Нашите уютни спални - тема 10

• 28 558
  • 503
  •   1
Отговори
# 435
Да, най-често е така. Малко са моделите хем на крака, хем с място за съхранение, което не е реализирано с чекмеджета на колелца. За мен този икейски начин не е кой знае колко практичен. Повече се праши. Затова предложих моделите на Икеа, които са на крака и с истински чекмеджета. А те не са много.

Ние имаме спалня с крачета (въпреки, че аз пък не ги сложих, защото не харесвам високи легла), но без чекмеджета, а с отваряне нагоре на подматрачните. Подматрачните са две и се отварят настрани. Много е удобно. Мястото уж изглежда не особено голямо, но всъщност събира неочаквано много. Само че не отговаря на критериите на Шантал понеже е тапицирана.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 15:01 от Защо ме търсиш?

# 436
Кубратова, в кой магазин го правят това?
На зара е хубава, но като добавя и възглавници ми идва малко над сумата, която ми се струва нормална за такова нещо:-)

На "Раковски", малко преди "Сливница". Магазин за дамаски и пердета.

# 437
Аз търся спалня 140/200 тапицирана. Ходихме до Мьомакс и Айко в Пловдив, нищо не ми хареса.

# 438
Т.е. ти искаш по-голямо място за багаж отдолу ли?
Колко е бюджетът?

Да, свикнала съм да пъхам всичко отдолу, включително масата за гладене.
Бюджетът е до докъм 1500.

Трудно се намира този размер, мисля в Юск имаше, погледнете дали ви допада.
Аз знам, че прекалявам с изискванията и накрая ще направя компромис все с нещо, последното което измислих е да купя Малм и да си поръчам крачета при дърводелец, но трябва да преценя височината, че да не се качваме със стълба накрая 😂

# 439
Шантал, тапицирани такива има. Може да е малко над определения бюджет, но има. Но ти искаш без тапицерия. Вероятно, защото мястото не ти позволява да мръднеш нагоре с габарита.
Иначе
доста над определените фин. рамки и около 500 над тях

# 440
Т.е. ти искаш по-голямо място за багаж отдолу ли?
Колко е бюджетът?

Да, свикнала съм да пъхам всичко отдолу, включително масата за гладене.
Бюджетът е до докъм 1500.

Трудно се намира този размер, мисля в Юск имаше, погледнете дали ви допада.
Аз знам, че прекалявам с изискванията и накрая ще направя компромис все с нещо, последното което измислих е да купя Малм и да си поръчам крачета при дърводелец, но трябва да преценя височината, че да не се качваме със стълба накрая 😂

И дъно ще ти трябва, някак да се закрепи стабилно за рамката, и да издържа тежест.

# 441
Аз търся спалня 140/200 тапицирана. Ходихме до Мьомакс и Айко в Пловдив, нищо не ми хареса.

На детето ми е тапицирана и с такъв размер, купувахме я от Мебелни къщи Ралица.

# 442

На детето ми е тапицирана и с такъв размер, купувахме я от Мебелни къщи Ралица.
Благодаря за информацията. Не бях ги чувала Мебелни къщи Ралица. И аз за дъщеря ми търся тапицирана спалня в нейната стая. Ползвате ли повдигащия механизъм с място за съхранение? Всъщност как се случва това, като гледам няма матрак отгоре, когато е вдигнат механизма? Това означава ли че без матрак трябва да е, за да се вдигне?

# 443
  • Враца
В Нани са тапицирани спални и на живо има прекрасни модели. Има хиляди видове дамаска, като при избор на такава, цената не се променя.

# 444
Но са над 1500 лв.

# 445
Нашата беше евтина, ще погледна след малко. Вдига се с матрака, няма нужда да се маха. Аз ползвам, но не често - държа им сезонни якета/дрехи там, както и завивки, които не се ползват лятото.

# 446
  • Враца
Да, над бюджета са, просто несъобразих.
Но се сещам за сръбските спални Matis, те са качестввени и с по-ниски цени. Ние имаме даже една такава , много сме доволни.

# 447
https://ralica.bg/products/leglo-s-matrak-bambi-pineda?variant=46558973198674

Това са подобни (цената е с матрак), нашето е на Yatas от техния сайт и беше около 1000 с матрака, сега гледам, че подобни модели (няма точно същия) са около 1400, но явно са скочили с времето. Има и под 1000 без матрак.

# 448
  • Враца
Ние си купихме тапицирана спалня от Айко преди около 3 години. Хубава е, удобна, има място за съхранение отдолу. Продава се без матрак, а той се поръчва по вкуса и бюджета на всеки. Цената на самата спалня беше съвсем приемлива, не помня точно, но за размер 160 на 200 см. беше под 1000 лева (без матрака, но с подматрачната рамка). Може и промоция да сме улучили. Но водещото е, че е масивна, здрава и комфортна, не е еднодневка.

# 449
При сегашните цени и растащата инфлация 1500-1600 за спалня е даже добре

Общи условия

Активация на акаунт