Нашите уютни спални - тема 10

• 30 357
  • 504
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
miraluba, прощавай, имах предвид на Защо ме търсиш.
Грешката е вярна Blush

# 241
Аз пък слагам шир потреба постери в евтинджос рамки от Jysk-а. Поръчвам си ги от posters.bg.
Иначе си харесах едни от Kave home. Но сега не ми се дават пари за тях.

Истинските картини са си истинското изкуство, но някак не ми харесва как стоят до съвременни мебели. И затова си вземам шир потреба. Ама шир та чак дрънка.

Г-жа Шантал, нямам уау снимки. По-назад в темата бях показвала. Понеже целта беше да споделя, че все пак съм успяла да се вместя във височина под 50 (каквато аз харесвам), снимките са само колкото да покажа, че съм доста под височината на масичката дето е 55.
А и няма да ти хареса вероятно. Нисичко е спрямо общо харесвания тренд - легла на минимум 55-60 см височина с матрака.

# 242
  • София
Ами и като показаните има картини. В подходящи рамки си стоят прекрасно. Има и модерно изкуството.

# 243
  • Враца
Здравейте,

харесала съм си боксспринг легло,
никога не съм имала такова, камоли механизирано.
Моля, някой запознат да даде мнение.
Аз реално не си обяснявам, като са с общ топматрак, може ли единият човек да си спи, другият да  се " движи" с дистанционното нагоре-надолу?

https://www.mebeli.bg/legla/kontinentalni-legla/kontinentalno-le … leveland-179.html

# 244
Струва ми се, че не е с общ топматрак, поне от снимките изглежда с две части.

# 245
  • Враца
Струва ми се, че не е с общ топматрак, поне от снимките изглежда с две части.

На клипчето отдолу, когато се повдигат краката , се повдига целият топматрак, та затова се и зачудих .

# 246
Точно на клипчето се вижда че горе към главата са отделни матраци.

# 247
Ами и като показаните има картини. В подходящи рамки си стоят прекрасно. Има и модерно изкуството.
Дай ако знаеш някой друг линк. Да позяпам.

# 248
Здравейте, моля препоръчайте ми фирма за легло по поръчка. Искам да е качествено изработено и да има удобна табла за облягане, имам идеи за дизайн, но тъй като не намирам точните размери, искам да е по поръчка.

# 249
Какво мислите за леглата тип" основа" върху който се поставя матрака?Стабилни ли са като за по-тежки хора и при спане има ли възможност матрака да се пързаля, така да се изразя.

# 250
  • София
Основа като за френско легло ли? Дали ще е стабилно зависи от изработката. Имаме езно такова на икеа не се пързаля, по принцип е на детето, но и мм е спал няколко пъти. Не е имал проблем.

# 251
Аз имам на Тед, доволна съм. Горният слой (топ матрак) го намествам от време на време, но не се пързаля по време на сън.

# 252
Нямам вкъщи, но съм спала в такива хотелски легла. Разместват се за мен, не бих го избрала за постоянно спане.

# 253
  • София
Ам не знам икейското има плат и не се пързаля, иначе може би може и да се добавят няколко лепки велкро

# 254
  • Враца
Ние имаме такова.
Удобно е , не се рзмества изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт