за нищо.

# 550

Не мисля че имат нещо общо.

# 551
Защо не напишете марките, които стават за нещо и тези,които не стават за нищо.

Това с марките е трудна и противоречива работа, а може да се тълкува и като реклама.

При всички случай, ценовите реалности са такива, че за качествено изпиране (особено на бели и светли дрехи) трябва да си приготвите от порядъка на 0,15 лв/кг. сухо пране, само за перилния препарат и евентуално добавката към него. Дали ни харесва или не, няма значение, просто такива са цените в момента и ще се повишават още.

# 552
TAED ,благодаря.

# 553
Кажете само,моля ви,за качеството на Формил от Лидл-запазено ли е?
Ако става въпрос за суперконцентрирания течен - да, същият си е като преди, само опаковката смениха. За мен е с отлично качество и много удобен за употреба и дозиране.

# 554
Като стана въпрос за ТИЕРА ВЕРДЕ, някой има ли впечатления от течните им перилни препарати?

Общи условия

Активация на акаунт