ДЕКЕМВРИЙчето игриво, тича покрай нас щастливо! 👣 -- тема 7

• 14 058
  • 275
  •   1
Отговори
# 270
Мириам, прегръщам те! Бъди силна!Важното е, че сте добре, ти си добре и скоро ще гушнеш Савана
Офкам си, Стели, ейтакаотвременавремесиофкамщотомога

# 271
  • Вестерос
Тифани, завиждам ти... мечтая си за 1 уикенд с ММ, ама с това кърмене няма как Sad , иначе има кой да гледа децата, ама няма кой да "нахрани" Емили...
Пожелавам ви го, аз бях в Италия, едвам се разделих с детето. Но тъй като се връщам на работа септември, имах нужда да се отделя, за да не се побъркам.

mmmAm, прегръдки! Hug

# 272
Ааа, Тифани, е прекали... не стига, че 5 дни ...пък и в Италия!?! 🤭
Аз също се връщам септ.на работа, всъщност се върнах юли, но поработих само 2седмици, сега съм отпуск и ударно от септ. Добре се държа детето през това време, с баба и кака вкъщи, само дето вече като види баба си и знае, че ще се гледат и започва да нервничи. 🤭
Ваня, аз те разбрах защо "офкаш" 🤭 Очаквам дори да ни захапят вече заради бягството за почивка от децата и работата преди декември... закъснявят дори... 🤣

# 273
Всеки си има право на мнение момичета при нас зъбите са кошмар  нощем няма спане пак не искаме да ядем мериха ни вчера още сме 7.750 и 74 см и половина а кога кг ще наваксваме незнам

# 274
Хей, момичета Simple Smile Какво стана с групата? Няма активност вече Sad

# 275
Здравейте момичета, как сте ? При нас всичко е добре и аз не съм писала отдавна, но ви чета. Ние махнахме биберона около една годинка също и сухото мляко. По площадки ходим, но няма връстници моята дъщеря и не успява да се заиграе с децата защото са доста по големи от нея. Maam,  много съжалявам за твоето положение 😢 С гърнето сме до никъде, пробвам от доста месеци, но явно тя не е готова едвам един път се престраши да се изпишка и то беше на половина, другата част беше по спалнята и където се сетите още, голям смях беше 🤣 Иначе има проблем само с акнето, но тя започна да пие прясно мляко около годинка и се съмняваме дали проблема не идва от там, водихме я на лекар и ни изписаха лекарства. Като изключим акнето всичко е наред. Прегръдки на всички ❤️❤️🍀

Общи условия

Активация на акаунт