ДЕКЕМВРИЙчето игриво, тича покрай нас щастливо! 👣 -- тема 7

• 14 061
  • 275
  •   1
Отговори
# 255
И аз няма да бързам с памперса. Бибата сме я махнали отдавна. Вече имам напредък и с приспиването. Пея песни и заспиват сами. В началото ми отнемаше по час и се бях изнервила и напът да се откажа, но вече по-бързо ми се получават нещата. С нощния сън да чукам на дърво от месец се подобриха нещата. Будят се рядко. Иначе с думите сме наникъде. Редят конструктори, майка ми им купи блокчета за рисуване и моливи и пада голяма драсканица. С храната от известно време сме скарани. Добре, че сутрин хапват стабилно. През другото време сме на банани, пъпеш, круши, бисквити и гризки. Може да е от жегата, а може и да е от зъбите.

# 256
  • Вестерос
Моята се запали по колите от едната площадка Grinning Ta и това имам в нас. Конструктор няма още. Мисля за рд да ѝ вземе някой, майка сигурно.

Е Веси голяма новина, че спят вечер. Браво. Пу пу!

# 257
Не е от супата,вирус е. Вдигна температура, сега борим разстройство.  Честно да си кажа доста съм отчаяна и ми е болно. Боли го корема, не спи добре ,а той има добър сън. Понеделник бяхме пак на лекар, изписа допълнителни лекарства, дано подействат.
Веси,много  се радвам за съня ви, като гледам като е болен Томас какъв ад е,направо не си представям постоянно да сме така...
Ние конструктор имаме,но интерес мижав.
Ще взема да опитам и аз с моливи и блокче Simple Smile
Томас, много се кефи сега на игрите на ужким. Прави ми кафе,едни яйца и бекон му подариха и ги готви да ги ядем Simple Smile
Ваня, напълно подкрепям, че в яслата някой неща май по-лесно ще станат. Бибата яз ще я махам като избият кучешките, той я ползва само за сън.

# 258
  • Вестерос
На Рали излязоха и четирите кучешки, също само за сън я е ползвала от новородена. Затова мисля да пробвам да я махна вече

# 259
Весиии, звучиш ми супер, радвам се. Така да сте вече и ти да си по-спокойна. Ще се очовечят с времето и ще дишаме скоро по-леко.

# 260
Весиии, звучиш ми супер, радвам се. Така да сте вече и ти да си по-спокойна. Ще се очовечят с времето и ще дишаме скоро по-леко.

Какво да ти кажа Ваня. Умората ми все още е много голяма. То имам чувството, че от всички майки с които общувам само аз се оплаквам и мрънкам, но наистина си е голям зор. Малките не искат количката, а като съм сама с тях всичко е много трудно. И придвижването и пазаруването. Отделно вече тази количка адски ми тежи по стълбите и бордюрите като я вдигам, даже и докато я бутам вече ми натежава. Това са си едни 40 и кусур кг с децата и багажа. Абе почват да се очовечават те, ама..... Отделно с това готвене и дето не искат да се хранят откачам. Всеки път като дойде време за ядене и се изприщвам да ги моля. Искам само един ден да си седя, да се наспя, да не бързам и да не гледам постоянно часовника и е така да си стоя на дивана и да гледам в една точка Joy

# 261
Веси, нормално е да "мрънкаш" повече. При теб всичко е по 2, нооо относно последното изречение мисля , че всички го искаме тома 🤣 Но аз като съм без Томас за 1-2 часа и не мога да се отпусна, сигурно не съм свикнала още.

# 262
Веси, абсолютно нормално е всичко, което споделяш. Някои сме по емоционални, по-ги вземаме навътре нещата. Някои нямаме никави помощници, сами се справяме. Нормално да се чувстваш така. Последното от поста ти ще се случи като отидат в яслата. Едни приятели им звъним два дни след първото пускане на ясла. Питаме ги какво правят, а те-Гледаме си телефоните вече два часа и сега ще спим, а беше някъде към 13ч. Отспаха си да ви кажа, яслата е Дар хаха.
О, аз не съм мърдала никъде доста време и си купих билети за едно представление в Летния театър с Асен Блатечки, Маца и Малин Кръстев и отивам след два дни и въобще няма да ги мисля моите мъже юхууу

# 263
  • Вестерос
Aз ходих на почивка с приятелки за 5 дни, ей човек се чувствах Grinning Пожелавам ви го!

# 264
Ако ходим някъде на почивка щее с дъщерята не мога да я оставя и да идем с мъжът ми без нея вие как сте мъчат ли ви зъби нишите са кошмар при нас рев е пиене на вода

# 265
Тифани, завиждам ти... мечтая си за 1 уикенд с ММ, ама с това кърмене няма как Sad , иначе има кой да гледа децата, ама няма кой да "нахрани" Емили...

# 266
Здравейте момичета, на мен ми се наложи за първи път да оставя Савана ( моето мило кърмаче ) и да постъпя в болница заради извънматочна бременност. Вчера постъпих днес ме оперираха, вчера бях много разстроена и уплашена, за нея, за мен, какво ще стане и изобщо. Още началото като разбрахме,че съм бременна бях сигурна,че нещо не е наред и ако не бях отговорна към ситуацията, не си следях ЧХГ не ми се мисли какво щеше да стане. Не знам дали приключихме с кърменето предстои да разбера, сякаш ми открадна избора вселената.

Все с мен е била, не съм я оставяла и за една нощ. Ама ето от късите клечки, най-късата 🤫

# 267
  • София
Ох, милата Sad Прегръщам те. Изживях го написаното с теб. Съжалявам и дано всичко е наред. Савана е обичана и ще продължи да бъде така със или без кърма ❤️

# 268
Прегръдки, мила! И това ще мине! Не се обвинявай за кърменето, големи са вече, постепенно трябва да се отбиват. Приеми го, че така е трябвало да стане... 😔

# 269
mmmAm, много съжалявам за преживяното. Бъди силна, а относно Савана връзката ви няма да се загуби от това 💛

Ваня какво е това "офф"?😆 Сподели какво те мъчи?

Общи условия

Активация на акаунт