Отговори
# 180
Честито на днешните сърожденници! и ние също да почерпим:

party023 Popcorn cook cook

Lala, обикновено ти чета постовете доста внимателно, дори, когато говориш за нещо, което въобще не ме интересува (това е рядко, де) – просто имаш някакъв увлекателен и убедителен стил на изразяване... Hug  thumbsup

Аз не смея да го оставя Самуил на земята – много духа изпод вратите бе, както и да уплътнявам – като легна да си играя гимнастиката и усещам движението на въздуха. Angry no

Цитат на: prascho
Давам новата манджа около 20 часа. Лягаме си към 23ч. Чувствам се виновна за този опак режим.
Абе какво му опакото на режима? newsm78 – То се препоръчва нова манджа да се дава сутрин, за да може, ако има реакция към нея, да се потърси лекар, който се счита, че работи през деня. Добре, ама досега при нас реакциите към нова храна се появяваха след около 10-12 часа, т.е. като съм дала наобяд в 11 и той се изрине вечерта в 11, тогава ли да търся лекар? Laughing

За психилогическия профил на Креди - пише доста грамотно, има лек проблем с пълния член, има устойчива склонност да подчертава определени изрази в изказа си – много е вероятно така и да говори (с изявена мелодичност и натъртвания). Peace И освен това е колега на ББ! newsm53 newsm03 newsm09 Въпросът е обаче, по коя от всичките тези точки? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes newsm65

Ели, чие е стихчето, много ми хареса!!! Навремето и аз писателствах стихчета и са ми малко слабост Stuck Out Tongue

# 181
Ето ме и мен,макар и малко със закъснение,защото Радост добре го е обяснила.Дидка,горе главата момиче,няма да се даваме на тия мъже я! Hug
Днес Попова ми звъни по телефона и вика"Давай да видим какво може да се помогне на Дидка,защото така и така пише във форума".Тук наистина човек може да намери невероятна съпричастност и разбиране.Просто е страхотно.
Дидка,първо има значение дали Криси е припознат от таткото.Ако не,то тогава ще ти вземе детето, ама на 31 февруари Joy,тъй като следва първо да заведе иск за установяване на бащинството и едва тогава всичко останало.А имайки предвид съдебната ни система,Криси може вече да се е оженил:)
Ако от друга страна детето е припознато,то както Лала и Радост са казали,трябва да докажат,че си или наркоманка,психо или най-,ама най-долната уличница,за да ти вземат детето.Принципно в БГ съдебната практика присъжда детето на майката при брак,а ако го няма-познай?!
НО,не искам да те плаша,обаче ако съм обективна,невъзможни неща няма.Ти сама си знаеш възможностите на Онзи/извини ме,ама друго обръщение не заслужава/.С малко пари може да намери един камион със свидетели,които да те очернят като Черен Петър,така че имай и това предвид,за да си пазиш гърба.Без да звучи параноично,но те съветвам да внимаваш на обществени места с кого контактуваш,дори и за един поздрав,защото може да изфабрикува от един поздрав с познат,че имаш любовник #2gunfireПросто изчерпвам и най-гадните възможности,за да си подготвена.
А ако ти имаш нужда от свидетели,може да уредим поне един автобус "БГ МАМА-Юлчета 2006"Simple Smile
Ами да не дотягам повече,ако имаш нужда от нещо само дрънни една шайба и ползвай опцията на Никито Кънчев"Обади се на приятел"  bouquet  

# 182
  • някъде
Привет! Hug Завърнах се вече, но не мога да чета в момента, защото нямам много време, пък и Алекс е много лош и постоянно плаче, явно са зъбки, не знам и аз!
Много ми липсвахте  Hug

# 183
Dew,понеже Алекс е много бял/не знам кога някоя чайка ще го вземе за сиренце/:)и изкупих цялата аптечна мрежа  с цялата й наличност за лекуване на дерматит,в това число и изредените от Ели неща.Единственото,което помогна и действа вече два месеца е Стелатопия на Мустела.Във Варна е в разфасовка по 200 мл на цена 33 лв.Просто вече разбрах какво е мека бебешка кожа.

# 184
  • През девет земи в десета
didi81 Hug Hug Hug крайно време беше Heart Eyes

Май ще поставиме рекорд за най-бързо изписана тема Mr. Green

# 185
Гери, невроните не се размножават (поне според господстващите в момента догми и до доказване на противното) – в смисъл, че не се делят, и така не се увеличава общият им брой. Регенерация означава възстановяване на увредена част, а нервите са части от невроните – те са дългите им израстъци, групирани в снопове и често обвити в миелинови обвивки. При нарушаване целостта на миелиновата обвивка, нараняване с прекъсване на някои влакна вътре в нерва или дори цялостно прекъсване на целия нерв, той има способност да възстанови увредената част анатомично и функционално – това с присаждането на органи и  отрязани крайници не е фантастика и не би могло да се реализира иначе.

Слънчо, не разбирам нищо от ортопедия! 33uu  Embarassed

Нани, сърфактантът е вещество в алвеолите на белия дроб, което действа като повърхностно-активно вещество, т.е. пречи на пълното им слепване при издишване. Ако го няма, те ще колабират и няма да могат да се разтворят при вдишване. Започва да се произвежда някъде към 34 г. с. Коригираната възраст е тази, която се брои от датата на термина насам, а не от датата на раждане.

Диди, аз също отглеждам детето си сама и мога да те окуража, че от материална гледна точка не е кой знае какъв проблем – ние жените сме силни същества и можем да се нагодим към всякакви ситуации като истински воини (и без да сме ходили в казарма – може би затова някой е преценил, че нямаме нужда от нея), но за съжаление в емоционално отношение нещата никак не са лесни. Колкото и да те дразни присъствието на този човек и да има неразбирателство, отсъствието му може да доведе до непреодолима дълбока тъга и чувство за обезсмислане на нещата, което детенцето не може да запълни изцяло, а за съжаление твоето настроение му се отразява. Но както и да е, нещата в такава ситуация никога не са окончателни и всъщност на един по-нататъшен етап биха могли да се изгладят и да станат дори по-хубави отпреди, което ти пожелавам от сърце! Hug

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 21:49 от biboshka

# 186
Момичета,много ви благодаря ,че така присърце сте взели моят проблеm.
biboshka много ти благодаря за съвета и аз знам,че наистина ще се чувствам така,но понякога е по-добре да ми е мъчно известно време,отколкот цял живот,за това,че ме пренебрегват.
Tizija благодаря и на теб специално за разясняване на ситуацията,само да вметна,че той винаги ме е ревнувал МНОГО,дори сега преди малко,когато една приятелка ми пише по Skype,аз не станах веднага да си прожеря съобщението,а той каза:"Стани,че любовника ти пише" smile3514
Сега като си говорихме,и аз му казах,че така не може да продължава,семейство не се гледа като само хвърлиш пари на масата,а трябва да обръщаш внимание и да помагаш на жена си,нищо,че ти работиш,а тя си седи у дома.все пак и аз съм човек и имам дни,в които ми е лошо и имам нужда от помощ.И явно наистина е по-добре да се разделим,макар че той май няма никакво намерение да ме уведоми за решението си.

Слънчо,ще стискам и аз палци,и на краката даже Peace.Но съм сигурна,че всичко ще е наред.Не се притеснявай,ами вземи се наспи добре и си почини.

didi_81   bye
Radostina_33 и на теб благодаря за съвета.Между другото да ти кажа,че аз съм от Плевен  Wink .Дано бебчо наваксва бързо и да е наред всичко.И при мен се притесняваха да не родя в 8-ми месец,защото ми обясниха,че тогава дробчетата се затваряли и в началото на 9-и месец се отваряли наново/ама и аз как го  обясних само/.Стискам ви и на вас палци

А,и още нещо да вметна по моят въпрос-не съм нито психо,нито алкохолик/за разлика от него-много обича да си пийва/,нито пък съм майка,не можеща или нежелаеща да гледа детето си.
 Hug на всички

Пак се улях  Embarassed

# 187
Ох Диди то и нашия тати си пийва НЯМА ден да не пие,ама взех и аз със него и да видиш не ме е яд,само да не се алколизирате!Малко ми приличате на нас двамата през 7те години на опознаване които имаме и на надпреварване кой е по инат!Дано е това и да се разберете!И аз колко пъти съм събирала багажи,колко пъти не сме си говорили ,пък виж да не викам дявола разбрахме се някрая.Просто като таиш всичко в себе си и се събира!И на него му е тежко сигурно, дарила си го със детенце,обича те,не вярвам толкова да е темерут чак!И ти си го обичаш,просто ви е фаза, трудности има много за преминаване!Говорете говорете говорете!Дори да не иска го моли да говорите!Поне ще сте на ясно!

Аз днес седях 1 ден без моя и вече полудявам!Какво ще правя още 6-7 дни докато се върне незнам! ooooh!

Диди я го нападни малко тоя тати,скоро правили ли сте го като едно време! luvbed

Ако прекалено много досаждам кажи спирам! Peace

Тиция забравих и мустелата! Peace

Диди добре завърнала се имаш да наваксваш много май! Joy

Бибошка стихчето е на един поет(български) но забравих му името,като се върне моя ще го питам,той ми го казваше това стихче като бях малка ехеее преди 7 години, кат се запознахме!Ама поета го забравих! newsm78

Слънчо ще стискаме палци дано не е нищо сериозно! Praynig

Радост не знаех лично аз де че е 33 седмица!Трудно ще ти е било! Rolling Eyes

Момичета днес поставих рекорд по писане тук и се махам!Утре пак!

# 188
Vie ste stra6ni sladyrani.Predlagam da vlezem v forym za tarsene an istinski maje:)))

# 189
Кредор, гледам не си много тъпо парче /ти ме плюеш, ама аз да те похваля Wink/. Та да те питам аз: Нима не си очаквал точно това от 100 жени на едно място - огрооомно любопитство? Thinking
Не се прави на изненадан - неприятно при това Crossing Arms Peace
N_A_N ... много бях учуден, когато прочетох, че те плюя  Rolling Eyes Честно казано ... не смятам, че го правя ... и съжалявам ако наистина си го мислиш  Tired
А най-откровенно ти казвам, че съм изненадан !!!  За неприятно изненадан ... тук ме хвана, малко се попрестарах ...  Embarassed
Айде  Peace

Искам да благодаря специално на Кредор,че цял ден ми помага с инсталацията на една програмка и прочистването на компа от "боклуци"  bouquet

pigi ... Нямаш грижи ... Надявам се все пак прословутия Photo Shop да е тръгнал  newsm78

За психилогическия профил на Креди - пише доста грамотно, има лек проблем с пълния член, има устойчива склонност да подчертава определени изрази в изказа си – много е вероятно така и да говори (с изявена мелодичност и натъртвания). Peace И освен това е колега на ББ! newsm53 newsm03 newsm09 Въпросът е обаче, по коя от всичките тези точки? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes newsm65
biboshka ... тук ме хвана на тясно  Embarassed  цял живот този пълен член ми яде главата ... и не, че не го знам ... просто рядко се сещам за него ... така казваше и даскалката ми по Български и Литература - "Като го знаеш на теория, защо не го прилагаш - келеш с келеш" - Още ми звучи това в главата  Crossing Arms

И така ... "то болдванко, то червенко" ... айде лека ... и пак да дойдете   bouquet

# 190
  • София
Честито на днешните месечинки   bouquet!

Болните бебчета да оздравяват бързо  Hug!

Нещо не ми се пише, че бебка вчера я оставих до баща й, за да изхвърля гърнето и докато бях в банята, я чух как писна - паднала  Cry! Оттогава само се караме, не че нещо й има, ама съм му бясна!

Сложих си нов аватар, дано ми се оправи настроението  Confused.

# 191
Ох, момичета, направо ще полудея! Днес на Мишел трябваше да й сложим ваксина ДТК. Вече закъсняваме поне с година и нещо, но нарочно я отлагах заради честите й боледувания. Та на 18/12 мъжът ми я заведе да й дадат капките полио (на нея й слагам по Здр. каса ваксините, защото така бяхме почнали) и днес го пратих да я заведе за ДТК-то. И какво мислите, че направила умната сестра? Сложила ДТК-то и дала отново полиото! Така Мишел се оказва с една доза полио повече и то през 2 месеца давана!!! И мъжът ми въобще не реагирал, мислел си, че било нормално, а аз даже и предварително говорих с лекарката и на него му казах, че го пращам за ДТК-то! Но сестрата казала, че полиото не било давано и прас - дала го пак!!! На всичкото отгоре го научих съвсем случайно, мъжът ми го изтърси ей така между другото, че на Мишел й дали "някакви капки". Вярвайте ми щях да го убия!!!! Направо ми се подкосиха краката и така се разкрещях, че сигурно до 5-я етаж са ме чули! Започнах да си търся телефона, за да се обадя на педиатърката, не мога да го намеря и вече съвсем загубих контрол! А мъжът ми само мига на парцали и не може да схване! Оххххх, не знам как не откачих. Педиатърката каза, че не било страшно, Бърди от форума също, но много ме е яд и най-вече се уплаших. И пак добре, че с полиото стана грешката. Представете си ДТК-то да бяха сложили 2 пъти, тогава вече щеше да стане по-страшно. Потръпвам като си помисля! Аз тъкмо си стабилизирах детето с болестите, тъкмо се оправи и хайде люснаха му 2 дози от една и съща ваксина! Сега ще треперя да не й стане нещо, че каквото и да ми казват, аз няма да се успокоя така лесно. Утре се изстрелвам при хомеопата да оправям бъркотията!

Исках да ви кажа момичета следете много добре ваксинациите, защото документациите им са пълна анархия! Отваряйте си очите на 4 за всичко, че няма оправия!

Тази вечер исках да правя на мъжа ми едни бисквитки сърчица за Св. Валентин, но освен да ги изрежа във формата на гръм и мълнии няма да мога друго да направя и оставям за утре!

Радост, много се радвам, че пишеш, че майките с 2 деца много оредяхме. А виж сузи и пиги колко са редовни, а са още по-натоварени!  Grinning Трудни моменти сте изживяли с бебчето, Пиер-Павел беше само 3 дена в кувьоз и още си спомням как ми се свиваше сърцето, а ти не знам как си издържала! Само хубави неща от сега нататък ви пожелавам! Hug

Бибошка, моля те, ако знаеш нещо по въпроса за ваксините и тази грешка, пиши да ми кажеш какво мислиш! И въобще ако някой е чувал за подобна малоумна случка да каже дали е имало последствия!

# 192
  • София
Уф, лала, не съм специалист да те успокоя, но щом лекарите казват... Май около празниците мъжете ни трупат провинения.

# 193
Тази вечер исках да правя на мъжа ми едни бисквитки сърчица за Св. Валентин, но освен да ги изрежа във формата на гръм и мълнии няма да мога друго да направя и оставям за утре!

Joy Joy Joy
.Лала ,хем ми стана мъчно като ти четох поста,хем ме разсмя.ами да си кажа,аз не съм мн наясно какви може да са последствията,но все пак не мога да приема за нормално лекарката да е толкова спокойна,все пак нали е предозирана ваксина.Но стискам палци всичко да бъде наред.

Хайде  smile3524

# 194
Честито на порастващите бебенца днес!Брех че са много!Да са здрави и щастливи малките душички!

Tиция  сигурно ще се потресеш ако ти кажа че тук купувам стелатопията за по-малко от 25лв. 200мл.  Wink
А за дерматита,аз също използвам Мустела измиващият гел,олиото и емулсията стелатопия.

Лала ама че гаф  Rolling Eyes дано няма последствия.Не му се сърди на твоят мъжо.Такива са те мъжете вятърничеви/дано няма обидени/
Слънчо надявам се всичко да е наред с Мими  Hug

Синеочка що така е реагирала Лорето от броколите  newsm78 Да не е от лука? аз лук не бих дала на този етап.По-скоро зелении.Целина и магданоз съм въвела.Мисля и копър,но от къде ли ? Иначе купих броколи замразени и сега съм в размисъл след този твой пост  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт