Отговори
# 150
Кредор, добре си дошъл beer, не знам дали го казах от много обяснения Mr. Green!
Ай наздраве и да сме живи и здрави - като стопански крави  Laughing Мерси за биричката ...  Stop

синео4ка ... не съм подляга бе ... просто се спотайвам и стрелям с вашите оръжия  Party  И не сте кокошки ... просто сте супер любопитни  Peace

radostina33 ... мъдри думи ... мъдър мъж ... похвално  bowuu

MARIAELI ... Ако искаш да се логваш всеки път ... трябва всеки път, когато излизаш от форума да натискаш бутон "ИЗХОД"
Паролата се сменя от настройките на личния ти профил ...

jorjito ...  Tired много ми е мъчно за Друндела ... толкова е сладък Митака ... Скоро да се похвалиш, че си е твоето жизнено сладкишче ...   bouquet И споко, няма интрига ... има яко любопитство  Laughing

dew ... гепи пет точки  Stop

Е ... хайде ... и пак да дойдете  baby_neutral

# 151
  • София
Здравейте,
честито на днешните месечинки. На този ден ми беше термина и ми е много любима дата! Та, да растат милите здравички и щастливи!

Ние днес бяхме за последните ваксини до 1год, сложиха и и Акт Хиб най-накрая. Много плака, но до вратата  Simple Smile Сега е 8650, което според мен е много, но ... важното е да е здравичка.
Jorjito, нашата педиатърка ни беше казала, че т. до 38 не се сваля и ако я има над 3дни- тогава е по-притеснително. А иначе има и хомеопатично лекарсто-пирогениум, но аз не съм го давала и не съм компетентна. За нурофена знам, че се отразява на черния дроб, то кое ли не се, но..Simple Smile а ефералгам е по щадящия вариант.
Radostina33, хубаво е че пишеш пак. Ти беше споменала, че ще ходите в Плевен за консултация. Как мина? (извинявам се, ако си казала, но не си спомням) Какво казаха? А в кой месец се роди Теодор?
Синеочка- много добре изглеждаш, само 7м., браво !!! Аз съм все още далееече, далече от мечтаните килограмчета!!! А и Piqi- възхищавам ти се...

Prasho и ти ли си лекар? Можем да си направим анкета, кой в коя област работи. На мен лично ми е много интересно. Имаше по едно време предложение от някой за представяне, но аз като съм от скоро и не знам, кой се е представил.
Кредор, това някаква доброволна инициатива от твоя страна ли е? Не си представям, моят мъж например, ей така да помага в някакъв женски форум. Ти да не се бъзикаш с нас? Та Кредор, каква е иначе професията ти?

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 17:28 от foquita

# 152
  • Варна
Jorjito ,не се притеснявай че поддържате висока температура,това означава че организма се бори с вируса .По лошо е ако температурата изведнъж спадне.Слагай мокри кърпи на челото и обтривай ръчичките и личицето,а студен чаршаф се прилага при много висока температура над 39,5 иначе има опастност от гърч.А за къпането мисля ,че ако пропуснеш няколко дена нищо няма да му стане на сладура.Първо гледайте да се оправите.А нурофена и панадола през 4 часа се вземат.Не се притеснявай не е приятно да го гледаш как се мъчи горкото,но всички майки минават по тоя път. Hug Heart Eyes

# 153
Честити месечинки на Ема, Самуил , Цвети, Павел, Самуил, Влади, Тарек и Ели!!!    

Jorjito, дано скоро всичко се оправи Praynig Аз знам, че компрес с оцет сваля Т, но мисля че при по-големи хора се слага на челото, защото при бебетата ми бяха казали, че може да се надуе лицето не го казвам от личен опит, но аз съм слагала само студена водичка на челцето

Днес е егати скапаното време...тъкмо излязохме на разходка с малката и взе, че заваля...прибрахме се и тя се събуди..после 3 часа не ще да ляга, а й се спи 2 не вижда Tired

Аз се изявявах в кухнята до сега...правих едни опити там...да видим родата какво ще каже Thinking

# 154
Пропуснах да кажа, че сега отлитам на фризьор Crazy

# 155
  • Варна
eti 31 няма вече 6, 5 щом седите изправени вече,много сте сладки.
Ама как се спецнах по аватарите а!Голяма работа си да знаеш. Hug
Е жалко,че не можах да се възползвам от услугите на Кредор,нали за това се присъедини към нас.Ама нищо запазвам си правото за друг път.

# 156
Нарина имаш право, не помислих , че оцетът може да навреди на бебешката кожа на лицето. Praynig
Нурофенът не се ли дава на 6 часа? newsm78 То и Панадолът уврежда черния дроб, но всъщност кое ли лекарство не уврежда.Сетих се за една реклама на Космодриска... Joy "Едно лекуваш, друго рушиш."- Тези бабки ще ме спукат. hahaha

# 157
минавам да почерпя за месечинката на Павел- станахме на 7месеца baby_neutral beer3 beer Drunk baloni Wine Glass  party023
честито и на всички останали, да растат здрави и щастливи!!!

# 158
  • somewhere over the rainbow
Аз пък няма да пиша за Кредор Crossing Arms
Нита, еееее, чак пък бридж...не съм толкова умна Naughty Обикновен белот - четворка си заформяме тук вечер, ама съм мноо добра ей bowuu
Синеочка, Лори бързо да се оправя...па ти не си виновна, като сме майки, да не сме врачки я Crossing Arms, да знаем кое как ще му понесе на детенце Hug
Еее, Жоржи, честито събиране на ваш'те! Ама и тях ги бях замислила ooooh! Заедно си е най-добре Heart Eyes /изключвам случаите като този на Диди/.
Диди, няма да ти вземе детенцето, споко, мила! Hug Трябва или да е голям връзкар, или ти да си най-пропадналата.
Дю, можеш да работиш на граждански договор и да взимаш майчинство. Не съм много запозната, но братовчедка ми е така Peace
И все пак...
Кредор, гледам не си много тъпо парче /ти ме плюеш, ама аз да те похваля Wink/. Та да те питам аз: Нима не си очаквал точно това от 100 жени на едно място - огрооомно любопитство? Thinking Не се прави на изненадан - неприятно при това Crossing Arms Peace
.Сетих се за една реклама на Космодриска... Joy "Едно лекуваш, друго рушиш."- Тези бабки ще ме спукат. hahaha
Добре, че нямам КОТРОЗА Praynig Joy Joy Joy

P.S. Незнам дали е прочистван форума, но днес е направо ужасен...един пост за цял ден ooooh!

# 159
Ха ха Нан ще ме скъсаш- котроза ,ама тия реклами са едни! ooooh!

Аз съм слагала оцет на челото 1:1 с вода,нищо и няма! newsm78
Ето снимка с оцет на главата(тоест компрес !)http://images13.snimka.bg/002173384.jpg

Айде че ми изгоря супата сигурно!

# 160
Нан
Цитат
Добре, че нямам КОТРОЗА   
....Бех се свила , бех се потиснала, сега съм свежа...бодра се чувствам, засмена...
Наизуст ги знам ей, после, защо съм затъпяла...:о)
Хахаха, а пък оня:
"Космодиска ми е отзад, наколенките са ми отпред... Joy
опора чувствам.../на там не го помня/

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 18:55 от Nanny

# 161
и аз да кажа за оцета!Слагах на малката 1:1 с вода .Мокрех чорапките и на китките слагах и има ефект а и е безвредно но за лицето не знам!
Смених парола,излизам всеки път и пак директно ме пуска само дето от горе в ляво не ми пише името.
А не ...глупости, щях да пиша като гост doh
Но...въпреки това мога да влизам в темата и да чета без пароли и други там разни!Явно няма начин  33uu

# 162
Вали полека сняг...великолепен сняг
и сякаш иска жив да ме затрупа
душата ми ....хралупа
в която между пластовете шума
се крие не една вълшебна дума!
  И свило се под паяжината-дреме
зверчето на изгубеното време
Сега съм тук,неочаквано самичък
забравен
под тоз едничък покрив.
Загледан през прозореца в безкрая,
където сто годишни псета лаят.
  А в камината до мене на едно дърво
сърцето му изгаря.
И тихо,нереално,безнадеждно,красиво
възхитително и нежно
великолепен сняг
Великолепен сняг!

Това го писах в една тема за красотата на падащия сняг!Дано ви хареса на мен ми е любимо а е и свързано със мили спомени стихче!

Бай!

# 163
Ели, разпитах го дискретно - не е нашия тати!

а можеш ли да ми пишеш с какво лекувахте дерматита на Юлето?   bouquet

# 164
 ееее и двете сме писали заедно в 19 и 03!

Дерматита със ексомега а дерма,локоид липокрем и шампоан себа мед

Общи условия

Активация на акаунт