Отговори
# 120
Ех, момичета, не ми е добър ден днес Cry Не ми се иска да казвам, остава ми да се надявам нещата да се оправят.
Иси, бързо да се пребориш с проблема Praynig
Лала, ако знаеш колко пъти съм опитвала да се "развеждам" с форума... Е, примирих се, няма отърване.

... питах Кредор за чорапките, за да разбера дали наистина отдавна ни чете, или от момента
на неговата регистрация. А линка за чорапките го пуснах 1-2 дни преди появата на Кредор. 
Замълчал си е обаче, явно не е чел преди. Личи си, че е новоизкушен от форума, едва вчера е
надзърнал в друга тема освен нашата #Silly
prascho ... не мисля, че трябва да коментирам гинеколози ... темата я знам и определено е забавна. Но защо да коментирам след като аз не ходя ... някак не ме влече натам  Laughing

Вижте ... темата относно мен отиде твърде далече ... Защо не продължите да си споделяте и да ме оставите да дишам ... аз съм ПОМОЩНИК, а не партизанин ... Ако настоявате за разкриване на самоличността ми ...
просто ще ме изгоните ... ми да ще си ида  Crossing Arms

...мойто мъж
изобщо не пише в такъв стил

Кредор, темата за чорапките я вмъкнах, за да разбера откога четеш, далеч съм от всякакви намеци. А имаче говорех, че си писал в една тема за избор на модератор.
Попова е права, че стилът само може да го определи. Името е без значение.
Аз не искам да знам кой си.
Само ми е любопитно дали сред нас не се чувстваш като поотраснало момченце, дето мама го е завела в женската баня newsm78.
Отивам да чета за какъв кабел, какъв извод ставаше въпрос, че днес съм... #Crazy

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 11:20 от prascho

# 121
  • Варна
Здравейте милички 55
Първо Честити вчерашни и днешни месечинки.Нека са много здравички newsm17 balloon
За нас какво да кажа незнам Sad,незнам дали има по-лошо нещо от това детето ти да е болно.докато свалим Т,и пак я вдига Shocked ужас направо е като парцал smile3518,не е онова момченце бясното от преди.Искам си пак старото детенцеееееееееееееее smile3514.

Дано скоро да се оправи,милото ми Praynig Praynig Praynig.Както и всички болни дечица Hug.На Мама Дани,на Морска сирена Praynig Praynig Praynig
Иси кам,бъбреците ли те мъчат newsm78.пак ти казвам ако трябва нещо във Варна да  проверя съм на твоите услуги. spoko
Диди Фиеста,аз като НАН съм сигурна че Господ изпраща такива големи изпитания на хората които най-много обича Hug.Може би ще повторя някоя мама като ти кажа че след всяко лошо нешо идва нещо добро Peace.така сигурно е най-добре за всички HugВсе пак наистина животът е пред теб,ти си още на 21г.А относно Криси,не вярвам да може да те го вземе,дори и да си е дал името.Наистина пиши на Тиция или на някоя друга мама компетентна по въпроса.
От мен много hug hug hug

# 122
Ние ви черпим за месечинката днес /кой каквото си пожелае  Laughing/, а на другите наборчета - весел празник и много здраве и късмет.

Диди  Hug момичетата са ти писали вече, че никой не може да ти вземе детето.Поплачи си мила , но и помисли по-добрия дом за твоето дете ще бъде когато има спокойна и любяща майка до себе си отколкото двама вечно каращи се родители.
Така е Дитка. Надявам се всичко да се обърне на твоя страна. Ако има нещо - ние сме насреща.
Ние за 14ти ще сме навън, но аз вече си получих подаръка, така че няма да е интересно  Twisted Evil /шегувам се/.
Бързо оздравяване на болничките.
 Hug

# 123
Ели,недей така.Що да не се занимаваме с него.Ми влиза и разведравя обстановката,най-малкото което е.И кво като сме отчета само да се отчитаме колко пъти е акала,колко памперса сме сменили и т.н.Ми и ние сме хора и имаме чувства.На мен лично Кредор не ми пречи,дори ми е забавна неговото присъствие.Още повече е тук да помага,а не да се прави на интересен,ако иска да се прави на такъв да е отишъл в клюкарника,или в татковците,там са само такива дето се хвалят и много знаят  Crossing Arms
Преставам вече.И Кредор,добре си дошъл сред нас,но както вече казах по-горе-внимавай,чер почнаха....  Wink

# 124
Ми какво - броколи и давах и получи зверски колики.Но аз тъпачката не се съгласявах че е от това и упорито я тъпках 4-5 дена, като последните два прибавих и смачкан варен лук, защото тя много го харесва. Та заради лука Лора омете 100-150 гр. в петък и да видиш чудо. Рееееев, пищане до 12 нощеска, повръщане зверско. Накрая рабрах че нещо не е наред и съб. и нед. я оставих само на кърма. Да ама още дриска и има слуз. Иначе спря да повръща. Това е.
Просто ми е мъчно като се сетих какво и причиних.Направо ми се скъса сърчицето. Тя, Лора не е от ревливите бебенца,много е спокойно и усмихнато дете, все кротка. По-старите мами помнят че и колики нямахме, въобщеее това чудо никога не го бях виждала. Може би за това се стресирах така.

Прасчо, сподели Heart Eyes

Диди Фиеста, кураж мила Hug

# 125
Ъ то и на мен не ми пречи ,виждаш че ми дава съвети,аз си пиша да не заспя,пък и да вземе  да ми дойде вече днеска, че не се издържам Twisted Evil

Айде!

П.П.Снощи по новините на Мсат казаха че паричките за Дарина са събрани вече!Разбрахте ли! Grinning

# 126
Айде,добро утро и от мен  Stop
Честити месечинки на  Павел на  pipi,Владимир на tydy,Самуил на IVAIA,Самуил на biboshka,Стамен на embo,Тарек на мама elip и
мацките-Ема на valche и Цвети на pigi[/color][/size]

Да са живи,здравички и да слушкат мама и тати
       Сега се сетих,че Герито ме питаше откъде ми идва ника-ами много са ме питали да не ди живея в Испания и тем подобни,но истината е,че бившият ми приятел имаше фирма,която се казваше Мартифиеста,а аз бях Дидито фиеста  Simple Smile.Макар,че не е фиеста при мен в момента,по принцип съм веселячка  Peace
Аз съм почти сигурна,че е на Исито мъжлето този Кредор,ама той като отрича,защото тя като е офлайн,той е онлайн.А и много пристрастен ми се струва към нейното творение  Thinking

Жоржито,миличка,кой знае как се чувстваш,аз още не съм го изпитала това детето да е болно,но пък знам колко е тъжен като го боли зъбче например.Кураж,мила ,всичко ще мине и ще видиш,че скоро всичко ще е един лош спомен  Peace

# 127
  • Варна
Синеоче ,:hug: Hug Hug
Прасчо,кажи какво има Hug.аз така като си споделя тук и ми става по-леко

п.п.Наште се събраха ooooh!,майка се беше изнесла и вчера баща ми ходи да си я прибире Rolling Eyes.Ужас,направо хората като станат на една определена възраст и изпращяват милите.Да са ми живи и здрави и да не ме ядасват толкова че....тея дне ми идваше да се #2gunfire

# 128
didi аз също мисля че не може да ти вземе детето освен всичко останало и защото нямате брак!А за детенце със сигурност ще е по-добре ако не живее сдвама ви при тези отношения.Само помисли че след като всичко свърши теб те чака едно ново начало изпълнено с много нови емоции!
 Ние с нашия тати пак се скарахме!Кажете права ли съм да се сърдя?Дъщеря ни се казва Елена на майка ми Елка и на баща му Емил.На галено и казваме Ели.Обаче онзи ден разбрах че видите ли свекърва ми решила да и казва Ени????!!!Свекър ми бабата и дядо викат "Ами тогава и ние така ще и казваме"Идеята ми е че със сигурност го правят за да не звучи като на майка ми(на нея също и викат Ели).За мен това е неуважение и е обидно!Взех че споделих с мъжо а той вика че така ми се струвало!Айде сега пак ли аз съм кривата?!???
Аз Креди съм сигурна че го разкрих ама верно няма да е интересно за това ще потрая още малко Mr. Green
синео4е и аз така бутах грах на малката докато се светна че от нея се гърчи!

# 129
Хм,този Кредор явно ни е пуснал по пързалката...Жоровци много, и моя е Жоро...то това е доста често срещано име. Ако не друго поне наистина ще се опознаем Joy...А каже ли и как се казва мамата, най-много списък да пуснем  hahaha smile3523
Кредоре, похвално...иначе добре се справяш с обещаното от теб начинание. Peace
Nanny ... аз само заради това съм тук ... да помагам ... РЕБУСИТЕ си ги създадохте Вие  Crazy

isi_kam ... Извинявай, че ги плъзнах към теб ... но много любопитстваха и ... малко кофти се възползвах да ги пратя за зелен хайвер  Outta Joint

popova ... Пак дойдох ... Благодаря   bouquet

Eli83 ... извинявай ако ти преча ... не си длъжна да ми обръщаш внимание ...  Peace

prascho ... Радвам се, че не те е еня кой съм ... точно така и трябва да бъде  bowuu
И ... НЕ ... не се чувствам дискомфортно, напротив ... интересуваме се от едни и същи неща  Flutter

Аз Креди съм сигурна че го разкрих ама верно няма да е интересно за това ще потрая още малко Mr. Green
MARIAELI ... Реверанс ...  и Благодаря  bouquet

Айде ... и пак да дойдете  Hug

# 130
Глей ся кво стана всеки пост е за Кредор!Не не ми пречиш и на мен ми е интересно като на Попова,просто предложих да помагаш и на други,но явно си обвързан с Юлките и наистина си тати на някоя мама от нас!
Мариаели я ми подшушни на лични,но мисля че и аз разбрах! Peace

# 131
Синеоче, сега от броколите, или от лука мислиш че е? Аз давах на Ели броколи, не ги хареса, ама и аз не ги обичам. Аз изобщо си мисля, че трябва да им се дават по-традиционни неща, има дори теория, че местните плодове и зеленчуци се възприемат много по-добре. Аргумента- еволюционно настъпва "настройка" на стомашно- чревния тракт според регионалните храни. Не го обясних много добре, ама... имам главоболие днес, не съм спала... здравословни проблеми. Оказа се,че и докторите боледуват Confused
Мариаели, кажи му на твоя, че Ели е най-хубавото име. Виж, и моята се казва Ели Laughing
Впрочем днес си имаме месечинка- изпуснали са ме някои Simple Smile
Черпя: beer3 beer3 beer3  пууу, а къде е иконката за скаричка newsm78?
още: party023  food002
Честито и на наборите- месечинковчета!  bigdance2
Jorjito, това се казва новина за вашите! Сега да си карат меден месец!  bouquet
Кредор, добре си дошъл beer, не знам дали го казах от много обяснения Mr. Green!

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 12:56 от prascho

# 132
Мариаели я ми подшушни на лични,но мисля че и аз разбрах! Peace
ъ ъ ъ ъ smile3505но и аз мисля че се сети Peace
честити месечинки на   baloniЕли на прасчо baloni
Ема на валче
Самуил на бибошка
Цвети на пиги
Павел на пипи
Самуил на ivaia
Влади на tydy
Тарек на elip

много здраве и игри happy bd

# 133
  • През девет земи в десета
Здравейте и от нас waveyЧестити месечинки на всички празнуващи днес!!! newsm51
Черпя всички по случай нашта месечинка диетично Mr. Green
Prascho,и мене от през ноща ме боли тъпата глава,ще се пръсне.
Нещо днеска не мога да се организирам като хората newsm78
Дидка,мила по-спокойно,детенцето не виждам как ще ти го вземе,посъветвай се с адвокат и ако имаш време пусни една жалба,че те заплашва.Можеш да се обърнеш и към агенцията за закрила на детето,там консултациите са безплатни и много компетентни!Ако няма чувства между вас не виждам причина да го взимаш толкова навътре.Дори мисля,че така ще ти е по-добре.Ако ходя във вашта посока,ще свиркам да се разходиме и да поговориме! Hug
Синеоче,милата Лорка,дано се оправи бързо и по-леко със захранването.Има време да се научат да ядат всичко. Flutter
Жоржи,как можа да ти дойде това на главата ooooh!
Момичета,нека си пише при нас Кредор,струва ми се,че не пречи на никой newsm78
Някой питаше за ламината,мисля да не слагам нищо,само прах ще събира!Аз го мия по сто пъти на ден,а беба ще я обувам да не и е студено!

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 13:16 от pigi

# 134
isi_kam ... Извинявай, че ги плъзнах към теб ... но много любопитстваха и ... малко кофти се възползвах да ги пратя за зелен хайвер  Outta Joint

Хммммм, подляга такъв Thinking Как се вързах само...

Миме и го прикриваш, а? Ми как се изпосетихте кой е бре newsm78 newsm78 Да взема да чета назад и да мисля,а?

Ели еми всеки пост ще е за него, като сме кокошки( така казва мъж ми).

Общи условия

Активация на акаунт