Отговори
# 225
Честит имен ден на Зоя!
Честити месечинки на Максим на Пингвина и на Тодор на Морска сирена! Да  са живи, здрави, весели и много послушни!

Днес не мирясахме от разходки, до вечерта. Използвахме до последно хубавото време  Nature Sunny, докато не заваля Wear Umbrella. Болят ме краката от обикаляне.....

Betta, hahaha
Slyncho-браво на вас. Hug
Много се радвам, когато чета, че бебчетата, които боледуват са се оправили и още ще бъда повече щастлива ако изобщо няма болни  Praynig
Хайде, аз отивам в кухнята, че от хайманосване мъжете да не ми останат гладни  Joy

# 226
  • През девет земи в десета
Честито на празнуващите днес newsm51 newsm51 newsm51
Какво да кажа аз като даже не успях цял ден да го отворя форума Sick
Синеоче,не съм несериозна Naughty,само казвате и сега като съм безработна No Problem PeaceНа мъж ми магазина е в Малашевци и се моткам през деня във вашия район Mr. Green
Morskasirena,няма проблеми ICQ-то ми е на видно място,твоето нещо не е дописано!
Бета rotfImbo
Рени,първо искахме да е още едно момче защото баткото ни е много послушен и аз даже до последно преди да родя си купувах сини дрешки,то пък излезе момиче.Удоволствието си е същото! Peace
Слънчо,слава богу,че ви няма нищо и аз вчера оглеждах на Цеци ръчичките и крачетата,да не съм пропуснала нещо Hug
Нан,пробвай на гърнето сутрин,веднага щом се събуди Дая.Като е още сънена едва ли ще се инати Mr. Green
Dew,защо не изчакаш да махнете каишките и тогава гърне Thinking
Жоржи,дано му няма нищо на Митака Praynig
Мойто дете се успа нещо,нощеска пак ще си висиме с нея на компа до никое време Mr. Green

# 227
Ееееееееех, и аз да постна нещо от сума време и то да изчезне! smile3511

Днес преди обяд много дълго ви се обяснявах и хич и не съм видяла, че поста ми го няма! smile3512

Честити месечинки на Максим и Тодор, и имен ден на Зоя! Да са здрави, красиви и много игриви!

Сега най-важното, че времето ме притиска!

Диди и Алекс  welcome

Я кажете сега какъв е препоръчителния ред на въвеждане на месо? Мога ли да започна с пилешко? Или има “по-леко”? Иначе зеленчуците не ги тачим. В началото хапваше с охота тиква,

Пепи, и Нора беше така със зеленчуците /аз и давах HIPP/, но минахме на GERBER и и харесаха. Иначе месо въведох в тази последователност: пиле, заек, пуйка, телешко, агнешко /него не го ще/, но по принцип може с всяко от тях да се започне
-като най-леки са заешко и агнешко.

Сори-имам желание, но нямам възможност! smile3504 ме зове.

Поздрави на всички!

П.П. За малко да забравя: днес правихме голямото А-А в гърне! newsm68 newsm44

# 228
Честити месечинки на Максим  и Тодор;
Честит имен ден на Зоя!
Момичета, това агнешко май не е от най-леките меса, или бъркам?
Kredor, този път си се престарал с напълването на члена Joy

# 229
  • somewhere over the rainbow
Лала, е за т'ва съм на принципа "Искаш ли нещо да се свърши добре, свърши си го сам!" Mr. Green И при нас същата работа, само че с майка ми. Заведе Дая да й вземат кръв, оттам при педито, а тя пък изписала Малтофер. И питам майка: А колко е хемоглобина? - Ми незнам-вика. ooooh! Ся ме е срам да се обадя на педито и от вчера даваме 2 пъти по 7 капки Малтофер. Някой друг дава ли? newsm78

# 230
pigi, аз по принцип не я слагам на гърнето, за да свърши някаква работа, защото наистина с каишките е малко неудобно. но когато сменям памперса пробвах 3-4 пъти каква ще бъде нейната реакция. когато е по-голо дупе  newsm45 та чак се втриса /държала съм я секунди, да не кажете, че съм майка цербер Mr. Green/, а когато я сложа облечена много се радва, бърбори и се смее. та  newsm78

и още нещо, което забелязах от няколко дни - когато кажа е-хе-хе-хе с по-силен глас, Гергана повтаря това, даже се опитва и интонацията да я докара като моята. иначе ма-ма, ба-ба, та-та и други подобни не желае да казва  Naughty

другата новост при нас е: като си подам ръката разтворена и кажа "пляс", тя ми пляска ръката  Joy и го прави съвсем съзнателно.

pepi111, мисля, че най-леките меса са пуешко /пилешко/ и заешко.

N_A_N, щом педито е изписала, значи може би трябва. сестра ми даваше Малтофер на малката си дъщеря, но когато беше на годинка. хемоглобина беше между 100 и 110, не помня вече. когато пускахте кръв на 6 месец хемоглобина беше ли в норми?

пожелаваме ви лека вечер и много спокойна нощ  Hug

# 231
Тъй! wait
Сега ще попиша дълго, та да е един пост, не хиляда!После няма да пиша до утре! Peace
Който иска може да не чете че ще е скучно!
Почвам!
Почвам де!
Днес на консултацията отивам нашта педиатърка със още една педиатърка заедно работят в един кабинет,че моля ти се след грипната 2 седмици не били имали консултации и днес си извикали всички за 2 седмици!Вътре лудница реват тия бебета!Тегли мери,и докато се обличахме си говорят двете за проблемите които ги чакат покрай новите ваксини!Наддавах по някое ухо ама това което разбрах е че нищо не са разбрали!Нищо не знаят!То  не че аз много знам де,ама нашта даже не беше чувала че имала такава ваксина по-скъпа дето някои родители си я купували!Както и да е,решавам да и принтирам инфо и ще и го подаря да чете жената,наистина няма време за ровене в нета!Вижте ква съм добра клиенто-пациентка!
После отиваме в пощата да си получа запис от 7 лв ,от едно майче от продавалника!Чаках 30 мин,попълвах сто документа,на хиляда места писах егенета,все едно взех милиони!Не стига това ми и най нагло ме пререждаха,едни баби с книги на рийдърс дайджест,една кака-лелка ,викам и много си готина, ама ай не се пререждай че ща сдробя в багажника!Един дядо ми отстъпи ред,а после него го прередиха 2 пъти,даже и му се развикаха да не се бута! Shocked
Взех заветните 7 лв,през това време един друг дядо викаше и ревеше че за януари му е било изключено парното ,защо му искат 100 лв,нямало да плати,той щял да умре но пари нямало да им даде,реве,крещи и излезна бягайки!Всички гледат ей така! Shocked
Наредих се и аз на гишето да платя парното!Мъжа ми каза че ще е някъде към 160 лв да платя 150,толкова ми даде!Оная вика 313,12 лв!  33uu Аз Shocked Платих и 150 и се махнах от тая поща!За януари колкото за два месеца имаме!При положение че беше топло! Thinking
Съседката с близнаците извиках да пием кафе,тя пък ме изтрещя че вече взела 180 лв майчинство за януари,и до края на седмицата си чакала картата вече към НОИ! #Crazy Ама аз нали съм бясно куче и викам че няма такова нещо,тя пък чак се кара с мен че не е вярно да съм ходила в нои! ThinkingСега съм в депресия тя е взела 180 а аз си духам тука из клавишите! af
Свеки си вади зъбите ще си слага чене,върви с едни големи бузи и днес вика, че била в кома цял ден!Иси ако четеш да питаш твоя свекър за вадене на зъби какво може да пием!Течен аналгин си е взела!То оня зъболекар е алкохолик,вади и по 3 наведнъж и взима евтино! newsm66

Слънчо видя ли че напразно се притеснява! Party
Не знаех че днес е Зоин ден!Да е жива и здрава Зоя и всички около нея!  bouquet  bouquet  bouquet
Жоржи лошо положение!Дано се оправите бързо!
Нан аз пък още не знам резултати от иследванията,но си мисля че ако има нещо щяха да ми изпишат,щом не са значи няма нужда,щом са значи има и пийте нали е нещо като желязо няма да навреди!Вероятно след това пак ще пускате изследвания! Thinking
Дю на моя мъж втората му братовчетка работи в общината в Смолян!Може да се познават с твоя!
Днес си припомних кой какво е учил и работил! Wink
Кредор и аз много се смях ,мале добре че няма такива анестезиолози наистина! Crazy
  Айде викам стига съм писала!
И пак да дойдете! Hug
Заразила съм се нещо!

# 232
Заешкото е най-леко. След това пуешко, пилешко, телшко. Агнешко незнам кога се дава. Аз ще давам свинско и агнешко чак след година и нещо.
Ми НАН-че питай бе.То срам, ама още по-срам да даваш желязо, па хемоглобина да си е ок.Ако е над 100 се води в норма. Вече под 100 се дава желязо.

Пиги, ми да изгрее слънцето утре, вдругиден и да се видим, а?

Лала, не спирам да го мисля вашата случка с Мишел. Даже ей сега разказвам на мъжа ми и се възмущаваме от безхаберието на лекарите.

Слънчо радвам се за малката буба. Heart Eyes

За тези които още не успяват с гърнето да кажа пак: може да им е студено, затова реват. Пробвайте да го загрееете под горещата вода и да го обършете с кърпа и бам - тогава голото дупе. Иначе не виждам логика защо ще реват newsm78 Не знам дали е това, но Лора сутрин като я сложа, а гърнето е стояло в спалнята и е студено, направо писва. След като я обуя, преместим се в хола и позагрея гърнето - слагам я пак и тя пишка. След това през целият ден си пишка и ака в него, даже по някой път се заиграва и си стои, но гледам да я вдигам бързо.

Ух, айде чао че пак досадих

# 233
синео4ка, ми топло е гърненцето, до парното го държа, ама реве  newsm78 ще пробвам пак след една седмица.

Eli83, я кажи как се казва братчедката. със сигурност се познават. и ели да знаеш как се смях  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy ама не за това, което ти се е случило, а за това как си го написала

# 234
  • Варна
eli83,то станало като роман.Предлагам и заглавие "Патилата на една юлска мама" Peace

# 235
Ели,голявяма си скица  Joy  Joy Joy
Слънчо,радвам се че Мимето е добре.Да я нацелуваш от мен....салбост ми е.Като видя аватара и много й се радвам  Heart Eyes
Синеоче,откога синяптичка(синоптичка) стана,че знаеш кога ще се оправи времето  Joy .Това в кръга на шегата,днес ми е много лигав ден,чак аз самата не се понасям,но ти го знаеш   Wink  Hug
Пиги,ще ми е приятно да се запознаем....ама как се натрапих само,е ако не ме искате няма да досаждам  Whistling  Naughty  Wink Дано,и Диди Фиеста да може да дойде...тя днес нещо ми се губи  Thinking
Ема заспа и аз изчезвам,айде и до утре.

ПП:Аз пък не ги гледах клипчетата,защото не ми ги отваря  Confused Утре ще го хвана мойто мъж да ми обясни,та и аз да се посмея  Crossing Arms  Wink

Изчвезвам!

# 236
Хайде, лека и полека,
че вижте какво става някога като правите copy-paste Joy

# 237
Честити месечинки на Максим  и Тодор;
Честит имен ден на Зоя!
Момичета, това агнешко май не е от най-леките меса, или бъркам?
Kredor, този път си се престарал с напълването на члена Joy

Аз пък четох, че спада към леките, ама нямям време да намеря къде newsm12

# 238
  • somewhere over the rainbow
Ели, разсмя ме по късни доби Joy Много си готина Hug
Синеоче, ми затопляме го гърнето днес цял ден, ма само със затоплянето си оставаме ooooh! Не ще и не ще, и аз не си го обяснявам. Утре продължаваме Naughty
Майка ми каза, че педката е казала, че това не бил опасно нисък хемоглобин, опасно било под 90. Ма щом го е изписала, ще изпълнявам, до сега не съм й противоречила...ма ще видим newsm78
Ние тепърва ще се къпем ooooh!

# 239
НАН- аз бях така с баткото. Дори имахме 6  броя гърнета, то не бяха, коли, столчета, различни цветове и форми, той "НЕ, ТА НЕ". Изпъваше се като дъга и пищеше. Изчаквах по седмица, две. Нищо.... В крайна сметка се отказах след 6 месеца опити на какво ли не. Като стана на годинка и половина сам ми донесе гърнето да го изпишам. Пиша ти го на теб и на другине мами, да знаете, че може самите дечица да не са готови за гърне и да правят нещо като стачка. Не ги натискайте. Направете няколко опита и ги оставете. Те сами ще си покажат кога са готови.  Hug Скоро и ЛАЛА беше писала, че и с Мишел беше станало по същия начин....

Общи условия

Активация на акаунт