Отговори
# 165
Ставата е амортисьора на крака  Joy Joy Joy
И веднъж тръгнах да дигам казана,ама той нали е неопитен разботника и писна ,че ще го изпусне ....Ако не беха наколенките.... Joy
Леле,накарахте ме да се смея с глас.
Купих му днес проходилка,но не намерих синя,та е оранжева и зелена,малко момичешка ми се струва,ама карай,важното е да върши работа.Като го сложих,не можа да се сети,че трябва напред да върви,ами назад  Simple Smile .Иначе много се радва на музиките и вече ми е надул главата,ама важното е детенце да е щастливо.Купих му и буйки,тези новите на КК,с връзки и цип,но са му големи,та утре ще ходя да ги сменям.
относно рекламите и аз ги знам наизуст,спомняте ли си преди имаше една на Бондюел,анимирана със зеленчуците.Криси много я харесваше/не че другите не ги гледа,та чак не мига/,но тази май най му хващаше окото.

# 166
 CryУтре сме на ортопед.Днес забелязах на дясната ръчичка на Мимето, на около 4 см над гънката на китката още една гънка.На другата ръка няма такава гънка.Нямам предтава кога се е появила SadДнес посетихме докито и тя призна, чче в практиката си за първи път се сблъсква с подобен проблем.Много, ама много съм притеснена.Незнам как ще дочакам прегледа при ортопеда.
Струва ми се, че ръчичката й е дори подута и леко изкривена Sad, но незнам дали не си внушавам.
Момичета, някоя от вас да е попадала на някаква информация за подобен проблем?
Търся утеха Cry

# 167
Слънчо не му мисли толкова,но все пак ще стискаме палци.Аз пък съм си внушила,че на Криси едната му ръка и едното краче са му по-къси от другите.Майка ми каза,че вече съм се побъркала,сигурно съм за психото,та тамън мъж ми да може да вземе правата  Party
Ама някой друг път

# 168
Сега съм си пуснала една много весела песен и си се радвам пред компа,нещо ми е много весело и страшно спокойно.Бащата се прибра и се държи,все едно нищо не е станало.Направо не мога да го разбера тоя човек  Thinking.Ама хич не му се притеснявам,няма да му се дам я  Naughty

# 169
Слънчо миличка не се притеснвай може би е нещо безобидно. Не съм чувала нито чела нищо по въпроса. Знаеш че всички майчета те разбираме и сме с теб поне морално. Стискай зъби и утре ортопеда ще се изкаже по въпроса, но вярвам че не е нищо лошо.  Hug
Както казва баща ми майката е най-големия душманин на детето си. Това е стара поговорка. Аз преди като плачеше Криси денонощно си мислех, че етежко и безнадеждно болен и един ден просто.... ще си отиде.  Но се оказа, че не е толкова лошо.
Затова се надявам и при вас да не е нищо сериозно.  Hug

# 170
слънчо странно ми звучи newsm78
Ели имаше такава от една гривничка която и омаляла ама ката съм блеярница не съм разбрала!Един ден и седя но се махна.Надявам се да не е нищо притеснително Peace

# 171
MARIAELI ти в бг-фото ли си поръчваш снимчици. Там е много скъпо. Препоръвам ти www.happy-foto.net по 19ст. над 100бр за 10Х15. Безплатна доставка. Аз съм много доволна за София идват за 1 ден .
стана като рекламите за космодиск Simple Smile  Embarassed

# 172
  • София
Sluncho, не поставяй сама диагнози! Не чети и търси информация, преди да си се посъветвала с ортопед!Аз съм сигурна, че сега ти се вижда крива и т.н., но може и да се окаже, че е само внушение!!! Щом се усмихва и е здравичка, не се самонавивай. Успех и дано наистина да не е някакъв проблем. Hug

# 173
  • През девет земи в десета
Е пак много безфорумен ден ми е днеска Crossing ArmsОставила съм сина ми да готви ще оплеска цялата кухня Mr. Green

Искам да благодаря специално на Кредор,че цял ден ми помага с инсталацията на една програмка и прочистването на компа от "боклуци"  bouquet

Явно ще чета и пиша по нощите по-подробно Sick

Отивам да си мия количката и да къпя беба Whistling

ДИДКА точно така,няма да му се даваш я Peace

Синеочка,нямам думи,страшна мацка си Hug

Слънчо,дали не се е ударила без да видиш newsm78

# 174
  • Габрово
CryУтре сме на ортопед.Днес забелязах на дясната ръчичка на Мимето, на около 4 см над гънката на китката още една гънка.На другата ръка няма такава гънка.Нямам предтава кога се е появила SadДнес посетихме докито и тя призна, чче в практиката си за първи път се сблъсква с подобен проблем.Много, ама много съм притеснена.Незнам как ще дочакам прегледа при ортопеда.
Струва ми се, че ръчичката й е дори подута и леко изкривена Sad, но незнам дали не си внушавам.
Момичета, някоя от вас да е попадала на някаква информация за подобен проблем?
Търся утеха Cry
Hug Hug Hug Hug Hug Дано всичко е наред1
foquita Теди е роден в 33 г.с./началото на 8м./ и не можеше да диша сам, дробовете му бяха незрели.Беше на апаратно дишане, в кувьоз и веднага след, като се роди го взеха с линейка в Плевен/ Praynigслава богу/, където го лекуваха почти два месеца, правиха му сърфактант и т.н. Затова ходим почти всеки месец на контролни прегледи там. В края на месеца ще ходим пак и дано вече организма му да е резорбирал мозъчния кръвоизлив и да е добре. Засега се развива нормално за бебе на пет и половина месечна възраст, каквато е коригираната му възраст, според термина на раждане.
Уж нямаше да пиша, ама като ме провокирате взех, че днес се улях. Mr. Green

# 175
Дани в happy foto ги поръчвам нали ти ме светна тогава! И съм много доволна. Просто банера ме кефи от бг фото постоянно смена снимките на произволен принцип.
Радост настръхнах докато четях поста ти!Желая ви всичко да е наред!

# 176
Sluncho, с  теб сме. Имам усещането, че нищо и няма на Мимето fingerscrossed fingerscrossed Не го мисли сега това, гушни я и  я цункай. Утре се включи да ни кажеш какво е станало.

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 19:49 от eti_31

# 177

Аз знам че да търся диагнозата сама е най-тъпото което мога да направя, но не успявам да мисля за нищо друго и не мога да спра да търся причината.Утре ми се струва толкова далече Sad
Мислете си за нас утре(в 12:30 сме на преглед) PraynigДано наистина всичко е наред.
Благодарско момичета Hug

# 178
  • София
Sluncho с теб сме!
Radostina 33 наистина сте минали през много голямо изпитание. Браво на миличкия Теодор, че се е преборил и ви радва сега. Много съм щастлива за вас и ще стискам палци всичко да се развива нормално. Не знаех, че има коригирана възраст. А до кога продължава тя? Да нацелуваш героя от нас Hug

# 179
Радост:
Цитат
.Беше на апаратно дишане, в кувьоз и веднага след, като се роди го взеха с линейка в Плевен
Само като чета какво сте преживели ми се свива душата. Cry Не ти е било хич лесно, горката! Какво означава "корегирана възраст"/горе -долу ми е ясно/ и как се определя точно тя?  newsm78 И какво значи"сърфактант"? Ох, каквото и да значи , не е било приятно, но бебчо ще се оправи и всичко скоро ще остане зад гърба ви - в миналото. Praynig  Hug
Slyncho : Спри да мислиш за лоши неща, утре ще бъде един прекрасен ден за вас, повярвай!  bouquet Ще стискам палци в 12:30ч за Мимето. Praynig
didi_fiesta : Само така! Whistling
               Време е за чипкане!До нови срещи мамчета! Лека ви нощ! Hug
П.П. Нан : А най -якото е когато наричат космодиска - космодикса или пък космоса ! Ще се пръсна... Joy

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 21:36 от Nanny

Общи условия

Активация на акаунт