За обидата " селянин "

• 11 692
  • 309
  •   1
Отговори
# 165
абе хора разберете софия не е БЪЛГАРИЯ
А кво е?М?

# 166
абе хора разберете софия не е БЪЛГАРИЯ

София, баце наистина не е България и слава богу. Писнало ми е от хора по чехли и къси панталонки, които мьекат и се имат за фьешън. Културтрегерите сме в София и мисля, че би било добра идея да пращате някакви делегации всеки сезон до Планет и Син Сити, които после да се връщат и да учат плебеите на обноски ако се сещаш за какво говорим все пак.
Ще се дразним ли? Всичко което не е море е провинция?

# 167
  • Пловдив
Аз пък бих се зарадвала, ако някой ме нарече "селянка". В това понятие се крие доста от онова, което ние не познаваме и не бихме могли никога да опознаем. Пропуска все пак си е наш(в случая мой). Искам да живея на село, да се чувствам спокойна за мен и семейството ми, пък и ако ще да не е само географски, защото честно казано и мотичка бих хванала, за да си обработя цветна леха. Така, че кой от какво се срамува?! И кое точно в израза " селянин" е срамното?

# 168
Кое е по-обидно - селянин или провинциалист?

# 169
раиса на тях и локвите им стигат

# 170
  Да, София не е България, както и аз не съм София, отговорих нормално на зададените въпроси, сега чакам да ми отговорят как ще бъда квалифицирана и какво общо има с темата, факта, че не се заяждам и отговорите ми не влизат в едно изречение.

# 171
  • Пловдив

Няма обидно, стига кинтите и самочувствието на човек да говорят.

# 172
Май мишлетата изгризаха , речниците на гражданите или копчетата на клавиатурата.

# 173
Селянин!Защото при другото винаги можеш да кажеш,че всичко,което не е на море е провинция..

# 174

Няма обидно, стига кинтите да говорят.

Кое е по-хубаво - софиянец с милион долара или провинциалист с милион долара? А? А? А? А? А? А?

# 175
Аз пък бих се зарадвала, ако някой ме нарече "селянка". В това понятие се крие доста от онова, което ние не познаваме и не бихме могли никога да опознаем. Пропуска все пак си е наш(в случая мой). Искам да живея на село, да се чувствам спокойна за мен и семейството ми, пък и ако ще да не е само географски, защото честно казано и мотичка бих хванала, за да си обработя цветна леха. Така, че кой от какво се срамува?! И кое точно в израза " селянин" е срамното?
newsm10

# 176
  • Пловдив

Кое е по-хубаво - софиянец с милион долара или провинциалист с милион долара? А? А? А? А? А? А?

или дупедавец софиянец и живуркащ си провинционалист?

# 177

а с два ?

# 178
Отговорете бе хора, какво е софиянец и какво е провинциалист.?

# 179
Дона,бан ли си просиш?

Общи условия

Активация на акаунт