Отговори
# 15
Тези дни форумът се отваря доста добре.. Whistling
Нашият тати отиде на гости,а преди това ме ядоса,но вече започнах да свиквам  Cry
Иси  Peace супер си я направила темичката,а и заглавието е супер/макар от части да не е вярно за мен/
Дидка , не е моя работа, ама този твоя мъж така ли мисли да я кара , докато се пенсионира? Младо семейство сте...трябва да се вземе у ръце! Как така не говори? Представям си какво ти е . ooooh! Що не поставиш ребром нещата, кажи му какво те измъчва?
Ох, извинявай , че си позволих да изказвам мнение, но ме е яд , а и ме сърбят ръцете. Не може без причина така да се държи, недоумявам. newsm78 Целувки! Hug
suzi_a : За кой хубостник по-точно говориш, за таткото или бебото? Joy Ми така де, да не ходи зян. hahaha
biboshka: Praynig Hug                                                                      bouquet

# 16
  • Варна
Тези дни форумът се отваря доста добре.. Whistling                                                                   
И аз тъкмо за това си мислех  Peace
Иси,темата е мнооого свежа.Благодарско  bouquet  bouquet  bouquet
На всички лека и наспивна Hug

# 17
Иси, Hug При това страхотна реклама на детската ми градина си направила ! Laughing

# 18
  • София
Isi темата е много хубава. Много си се постарала!!!
Biboshka как действа този теобромин. Аз ям много шоколад, а и докато бях бременна също!!! Да се плаша ли?
А исках и да те питам нещо за упойки (тъй като съм попадала на твои постинги преди и съм забелязала, че имаш опит): възможно ли е от упойката за секциото (незнам дали е спинална или епидурална)да ми е засегнат някакъв нерв. Левият крак доста чсто ми изтръпва и усещам една много неприятна болка. Това е след раждането!

Последна редакция: сб, 10 фев 2007, 23:45 от foquita

# 19
Теоброминът е растителен алкалоид, сходен с кофеина и теофилина (в черния чай), който се намира предимно в какаото и колата. Различава се слабо по химична структура от кофеина и има подобно на него дайствие, само че много по-слабо, както и ефект върху настроението. В шоколада е в малки количества и предозиране трудно може да стане, като казвам системна злоупореба, имам предвид рафинираната захар в шоколада Wink.

От иглата при епидуралната/спиналната упойка може да се засегне нерв, но нервите имат свойството да регенерират, така че няма да е задълго Praynig. Ако обаче причината не е в иглата, а някаква друга механична травма, свързана с раждането, не мога да ти кажа със сигурност. newsm78

# 20
Браво за темата! Peace

Бибошка а какво е ботулинови спори! newsm78

Кредор ти си влезна в роля ,значи може да те питаме всичко не само за  аватари? Thinking

Диди фиеста как така сам отиде на гости?Наистина е лошо положението,виж дали Кредор ще даде някой мъжки съвет ако не ние нещо ако можем да ти помогнем!Не се оставяй на течението и да се примиряваш! Rolling Eyes

# 21
  • Варна
Nanny за малкия хубостник се престарах Grinning.А на големия никак не му хареса моето изпълнение  chef

# 22
Ето и аз да се отчета в новата тема Изи  smile3501
Току що регистрирахме третото ни падане от леглото Sad
Много лоша майка съм, щом допускам това, за кой ли път  BangheadЗнам, че така ще растат, но......
Диди, Бибошка - позволете ми да не се съглася с вас за заглавието на темата - нали си имате своите слънчица и тяхната любов и по-чиста и по-свята от която и да е друга на света. Значи и вие сте в прегръдката на любовта от близо 7 месеца  Heart Eyes
foquita - и аз съм така с левия крак. Раждах нормално и поне до сега си го обяснявах с разширяването на таза при раждането, ама дали е така .... newsm78 При мен е тъпа болка.  Sad
jorjito- днес как е мъника?
елип- сериозно ли са 7  Shocked лелеее
Slyncho- браво на Мимето, дано да не се разболее

# 23
  • Варна
И на мен ми се схващаше крака ,но по време на бременността особено като ставах бяха такива адски болки в ябълката,но ми казаха че след раждането ще отшуми.Така и стана ,но за след раждането не знам newsm78,питайте гинеколога си.

# 24
 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  bigdance2 Честит рожден ден на Стечи,да е жива и здрава!Сигурно вече е порядъчно запразнила!Наздраве  и много радости и успехи да те съпътстват неотлъчно!

Нещо се губи и не влиза аз ли не съм разбрала нещо да не е и тя сърдитка?!
То вече не мога да хвана края ! newsm78

# 25
  • Sofia
Охххх да попиша малко и аз   typeuu предната тема само ви четох  smile3529 а то четене ли беше и чудо  ooooh! и сега да драсна по някои въпроси:
N_A_N Няма да се повтарям момичетата са го казали вече преди мен само искам да знаеш че аз също съм с теб и те  Hug горещо.И честита ви годишнина дано се обичате все повече и повече от сега
didi_fiesta Също съм и зад тебе ако имаш нужда от какво и да е насреща съм вярвам че ще вземеш най-доброто решение със сърцето си  Hug важното е да е на време
jorjito Сори за вашите дали е окончателно  newsm78 защото и майка ми ми каза че е можело да се стигне и при тях до това положение но се е разминало поне за сега но до кога ли.........  Thinking
А как е малкия след куршума по добре ли е вече
eti_31 Оххххххххххх и ние паднахме днес и то за 3 път но този път е даже със синьо на коляното и ми е  Banghead  #Sniper  #2gunfire
elip Браво бе цели седем  Shocked и аз имам тази чуденка „баунсер”? какво е  newsm78
За сирене месо и глутен какво да ви кажа аз вече всичко въведох но аз съм от по ранно захранилите де

welcome на новата мама и новия тати

Лека от нас утре пак

# 26
Ели, спората е една форма на пребивание и оцеляване на някои бактерии при неблагоприятни условия. В случая става дума за спорите на бактерия Clostridium botulinum, който причинява болестта ботулизъм. Спорите се намират в големи количества в почвата и могат да попаднат в организма чрез замърсени хранителни продукти, но заболяване рядко се получава по този начин, защото силно киселата стомашна среда и нормалната чревна флора, както и имунната система, се борят ефективно срещу тях; при деца под 1 година обаче тези защитни механизми не са развити. Naughty

# 27
Иси_Кам   bouquet

НАН, честита годишнина! Още много годишнини да празнувате и все така да сте щастливи!

Джорджи, това с куршума ми се струва малко ..хмм ..внушение на родителите. Ама ако смяташ, че помага ... Peace

За всички мами на паднали бебета - отдавна се каня да дам идея - аз съм постлала на Ясмин на пода и нямам проблем с падането, но ние сме с подово отопление де и съм я сложила точно там, където нагрява Simple Smile

За пълзенето вече писах - тъй като не е рак си пълзи напред Mr. Green

Ст.Г, смятам, че сравнението на вашия тати е малко неуместно - всчко бебе се развива индивидуално Peace

# 28
Аха горе долу разбрах! Peace Бибошка

Аз наминах пак да ви видя, че немога да си накарам татито да лягаме седи в кухнята и учи немски,за 5 години ходене в германия сега се разучи!То никога не е късно де! Crazy В понеделник тръгва пак и сега е трескаво учене и преписване на фрази които ще му трябвали, а после като се върне сме щели да се записваме на курс двамата! newsm78

Прасчо аз не разбрах кое е реклама на градината ти? newsm78 newsm78 newsm78

# 29
Иси, чудна темичка, много красиво подредена и изящна. Браво! Много ми хареса!

Ауууу и мъж има тука newsm78 newsm78 newsm78 И на кого ли е ....Моят не е, той се хили на такива форуми и каза че мъже дето пишели тука са педерунгели Joy Майтап, бат Бойко, казвай си бързо че иначе ще те разкрием.

Лала Peace аз пък четох не си спомням от кого описание на новака във форумите и паднах да се смея.

Тези схващания да не са крампи  Thinking дето се получават от липса на магнезий.

Майра и аз си мисля за пода вече, само че ние не сме с подово. Обаче на шезлонга я слагам на пода. И без това голяма вероятност скоро да пропълзи няма, като гледам забрави и да се обръща. Зора беше докато падне май...абе мързел отвсякъде.

Нани, май си веселячка. Кефиш ме Peace мен пък такава лига ме е хванала, дано не е на сълзи после. Нещо си говорим с мъжа ми, обсъждаме там някакви решетки и аз като изтърсих: Ама то от винГел ли се прави hahaha И той: ВинГели, да! Направо един час съм се хилила на тия вингели, а то просто го казах грешно..

Леле така ми се спи, лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт