Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тези глобули от вечерник и как се използват?
Каква е разликата между кърменето и алкохола, и кърменето и кафето?
Какво е мнението за консумацията на фурми по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тези глобули от вечерник и как се използват?
-
Каква е разликата между кърменето и алкохола, и кърменето и кафето?
Кърменето на алкохол включва времето, необходимо на тялото да метаболизира алкохола. Времето зависи от теглото и вида на алкохола. От друга страна, пиенето на кафе не представлява проблем дори при консумация до 2-3 чаши дневно. Препоръчително е обаче да се консултирате с лекар и да избягвате самолечение.
-
Какво е мнението за консумацията на фурми по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консумация на алкохол по време на кърмене?
-
Защо изпитвам гадене в 8-ми месец от бременността?
АГто леко се напрегна докато мереше шийката на ехографа, но каза, че 30 мм са добре и е важно да не е под 25 мм. Обясни още, че вероятно това се е случило заради тези контракции и завъртането на бебешока, като понеже аз съм с много чувствителна матка и най-малкото нещо я раздразва. Ще увеличим дозата на магнезия, а при нужда - папаверин. Много се притесних.
Някоя от вас минавала ли е през подобно нещо - да има скъсяване на шийката, но с покой и терапия после тя да се удължи леко? Нужно ми е успокоение в момента. 

Тези дни се чувствам много уморена, а не правя почти нищо. Единствено пускам пералня и гладя. Но и това с гладенето ще е само сега. После не мисля да си причинявам и това. Та, ясно е, че ММ ще мие прозорци и закача пердета.