Отговори
# 210
  • Варна
Какво исках да напиша,какво написах doh
Мнооооооооого здраве на днешните месечинки
ако ви кажа как сме спали тази нощ ooooh!.малкия в люлката,люлката от моята страна на спалнята и така. Crazy,иначе и двамата с татито щяхме да сме smile3507.така като се размърка люли-люли и айде готово. Mr. Green
На един по-късен етап обаче не виждам как ще се отучваме от това люляне Thinking
И с това нашето пусто непиена на вода,вече съвсем луднах.Толкова ме беше страх вчера да не се обезводни от Т.,че минахме само на мляко.и с толкова много течности които му давах  Панадоли,Нурофени и хомеопатичните са разтворени във вода,така се наплаши милия че като му дам шишето с млякото ,си мисли пак че ще го мъча с някоя гадна вода и не го ще. ooooh! докато разбере че е мляко Cry
Мама Дани,дано да съм объркала Praynig.обаче гърдичките му леко хъркат,а като се изкашля и спират.храчки май са това newsm78

# 211
Здарвейте,мами!  Hug
Влизам само да ви почерпя,днес Зоя има имен ден!  baloni baloni party023 newsm38  party023 baloni baloni
Ще ви чета,когато се върнем от разходка,че напоследък с това хубаво време,за нищо не остава време! newsm62

# 212
Мама Дани,тези столчета са супер за къпане в банята на пода.Аз обърнах цяла Варна да търся,но никъде не намерих,защото били скъпи и не ги зареждали без заявка.И без това таткото се къпе над 2 часа,че поне и бебока да къпе през това време.Направо понякога ми идва да му спра бушона,та така да няма и топла вода #2gunfire
Леле Рени,сериозно ли бе? ooooh!Че то да идваме на покупка в Бургас

# 213
Здравейте  Hug
Честито на всички празнуващи вчера и днес.
Честит имен ден и на Зоя.
Много здраве и щастие на малките слънца.

вчера 10 поста написах и забравих да честитя месечинките.Да ме извините но съм мн разсеяна напоследък
Ехх много ми е мъчно като чета за болни дечица.Бързо оздравяване им желая.Джорджи ,дано не е слязло в гърдичките.И на Ема й хъркаха така по едно време,пък лекарката даже каза,че е напълно здрава  Shocked Бе едни лекари си имаме.....
Лала,за разстрел са тия "лекари".Аз ако съм бял ден да не е видяла от мен,голям скандал.Важното е на Мишел да й няма нищо  Praynig
Диди,добре дошла мила  Hug   Hug  Hug  Hug Много ни липсвахте  Heart Eyes
Диди Фиеста,ние със Синеочка живеем в Хаджи Димитър,ако искаш може да се видим  Peace Кю-то ми е в профила,пиши ми да се разберем нещо.Тя синеочка и ЛС ти е писала,но явно не си го видяла.
Мама Дани,много хубав сайт  Peace и нещата не са скъпи.Рени,има едно гърне подобно като на Галко,и на доста по-ниска цена.Същото ли е,или аз се бъркам  newsm78

Мойта Ема ще ме проглуши,когато е будна само приказва,и то навиква направо.Доста мени децибелите.Най-вече казва ТАТА,ДЕДЕ  и ДАДА,от 2 дни казва и нещо като МАМА  Heart Eyes но явно е несъзнателно  Rolling Eyes знам ли.
И аз не съм давала лук,но защо и аз не знам,не съм чела нищо по въпроса.Нали 1 месец бях в изолаця,и нищо ново не съм въвела.Бе пристрастена съм към този форум,без него нищо не смея да направя  Joy Сега ще взема да се образовам малко,да видя какво ново да дам на Ема.Иначе сирене,глутен и месо ще дам 9 и 10 месец.Дали е късно  newsm78
Спирам,че дълго стана,после пак.

# 214
Мамка му и форум!!!!!!!!!!

Еййй, големи четки ми ударихте, мерси. Ели, де да беше тази люлка в двора ни примерно! Но е в парка Заимов, където щяхме да се виждаме с Пиги, но нещо сме несериозни.

От мъка да прочета и пиша сега забравих кво ooooh! ooooh! ooooh!

Айде после

# 215
  • somewhere over the rainbow
Ехе, по-бавно бе! Crazy Тя темата е по случай празника на любовта, а може и да не го дочака ooooh!...
Диди, Алекс, добре завърнали се! Hug Като ви видях, си ударих гъзо у тавано hahaha Много ни липсвахте! Heart Eyes Сега чакаме подробен отчет Crossing Arms
Да се отчета и аз - 1-ви опит на гърне-неуспешен Tired То беше рев, опъване, изправяне...Но ще има try again later!, няма да се предаваме Mr. Green
Ай, че тъкмо Даяна заспа, да си пуснем едно филмче с тати Heart Eyes Че напоследък оревава света /Даяна де Wink/

# 216
Честит имен ден на Зоя!Честити месечинки на Максим на Пингвина и на Тодор на Морска сирена! Да са ни живи, здрави и много весели! Heart Eyes
Още не съм ви изчела, но бързам да се похваля Mr. Green
Момичета, всичко е "6" при нас HugОртопеда ми обясни, че има подобно заболяване, но за него се говори само когато гънката е циркулярна, т.е. обхваща ръчичката изцяло, това след време започвало да пречи на кръвоснабдяването.Гънката при Мимето, обхваща само около 1/4 от ръчичката й. Party
Според него с разтежа гънката ще се корегира и няма да има проблеми Mr. Green
Благодаря ви за положителната енергия, която изляхте към нас Hug
Ходихме и на консултация.Наддала е 510гр и 3см., така става 8810гр и 72 см. Фонтанелата се затваря добре, но отново ни остави на 2 капки вигантол Rolling EyesПохвалиха я за говора  Мимата(фук-фук) и познайте мама къде удари дупето...в тавана Mr. Green
Хубав ден ни беше този Mr. Green
Хайде започвам да ви чета Hug

# 217
  • Стара Загора
Честити месечинки!
Нан ,ти ги стресна нещо всичките!Като гледам 2 часа никой не е писал! Rolling Eyes
 jorjito да се оправя бързо мъника!Много е сладък!Винаги като го видя на аватара ти и се усмихвам!
оххх айде че се оакахме!

# 218
  • София
одеве без малко да събудя бебето, докато гледах това:

http://www.youtube.com/watch?v=2ZebndiGd1M&eurl

# 219
  • Варна
Брях,тоз форум докато се отвори,можеш да офтикясаш Crossing Arms
Честит Имен Ден на Зоя  bouquet  bouquet  bouquet
Слънчо,Браво PeaceМного се радвам че всичко е наред с адашката Heart Eyes
Ред харт Hug Hug Hug
НАН,и нашто първо слагане на гърнето беше такова Peace.изчаквам да оздравее и пак го мятам Mr. Green
Дано да се оправи бързо малката ми душичка Praynigутре сме на лекар в 10ч и изследвания ще пускаме,да видим
На всички болни мами и бебоци много Hug Hug Hugот нас.
И бързо да оздравявате,ей Heart Eyes

# 220
  • Варна
олеееееееееее Бета откъде го изкопа това Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ако някой ме барне така през фурната... Sick

# 221
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Днес БГ Мама и форумът са ужасни!
Slynchonewsm44!
BettarotfImbo rotfImbo rotfImbo

За 14-ти нищо не сме измислили. А годишнина от предложението за създаване на семейство имаме!!! Обаче подаръка ще е общ - видеокамера.

Я кажете сега какъв е препоръчителния ред на въвеждане на месо? Мога ли да започна с пилешко? Или има “по-леко”? Иначе зеленчуците не ги тачим. В началото хапваше с охота тиква, но вече и на нея се чумерчи. Добрата новина е, че  вече се справяме с лъжичката!
А вчера беше сефтето на голямата работа в гърнето!!!
НАН май беше писала, че забелязва наченки на мисъл у бебка. И на мен така ми се струва. Имаме един календар в кухнята, на който има снимка на Вяра. Като съм там с нея и я попитам къде е Вяра, тя се обръща към календара и като й кажа да помаха за здрасти - тя вдига ръчичка. Иначе най-новият й номер е да стои на колене и ръце и да се клати напред-назад  Laughing.

Айде чао за сега!

# 222
днес форумът е ужасен #Cussing out

за това дано поне успея да честитя на празнуващите бебчета:
Честити месечинки на Максим на Пингвина и на Тодор на Морска сирена
Честит имен ден на Зоя
нека да са живи и здрави и много засмяни!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Betta, голям смях  hahaha Joy

Slyncho, браво на вас!!!

нашите неуспешни опити на гърнето са повече от 1  Embarassed ама не ми искаше да казвам. днес пак рева.

утре сме си в къщи, май ще трябва да измислям някакви специалитети.

# 223
  • Варна
Честит имен ден на Зоя!
Честити месечинки на Максим на Пингвина и на Тодор на Морска сирена! Да  са живи, здрави и много послушни!

Ние днес опитахме жълтъче,да видим как ще го понесем baby_neutral.А относно пюретата си хапваме само на Ганчев.На нестле са много морковени и хич не ги тачим.
По този повод внимавайте с морковите,че да не пооранжевеете като нас,от прекомерната им употреба. rotfImbo

# 224
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКИ И НА ИМЕННИЦИТЕ ... Здраве и късмет ... другото ще си го купите   bouquet

Kredor, и мен си ме гложди любопитството кой си, къде си, ама не натрапчиво. Обаче ми харесва стила ти!
pepi111 ... Това е най-важното да има купон във форума  Wink Радвам се, че харесваш стилът ми ...
"то е болдванко, то е червенко"  Hug

N_A_N ... леко с тавана, че ремонтите са кофти нещо, пък и пари искат - и пази полюлея  Joy

Betta Уагхахахаха  Joy  hahaha  тия са неочвеци ...
Аз Ви черпя това : http://www.youtube.com/watch?v=HQgF0pRkjMc Щях да падна от стола  Joy Joy Joy

Как няма да е зле форумът, когато за 24 часа са побликувани приблизително 10 000 мнения  ooooh! ... пак и работи  Thinking

Айде чао ... и пак да дойдете   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт