Отговори
# 135
  • Габрово
Диди реших да пиша отново, заради теб и то, защото съм юрист.
Емоциите, които те владеят в момента са напълно естествени, но трябва да се вземеш в ръце, да се стегнеш и да си намериш адвокат, за да си взела всички мерки и да си един ход напред.
Това е необходимо, ако детето ти е припознато от бащата, което е равносилно на сключен брак по отношение на родителските права. Разбира се не вярвам, ако се стигне до съд да ти го отнеме, защото съда изхожда от презумпцията, че майката най-добре се грижи за детето си и само в случаи на алкохолизъм, сериозно или психично заболяване на майката или отказ от нейна страна да гледа детето, родителските права се присъждат на бащата.
Твоят случай не е такъв, но не губи време, бъди силна и мисли за детето, това ще ти помогне да преодолееш кризата.  Hug
Както казва мъжа ми:" по-добре на мъката край, отколкото мъка безкрай".
Стискам палци.

# 136
я ми кажете как да направя така че ката вляза във форума да си влизам всеки път с паролата а не директно чме подозирам че ми се четат постовете!и да си сменя паролата

# 137
  • Варна
по-добре на мъката край, отколкото мъка безкрай".
Много добре казано Peace
Радост,а ти не спирай да пишеш Hug
Ей,момичета,ама голяма интрига се заформи с Кредор. Mr. GreenНие жените сме страшни,номер едно сме в тези работи Wink
Аз пак да питам Blush,мамите на  които бебоците са вдигали Т.
Как се къпе бебе с Т newsm78.Ако не се лъжа водата трябва да е по-хладка нали Thinking
Вчера милото си изтърва банята,но днес искам да си го изкъпя.
 Hug Hug Hug

# 138
Ако искаш да свалиш температурата - с 1-2-3 градуса по-ниска от неговата.

Днес сме имали много месечинки! Честито на всички и да са ви най-вече здравички и усмихнатички! Heart Eyes

# 139
  • Варна
Честити месечинки на  Павел на  pipi,Владимир на tydy,Самуил на IVAIA,Самуил на biboshka,Стамен на embo,Тарек на мама elip ,Ема на valche и Цвети на pigi
Да са много здравички и усмихнати  bouquet

# 140
  • Варна
Диди ,много ми е мъчно ,че трябва да преживееш това.Още повече ,че сега би трябвало да са ти най-хубавите моменти в живота.Но съдбата понякога си прави лоша шега с нас.Горе главата и се помъчи поне пред детето да се държиш,за да не усеща мъката ти.А ние ще те подкрепяме и помагаме . Hug Heart Eyes
Иси ,какво става с теб?В бъбреците ли е проблема.Пожелавам ти бързо да се оправяш,за да можеш спокойно и с усмивка да се радваш на бебчето си . Hug Heart Eyes

# 141
честито на Ема на валче, Самуил на biboshka, Цвети на pigi, Павел на pip, Самуил на ivaia, Влади на tydy, Тарек на elip, Ели на prascho
 Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada

на всички болни мами и бебчовци да оздравяват бързо-бързо  Hug

синео4ка, не се притеснявай. важното е, че си разбрала какъв е проблема. сега малко ще разтоварите и след няколко дена пак ще папка.

didi_fiesta, много е неприятно това, но в името на детето трябва да бъдеш много силна.  Praynig ние вярваме, че ще се справиш  Hug

аз пък не мога да се сетя нищо за Kredor, така че казвайте бързо!!! а иначе ми е приятно да чета неговите постове. нашият тати е роден през юли, но не се казва Георги. и преди да разберем, че Kredor се казва Георги, се съмнявах, че може и той да е, защото в последно време все ме бъзика с този форум. даже у нас се обръща към мен с "бг мама".

и да ви попитам нещо - някой знае ли дали мога да работя на граждански договор докато съм в майчинство?

# 142
 Flowers Sunflower Честита месечинка и на днешните гълъбчета! Flowers Sunflower
     Да растат здрави, весели и безгрижни ! А мамите да почепрят подобаващо! newsm53
синео4ка: Тц,тц , тц каква мама само... smile3521
MARIAELI : Какъв е този мерак от страна на бабите и дядовците да се кръщават внуците на тях , незнам. Пък даже се и обиждат. Thinking Наричай си я Ели и да не ти пука, пък те да правят к'вото знаят, то не можеш да угодиш на всеки. Peace
          Всъщност малко позабравих какво исках да напиша, нещо се отплеснах .  ooooh!
              До после! oops

# 143
  • Варна
БГ мамата пак се прецаква нещо newsm78

Лала,Благодаря за отговора  bouquet.А ако го къпя като не е с Т,но още е болен???
И от снощи редувам на 4,5 часа Нурофен и Ефералган,но Т си я има още.Трябва ли да се притеснявам и как мога да я сваля по друг начин?имаше май нещо за компреси с оцет,ама как се правят???

Сигурно ви писна от мен,с тези въпроси Embarassed
 Hug Hug Hug

# 144
Трябва ли да се притеснявам и как мога да я сваля по друг начин?имаше май нещо за компреси с оцет,ама как се правят???

jorjito, за да си по-спокойна извикай педито. а иначе с оцет май се сваля Т - слагаш напоени в оцет чорапки, може да сложиш и компрес с оцет на челото и подмишниците. а за висока Т - свещички.

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 16:59 от dew

# 145
И аз вече не знам на кой може да е!Дю вземи го питай твоя тати сериозно!За гражданския договор дали може да работиш незнам  33uu

Синеочка много си хубава mamma а тази люлка ваша ли е или пред входа ви?

Аз одеве напазарих ,взех каша елда и каша морков,и др работи за вкъщи и като се прибрах гледам касовата,бам Hands Clap излъгали са ме с 3 лв и 5 ст!Моля ти се!Пише пуешки стек,ама аз не съм взимала такова чудо!Не ми се връщаше да се разправям,та сега съм назад с 3 лв! wait

Айде отивам да правя каша!
А Юлия пие от чаша одеве и дадох ми тя готова вече сама да се гледа! fiuuuuuu icanfly

wavey wavey wavey

Йоржито ефералган свещички,на 4 часа панадол,нурофен редуваш!Това за сега знам за Т и оцет вода 1:1 на челцето и навсякъдепо бузки,тяло,за секунди по тялото и обличаш!Мен майка ми ме е завивала в мокър чаршаф като съм имала многоТ ,но дано при нас такива неща не се налагат!Айде да оздравява по-скоро! Praynig

# 146
Жоржи, каква Т поддържа? Компресите не са ли за висока Т? Помня , че като малка , когато имах Т, майка ми ми слагаше кърпа напоена с оцет на челото. Пиги казва, че има и свещички. Аз не съм ги пробвала/не сме имали Т/, те би трябвало по-бързо и добре да действат . Praynig

# 147
Честито на Ема на Валче, Самуил на biboshka, Цвети на pigi, Павел на pip, Самуил на ivaia, Влади на tydy, Тарек на elip, Ели на prascho- много весели и  послушни бебчета да са!
Синеоче-не се притеснявай за снахичката, дано бързичко се оправи. Не се упреквай, не си знаела....
И между другово, голяма мадама си. Направо очите ми изтекоха от тази снимка  Shocked. Да вземеш да я махнеш, че аз получавам комплекси и имам чувството, че съм слон Joy
MARIAELI- ти си и казвай Ели, тя след време сама ще има направи забележка. Сега се сещам, че с бати, свеки вместо да каже БАБО му казваше МАМО - беснеех от яд, ама мъника и показа ясно, че си има една мама  Heart Eyes
didi_fiesta- кураж мила, ако това е по-добрият начин за вас с Криси, не му мисли и знай, че никой, ама никой не може да ти го отнеме  Naughty Жалко, че трябва да минеш по този път.....
Дано всички бебчета и мами бързо оздравеят  Praynig Praynig
Ето и Венци сам на леглото:

# 148
  • Варна
Жоржи моят Тошко поддържаше 3 дни температура. Аз редувах като теб нурофен с панадол или ефералган през 4 ч. Внимавай с количеството - нурофена 2,5 мл, а другите може 5 мл. Аз предозирах от страх да не вдигне висока температура и Тодор целия се изрина. Лекарката ми каза, че ако темпер. е висока едновременно може да се даде нурофен с панадол. Мокри чорапчета се слагат ако кръчетата са горещи, ако са студени и го втриса от температурата трябва да го стоплиш за да се изпоти и така ще я свали. Това ми го каза лекарката до като бяхме в болницата. При много висока температура може и в хладка вода да го изкъпеш - 2-3 градуса по-ниско от температурата му.
Стискам палци бързо да оздравявате, че знам каква е  bouquet

# 149
Джорджи - давай свещички Ефералган и комбинация Нурофен и Ефералган /може и панадол и ефералган/  сиропче през 4 часа. Оцет на компреси го отричат по болниците при температура над 38 градуса. Затова опитай само вода на сгънките на ръчичките и крачетата и челото. Мокри чаршафи прилагай само в краен случай да не направите пневмония. Дано да я смъкнете скоро тая пуста температура  Sad

Общи условия

Активация на акаунт