Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 42

• 46 447
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви за предложенията. Отдавна се каня да почна weeds, но все не ми остава време. Явно той ще е следващия и другите след него.

# 676
Ако ти се гледа женски сериал, то Големи Малки Лъжи е твоят.
С Никол Кидман, Рийз Уидърспуун, Мерил Стрийп и други

# 677
Тhe Bold Type. Не знам защо не е много известен, но си струва вниманието.

# 678
Привеъ! Тук съм за съвет. Заклет фен на "Сексът и градът" съм. Търся предложения за подобен сериал. Вече започнах "Емили в Париж" и не съм впечатлена. Всяко предложение за забавен женски сериал от 90те години или ранните години на новото хилядолетие ще свърши работа.

Мога да препоръчам " Триумфът на червилата" . https://www.videoclip.bg/watch/877103_triumft-na-chervilata-2008 … hast-1-tv-rip-tv7

# 679
Изгледах типично женския Thank you, next и е много ведър. Първият ми турски сериал и съм приятно изненадана.
С английско аудио си е супер.

# 680
  • София
Няма сила, която да ме накара да гледам нещо турско, само като чуя езика и превключвам.

# 681
Затова и има опция да не се гледа с оригинално аудио…

# 682
  • София
Всичко гледам винаги с оригинално аудио, дразни ме много като се разминават репликите.

# 683
  • Вестерос
НОВИ
Acolyte
Persumed Innocent с Дцжейк Гиленхол
MILD of Norway

ПРИКЛЮЧВАЩИ

Arcane
The Boys

СПРЕНИ
Tokyo Vice
All American: Homecoming

ПОДНОВЕНИ

Palm Royale
Criminal Minds: Evolution
All American
After Midnight
Average Joe

# 684
Скрит текст:

НОВИ
Acolyte
Persumed Innocent с Дцжейк Гиленхол
MILD of Norway

ПРИКЛЮЧВАЩИ

Arcane
The Boys

СПРЕНИ
Tokyo Vice
All American: Homecoming

ПОДНОВЕНИ

Palm Royale
Criminal Minds: Evolution
All American
After Midnight
Average Joe
Много се радвам за Criminal minds. Едва ли има друг сериал, който да съм преповторила толкова пъти. И ми харесва новата философия и визия в Evolution.

# 685
  • София
ЕЕЕе, защо са спрели Tokyo Vice. Rage

# 686
  • UK
Аа и аз да питам, че съм по средата на втори сезон на Токио вайс, приключва ли сериала.

# 687
  • Бургас
ЕЕЕе, защо са спрели Tokyo Vice. Rage

Първоначално е бил замислен като сериал от два сезона и са подписали с актьорите за два сезона. Не е бил от типа сериали, които в края на всеки сезон се решава дали ще има следващ.

# 688
Радвам се,че Токио не е подновен да го развалят,до колкото четох и книгата свършва така.На мен ми хареса финала на втори сезон,не мисля че има какво повече да покажат.

# 689
  • София
Нямаше смисъл от нов сезон.
Малко с отворен финал приключи, но в рамките на нормалното, а и то и в живота е така...
Много добър сериал, който не е гледал да го гледа.

Приключих по Стар Ченъл с
Orphan Black: Echoes (2023)
https://www.imdb.com/title/tt10016724/

Много е зле, не и си го причинявайте.
Поредния бездарен проект. С лопата да ги ринеш в днешно време.
Една от причините силно да редуцирам сериалите през последните 2 години. Ако преди гледах по 50, 60 шоута на година, сега са макс 20, даже не знам дали и толкова има.
Или са пропаганда или са едно и също, едно и също до омръзване. Скучни, досадни и протяжни трлъри, кримки и социални драми. А няма нужда.

Общи условия

Активация на акаунт