Майски бебета 2024г. - Тема 11

• 31 231
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Как измиха бебето в Токуда🤔 интересно ми стана.

На ръка под супер силна и плътна струя, сапунисват го с лицете и го плакнат безцеремонно, то се дразни, пищи. Абе не е трагедия, но определено не беше нежно и нестресиращо. Разбирам все пак, че при този брой бебета няма как да им пазят спокойствието вероятно.

# 616
И аз съм гледала такова клипче, май от Щерев беше, буквално все едно съм си купила цяло пиле и го мия на чешмата 🙄

Аз мисля през ден-два да я къпя. Имам вече няколко приятелки с деца с дерматит, та както са ги къпали всеки ден, така вече е два пъти в седмицата.

# 617
На моите разликата ще бъде 4 г и 3 м
Това е идея за противогрипна ваксина не съм се интересувал за дете ...🙂може и да действа

Аз днес се подстригах малко да ми олекне,после кой знае кога 😁😁😁🌸

# 618
Момичета, тези от вас които са напреднали с покупките, моля да дадете съвет за бебешки термометър (марка и вид) Blush .
Аз май клоня към обикновените (не за чело) обаче такова разнообразие.. не знам кой да избера.

ПС: Във Вис Виталис има намаления

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 12:13 от Em22

# 619
Точно такъв е обикновен електронен не е за чело,от со фармаси не беше скъп около 15-20 сиг
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010012624

# 620
Момичета, има ли сред вас някоя, която в 7ми месец е била със скъсена шийка и са я поставили на терапия с Коринфар и белодробна профилактика с Флостерон? Както и някоя, родила тогава? Ако може да ми пише. Нещата при мен са сериозни, та искам да обменя информация с някого и да ме успокои малко. Шийката днес е 22 мм, размекната, но поне не е отворена. Моля се на Господ да мине този ужас.

# 621
Точно акушерка препоръчваше, ако се мие всеки ден да не е само с вода, а с душ гел, за да не се узсушава кожата. 😁

Ама тези хора все различни неща говорят. Направо да те объркат още повече.

# 622
Ние тъкмо поръчахме този термометър, все още не е пристигнал, за да дам мнение.

# 623
Момичета, има ли сред вас някоя, която в 7ми месец е била със скъсена шийка и са я поставили на терапия с Коринфар и белодробна профилактика с Флостерон? Както и някоя, родила тогава? Ако може да ми пише. Нещата при мен са сериозни, та искам да обменя информация с някого и да ме успокои малко. Шийката днес е 22 мм, размекната, но поне не е отворена. Моля се на Господ да мине този ужас.

Нямам опит, но те прегръщам и от сърце ти стискам палци всичко да е наред. Пази леглото колкото можеш 🩷

# 624
И аз нямам опит, но може да пишеш в групит във фейсбук или във вайбър. Там има доста повече жени и съм чела тук таме за подобни случаи. Особено в групата майки с термин 2024, там има наистина много жени и следователно по-голям шанс да намериш информация по-бързо.

# 625
Аз също не мога да споделя опит, но ти изпращам подкрепа и положителна енергия!

Имаше няколко момичета със скъсени шийки, за щастие всичко се задържа нормално при тях. Бяха с различни терапии.

# 626

Няма какъв съвет да ти дам, освен да лежиш и абсолютно никакво натоварване да не извършваш. Няма как по друг начин сега да си помогнеш сама. Вярвам, че терапията ще даде резултат. Стискам палци всичко да е наред. А, песар защо не сложат?

Аз бях днес на преглед (27+3) и шийката е 32 мм. На феталната в 24 седмица ми я измери 30 мм. Неприятното при мен е, че плацентата още не се е вдигнала и май ще си остана с ниска, но пък изненадващо шийката още се държи. Мислех да работя до 45-дневния, но може би ще приключа месеца и ще излезна в отпуск или болничен.

Обаче ме прати на тонове. Каза, че е минало килограм и трябва да отида. Стана ми доста странно, защото мисля, че е рано. Жената на тоновете и тя се изненада, каза че съм с най-късния термин. Вие от кога почнахте с тоновете?

# 627
И аз нямам опит, но ти пращам сили и много положителна енергия! Слушай докторите, имай им доверие, консултирай се с тях, те знаят какво правят.
Всичко ще бъде наред HugHugHug

# 628
pipilota17, аз също ще ражда м в Шейново. Ще искате ли да сте в самостоятелни стаи?

Лили, аз ще си поискам самостоятелна стая, ако има свободни. Има плюсове и минуси.
Сега ще ми е 2ро раждане там и вече имам опит.
Недостатъка на самостоятелните стаи е че и да искаш да излезнеш до двора да ти донесат храна, трябва да оставиш бебето в неонатология и после да си го вземеш от там, а понякога не отварят в продължение на 30-40 минути.

Green Arrow, и аз не съм минала по този път, но стискам палци всичко да е наред!

# 629
Green Arrow, с теб сме и изпращаме положителна енергия! Пази леглото и почивай.

Общи условия

Активация на акаунт