Рисуване за начинаещи и не само - 12

• 20 241
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Raya,с тези котета съм ти Топ фен.

# 646
  • София
Благодаря, qeq. Имам още няколко от поредицата, но всяко ми отнема около 5 часа, а до вчера бях с температура 38.3 - 38.6. Само да си стъпя на краката и ще нарисувам още.

# 647
Благодаря, qeq. Имам още няколко от поредицата, но всяко ми отнема около 5 часа, а до вчера бях с температура 38.3 - 38.6. Само да си стъпя на краката и ще нарисувам още.

Ужас. Каква беше тази дълга болест, грип ли?
Айде вече да минава!
Котето е супер!

# 648
Такъв е сегашният грип - моят трая около две седмици и още кашлям (до вчера пиех хапчета за бронхит).

# 649
  • София
utro77, да, грип тип А излезе според домашния тест. Наистина е много тежък и после продължаваш да кашляш. Днес съм без температура, но краката едвам ме държат. Ако се засмея - кашлям. Гласът ми се губи отвреме навреме. Половинката след грипа е на антибиотик заради дробовете. Той се разболя два-три дни преди мен.
Ще чакам да мине - нямам голям избор.

# 650
Бързо оздравяване!

# 651
Вкъщи беше същото, противен грип е тази година. Малкият го изкара доста тежко. Другите по-биваха, но и двете деца направиха ларингит. Аз дали от стреса покрай малкия, не се заразих, като имам предвид че все още ми кашля в лицето докато спя. От 4 ден почнах Тамифлу (бг варианта), по едно на ден, да се застраховам. Още нищо ми няма, дано да е минало о заминало вече, че и аз като мъжа на Рая много кашлям и без антибиотик не се оправям.

# 652
Днес си купих от Лидл акварелни флумастри.
И комплект от 5 цвята неонови акрилни бои.

# 653
  • София
Може ли снимка, цена и мнение за флумастрите, моля.

# 654
Може ли снимка, цена и мнение за флумастрите, моля.

Ще видя довечера, че нямах време.

# 655
Исках да нарисувам нещо отделно от уроците, затова започнах една малка картинка с кокичета. С цветен молив, обаче нещо не ми се получи оцветяването. Не е съвсем довършена, но сега си мисля, че няма смисъл да я завършвам. Може да опитам да я нарисувам втори път.

# 656
  • София
О! Чудни кокичета! Не успявам да ги нарисувам. Нямат достатъчно текстура и цвят за мен и не ми се получават.
За сметка на котките 😂

# 657
Страхотна е - муцунката и мустаците са се получили супер! Simple Smile

# 658
Леле момичета,и кокичетата и котето са страхотни.

# 659
  • София
И четвъртото коте:

Общи условия

Активация на акаунт