Нашите уютни спални - тема 10

• 30 402
  • 504
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ами не дава усещане за "твърд", в смисъл на старите легла. Много е приятно даже. Не потъваш като в пяната, просто имаш един приятен "съпорт". Надявам се по-дълго да остане така. Ако цялата спалня има качеството на диван Ektorp, тъй като е от този клас, би трябвало да издържи поне 10 г.

# 301
  • Враца
Esmee, не си сменяй магнито - няма по-удобни матраци от тях.

# 302
  • София
То май за ИКЕА не трябва баш 200. Може и 190 да стане.

# 303
  • SF
Ами бих го пробвала, ама 10 сантиметра са си 10 сантиметра. Да не стане грозна работа! Simple Smile
Твоят е на изключително добра цена. Не знам колко излиза за 140х200.
Аз още не се решавам на ремонт. Трябва да разглобя и подаря или изхвърля един гардероб, но не мога да го направя с моите две ръце. Ще вземе да ми падне някоя врата на главата. Много е голям, а докато не го разкарам и да оправя стените (фина шпакловка и боя), не смея да купя и леглото.
Ти сама ли си сглоби твоето или предлагат и монтаж? Как се справи с подматрачната рамка? Те много тежат.

# 304
някой дали може да препоръча мебелист за тапицирани легла, моля?! че ми трябва малко по нестандартен вариант на легло.

# 305
  • SF
Rockstar, колко дни се чака доставката на леглото от ИКЕА и каква е цената? Търсих информация на сайта и 1. не мога да си възстановя регистрацията, а без нея не мога да го купя онлайн и 2. пише "ние ще ви го доставим на разумна цена".

# 306
# 307
  • varna
в момента има безплатна доставка от Икеа до входа.

# 308
  • SF
Планувала съм да ходя там в петък. Лошото е, че от входа до горе няма как да я кача заради огромната табла и подматрачната рамка с механизма, която не може да влезе в асансьора.
Няма кой да помага. Не си познавам съседите и не се молим за такива неща.

# 309
  • varna
Качване до апартамента ми казаха 65 лв.

# 310
  • София
В момента има безплатна доставка. По принцип, продуктите на ИКЕА са разпределени така, че се пренасят лесно. Конкретно за тази розовата тапицираната, таблата си е голяма.
Аз съм с онази подматрачна от плат и дъсчици.
За качване - около 30-40 лв май беше.

# 311
Питай доставчиците. На мен няколко пъти ми се е случвало сами да ми предложат да ми качат нещо тежко (срещу заплащане, разбира се).

# 312
  • София
Пише безплатна доставка за определени стоки над 400лв, не влиза качването, него ще трябва да си го доплатите... Тапицираното легло  Idanas ако за него се пита е в големи тежки кашони, ние, за да си го качим до спалнята, отваряхме кашоните долу и на части, таблата двамата(нашето е 160) . Ако все пак намериш приятел да помага ще се справите. Но ние ползвахме от по обикновенните им подматрачни, които са ламели на ролка, тези  по-специалните нямам идея как са опаковани, но те ще ти кажат размер и тегло на опаковката ако питаш, мисля че по чуждите сайтове, ако не в нашия се намира и тази информация.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 14:04 от Angel_Dust

# 313
  • SF
Купих я. Вече ще спим на еднакви спални с Rockstar  Simple Smile

Доставката е безплатна, а 65 лева струва да ми я качат до нас.
Момчето от сектора ми каза, че ще се справя сама с монтажа. Било много лесно, имало си всичко необходимо като шестограми и т.н.
Аз обаче за всеки случай отидох и при монтажистите. Там един чичко, много симпатичен ми потвърди, че ще се справя сама с монтажа, но ако не мога, винаги мога да запиша.
Започнах ремонта отзад напред. Вместо да оправя първо стените, аз купих леглото, но аз съм такава.
Матрак не купих. Няма да бързам да я сглобявам, преди да са направили стените на стаята, за което пък ми трябва отпуск. Чак след това ще купувам матрак, защото няма къде да го държа.
Rockstar, твоят твърд ли е? В магазина момчето каза, че е нов и никак не е запознат с матраците. А цените варират от 450 до 1450 и още не съм взела решение какъв да бъде. Сякаш искам да е твърд. Там седнах на края на едно легло и потънах. Люшкаше се. Няма как да лягам с дрехите и да ги пробвам. Не знам как се пробва матрак.

# 314
  • до най-прекрасния мъж
Матрак се пробва, като се легне на него. Ако само седнеш, усещането е съвсем различно. Може да ти се стори мек, а като легнеш, да е съвсем твърд.

Общи условия

Активация на акаунт