Отговори
# 30
mim_pl ...   bouquet

Ауууу и мъж има тука newsm78 newsm78 newsm78 И на кого ли е ....Моят не е, той се хили на такива форуми и каза че мъже дето пишели тука са педерунгели Joy Майтап, бат Бойко, казвай си бързо че иначе ще те разкрием.
Аууу ... педерунгели, как да го отминеш  newsm78 - Смях Смях Смях и накрая малко хумор ... - прати му поздрави   bouquet

Ех тоя Бат Бойко ... време е за нов имидж ...  Wink

# 31
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=164102.0

Много забавно  Joy
Как попаднах там и аз незнам, обаче незнаех че има толкова мъже във форума #Crazy и освен това, толкова заблудени и неграмотни 17 годишни девойки Shocked

Последна редакция: нд, 11 фев 2007, 00:45 от foquita

# 32
foquita   rotfImbo

нани не се притеснявай бе мила,чак пък от 1-2 облизвания  spoko не е като да му даваш всеки ден по 5-6 шоколадови бонбона   smile3556 Оказа се че въпросното бебе много харесвало луканка.И след като заявих че отивам за банички,мамата ме запита "за бебчо ли? Понеже нашият яде и банички" 
И това не на майтап.Тя се хвали с постиженията си и това за мен е жена нехванала книжка в ръка  smile3516

Иси  smile3525

Бойче ами аз попитах за месцето и жълтъкът ама не си ме прочел.Трябва да се включвам по-на често че няма кой да ме чете иначе  ooooh!
Честито на месечинките  днес!
Ч.Р.Д на Стечи!
   newsm67
Честито годишнина на Нан!  newsm76  Ние сме на 14-ти   Two Hearts

# 33
  • ES
Здравейте момичета ...и момчета!
Честити месечинки!

Аз скоро не съм писала, щото ни е един ревлив период, няма признаци за никнене на зъби - нито венеца  ни е подут, нито сополи имаме. Ама много е раздразнителен и пак иска само на ръчички. Оня ден бях в полицията, подновявах документите си и станахме сензация. Тъкмо щях да влизам в офиса при служителя и нашия се сети, че е гладен и му се спи. Остана отвън пред вратата с една моя приятелка, ама как плачеше...Сърцето ми се беше свило. И така след един ревлив ден нямам сили, изкарвам си го на мъжо като си дойде от работа, като го плаша, че ще си ида при мама и може и да не се върна. После се успокоявам, щото моя човек е хрисим човек и си викам виж каква съм и аз пък.

А Нанни, наистина има такива червейчета. На мен лично са ми ги вадили от ушите, бях на 4-5 години и много смътно си спомням, но имах възпаление и ме водиха на някаква баба знахарка. С едни масурчета смъркаше от ушите ми и после духаше върху една черnа кърпа на пода и излязоха около 20тина червейчета (е, някои подробности и от майка ги знам). За всяко червейче взимаше по 2 лв. Било е 1979 някъде, много пари са били. Но веднага след това съм  получила страхотно облегчение, че да те боли орган с 3 букви хич не е шега Simple Smile  Wink  .

Жълтъкът след месото ли се дава задължително?

А  дали Кредор е тати на наша мама...ами нали ако влизат от един исa6т PC ще е с един и същ IP?! А от едно място с два различни ника не може. Как се процедира в такива случаи, може да има и отстъпки от страна на модераторите?

Бибошка, извини ме за невежеството, аз имам елементарни медицински познания, но нали нервните клетки са единствените в човешкия организъм, които не се регенерират, а как нерв ще се регенерира?!

Диди_фиеста защо ти е толкова поиспaнчено името? И къде се коренят проблемите ви със съпруга ти, сподели ако считаш за нужно, може мами с повече опит да ти дадат добър съвет. Макар, че рецепта за живот няма.

Не на последно място браво на Иcи_Кам , страхотно оформление на темичката.   bouquet

Поздрави на всички

# 34
  • София
Здравейте и от мен в новата тема!
isi_kam, много си се постарала, браво  bouquet
(само да кажа, но да не се разсърдиш, нищо лично, че гифовете на буквите ги имаше преди, но ги бяха махнали с цел да не се товари сървъра).
biboshka, радвам се да те видя пак сред нас   bouquet
N_A_N, пожелавам ви още много, много пъти да си празнувате годишнината   bouquet!
А пък Яна като се умисли, чак главата отгоре й става гореща  hahaha.
elip, този баунсър да не е т.нар. бънджи гащи?
А за зеленчуците, ако знаеш аз как ги меся, само и само да ги яде. Основно слагам тиква като jorjito, че ни е любима. Днес наобяд например й забърках следната смес: 40г картоф + 40г тиква (две кубчета замразено в ледарника пюре от домашна тиква) + 1 кубче морков + 1/3 кубче пащърнак + 30мл АМ + 1ч.л. оризова каша - всичко си изпапа.
И браво за зъбките  tooth!
Nanny, харесах си заглавието с родата, много е сладко (е, Яна вика най-вече ааа, да и ееее, не, много е смешна).
prascho, и аз знам, че децата пропълзяват първо назад. Яна не пълзи, но се движи с претъркаляния и завъртяния около оста си, засега. И аз мисля скоро да я сложа на земята като maira.
pigi, ние днес бяхме семейно на фризьор, а татито разхожда Яна, докато мама мине и през козметичката и не си бяхме в къщи, но непременно ще се видим скоро.
st.g, не бързайте с ходенето, да не съжалявате за някоя деформация после.

Цитат на Kredor:
"Ще започна с Честито на сладките бебоци днес - Емилия, Ивайла, Павел и адаша Георги !" - представил се е завоалирано човека, не е бат' Бойко  hahaha.

Eli83, все забравям да ти кажа, винаги се радвам на постовете ти, много точно улучваш същината  Heart Eyes (само удивителните ти винаги са много, но явно защото си много емоционална).

Ох, Яна тази вечер само веднъж се е събудила от 9 часа досега, а друг път са поне 4. Дали няма да се научи да спи вече като другите бебета  Praynig.
Хайде, че се улях.

# 35
Леле в тоя клюкарник като се зачета и направо умирам от смях. Чудя се дали все пак е истинско момичето или е майтап?

Помощнико невидим, много завъртяно се изказваш, не мой те разбра по-простият. Но ми запали любопитството кой си и няма да спя сега...

Гери, мила ми да не ви е метнала тази бабичка навремето заради 2-та лв. на червейче?

Последна редакция: нд, 11 фев 2007, 02:30 от синео4ка

# 36
  • През девет земи в десета
Ох,и аз най-накрая да се запиша в новата темичка,че до преди малко бяхме на гости и чак сега успях да седна на компа,а и едва сега смогнах да ви изчета Rolling Eyes то стана добро утро.
Бетта,аз мислех,че само аз съм таласъм и седя до никое време на компютъра Mr. Green
mim_pl ...   bouquet

Ауууу и мъж има тука newsm78 newsm78 newsm78 И на кого ли е ....Моят не е

Дали пък не е моят,че и той виси на лаптопа по цял ден,като сме с две PC-та Sickзнам ли го newsm78
Изи,сладка е темичката Peaceдобре си се постарала!
И аз се чудех какъв е този баунсър newsm78
Цвети със зеленчуците е скарана и щом не ги иска няма да ги яде,за сметка на това плодовете ги обожава,добре,че направих повече компоти тази година+ябълки и круши сварени на пара.Морковите много я запичат и и ги спряхме временно.Май и нея я е хванал мързела,много и харесва като си лежи Mr. Green
И аз това се чудех,дали е истинско?Като гледам колко неграмотно пише,много е вероятно!Дъщеря ми и приятелите и с такива съкращения и точно толкова неграмотно пишат в Скайпа,точно по същия начин ми звучи(или изглежда)това момиче!

Последна редакция: нд, 11 фев 2007, 03:19 от pigi

# 37
Mомичета вие не спите ли  newsm78

Абе моят мъжо се казва Георги ама не е той да знайте  Naughty
Снощи погледнах в неговият комп ама тц...освен това и на двата компа си влиза автоматично с моето име  Thinking
Няма да е от нашите татковци мисля аз.

Да ви кажа от 2 седмици почти нашият бебок много плямпа на бебешки.Постоянно нещо бръщолеви.Това което му се разбира е та-та,  да-да, айде също казва  hahaha голям е сладур.Вашите говорят ли?

# 38
  • Варна
Добро утро момичета и момчета.Май още седите на топло  под завивките.
Днес нещо слънцето ще ни подмине Cry
Вчера докато търсих от кого е написано едно от любимите ми стихотворения попаднах на ето тази страница:http://www.lex.bg/members/bellami_/index.php,много ми допадна а мисля ,че и на вас ще ви хареса.
Ние сме на мама,баба,лала.А докато се храним непрекънато си блъскаме краката в стола.А и вече по корем ни омръзна да седим,предпочитаме да сме изправени в кошарата. 1crib
Хайде за сега спорен и усмихнат ден. Hug

# 39
Добро утро Hug Рени май не спиме,сутринта мъж ми се смя,че свалям памперса на Цвети със затворени очи Mr. GreenЕ вече се разсъних като седнах тука с кафенцето.Цеци казва само баба Thinkingсъмнявам се обаче да знае какво е това Mr. Green и си мрънка нещо нечленоразделно отвреме навреме.Отивам да си взема бебата и да си сваля една програмка.
Сузи,тука грее супер слънце,след малко излизаме на разходка,да не стане следобяд като при вас Wink

# 40
Честити месечинки на Елена на Марияели
Дамян на Кочинела
Кристиян на Дани!  bouquet  bouquet  bouquet

Абе хора ми Кредор сам си каза че той самия е Юлче,значи някой Тати Георги който е раждан през Юли да търсим newsm78

Бета така е емоционална съм !Мисля че повечето вече го знаят и някои които вече не са сред нас и те! Whistling

Рени Твоя Георги кога е раждан?

Гери то мисля че май може и с еедин комп много потребители! newsm78
Има даже и тема нейде май в клюто  колко потребители имат по 2 и повече никчета!

Айде до после Hug

# 41
Забравих:
Честити месечинки на Дамян на мама coccinella,Кристиян на Мама Дани и Елена на MARIAELI!!! newsm51 newsm51 newsm51 Да са ви живи и здрави бебоците и много да слушкат!!!

# 42
Честито на Дамян на мама coccinella, Кристиян   на Мама Дани, Елена на мама MARIAELI

Гери, мила ми да не ви е метнала тази бабичка навремето заради 2-та лв. на червейче?
Thinking

Мисля, че от вас ще излезе достойна конкуренция на Ш.Холмс Peace Такива сте ми сладки как го разконспирирате тоя мъж...евала!

Аз тъкмо станах да се оправям и да храня детето, а тя се обърнала на една страна вече май така предпочита да спи и сладко си нани Joy А аз сега какво да правя  Confused

# 43
Здравейте мили мами!Честити месечинки,на всички бебенца,които днес порасват с още един месец!   baloni bigdance2 baloni
Голяма забава е настъпила тук при вас.Доста се посмях с този татко  докато ви изчета.smile3521
Иси : първата страничка е страхотна smile3501,но нас със Зоя ни няма Weary,а N_A_N ни беше включила в предната тема.И ако някой ми прати паролата,за да кача снимки,може и лентичка да ни направите,когато имате време и желание,де. newsm53
Искам да ви питам някой неща.Зоя от 5 дни се буди вечер през 2-3 часа да яде.Направо ме смля. smile3507Обяснявам си го с това,че е поредния бум в растежа и просто детето си увеличава количеството на кърмата.Започнах захранването с оризова каша,която не се хареса и преминахме на пюрета.До сега сме яли само: тиква,морков,ябълка и картоф.Мога ли да речем към 17-18:00 часа да дам каша?  newsm78Знам,че нова храна се въвежда към обяд,ама ми се иска да я засити тая каша ThinkingА бананова мога ли да дам,ако пак не хареса оризовата?
Вашите бебоци носят ли обувчици?Аз вече 3-ти чифт взимам,но в момента,в който и ги обуя и започва да си търка краката един в друг и ги събува.С чорапите и терлиците е същата работа.Като тръгнем на разходка ги обувам по 1000 пъти,нямам нерви вече smile3511
Ние нищо не казваме още,никакви срички,а нямам търпение вече Grinning
И за гърнето исках да питам.Чета,че си слагате бебоците по гърнетата,аз още даже не съм взела.Ама вашите дечица стоят ли стабилно седнали?Защото нас още кръста не ни държи и си мисля,че трябва да може да седи сама,за да се крепи за гърнето newsm78
Нашия тати ни обеща да ни води на разходка в Балчик. LaughingОтиваме да се приготвяме! До скоро Laughing

# 44
добро утро!
радвам се ,че ви е харесала новата темичка (с малки изключения)
влизам за малко да ви кажа , че няма да влизам защото когато имаш малко дете не можеш да предвидиш какво кога ще се случи и не можеш да си правиш дългосрочни планове.
За това предварително искам по-случай празника на любовта да ви по-желая
На вас от сърце желая светли дни,
желая ви букет от рози и сбъдване на всичките мечти!
Животът ви да бъде пълен с радост, да бъде свидна вашата мечта,
желая ви прекрасна младост от името на ЛЮБОВТА!

NAN със закъснение желая ви всеки ден за вас да е празник и толкова много щастие, че да застанеш на един кръстопът и да се молиш за малко нещастие
isi_kam, много си се постарала, браво  bouquet
(само да кажа, но да не се разсърдиш, нищо лично, че гифовете на буквите ги имаше преди, но ги бяха махнали с цел да не се товари сървъра).
само за информация предварително съм погледнала какво натоварва сървъра http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=159209.0
и ако погледнеш на другите повечето са си оформили темите така , но няма значение не знам кога ще вляза пак който иска може да я оформи както си иска
и последно има една мисъл която обичам
Приятели са ти тези, които те познават и въпреки това те обичат
дано поне на някой съм станала симпатична и въпреки недостатъците ми ме приема
лек ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт