Отговори
# 705
На добър път Буче! Може да не обичам Пело ,но нямам лоши чувства към нея ,че и към никой от екипа освен към Онур ;д

Рамо през кадража на Таро

Целия екип през спектъра на Таро Heart

https://www.instagram.com/p/C79dHsHodgj/?hl=en

Meрти последва Акиф. След похвалата му мисля ,че си го заслужи Акиф Simple Smile

Тия тримата ще ги изяяяям Heart

Heart
https://www.instagram.com/p/C79eP0yIsSo/?hl=en

Умирам с тази жена :Обикновено, ако отиде някъде, ще ми се обажда и ще казваш, че е тук.
Г-жо Мюге никога не ми се е обаждал и сещал за мен, откакто почина.
Синко пусни вилицата!

https://drive.google.com/file/d/11G5Eo2HQkh-eATu-RK_Sd_4t-JcnFqQ … /view?usp=sharing

А това е моята последна сцена просто седнах и само излезна.
Дано ви хареса!

# 706
На добър път на Буче и от мен! Успех и желая и нека най-доброто за нея предстои.  Hands Pray

И аз нямам лоши чувства към никого от екипа. Има такива, които не харесвам, но това не означава, че им желая злото.

По този повод се сетих за фандома и неговите изстъпления през цялото време - Гюлсерен може да пише трудове върху поведението им и може да се направи сериал, който ще има не по-малък успех. А и все си мисля, че си правеха експерименти със сценария, за да разберат докъде може да стигне човешката лудост. Толкова години гледам турски сериали - и онлайн, и по тв, но за първи път виждам такова токсично поведение на фенове. А съм гледала всякакви проекти и фандомът не винаги е бил доволен от сценария и т.н., но с такава злоба и омраза към актьори, сценаристи, режисьори и продуценти не съм се сблъсквала. Все едно животът им зависи от развитието на сценария. Разбира се, обсъжданията по форуми, посочването на слабостите на сценария, одобряване или не на даден актьор и ролята му, мрънкането и т.н., приемам, но да засипваш екипа с обиди, с претенциите си и да поставяш ултиматуми публично и в личните им профили в социалните мрежи и да протестираш за всяко нещо, включително какъв тапет имал Ферит на телефона си... това поведение ми идва  too much и най-плашещото е, че не се счита за проблем.
Много ми е интересно и твърдението, че сценарият се пишел по желанието на някой от актьорите, защото бил с връзки, за да изпъкне образът му. Но това не е прецедент, вече съм го виждала - в ЗИ Озан Долунай беше връзкарят, някакъв роднина на Авшар, а във Фазилет - Алп Навруз, него не си спомням какъв го изкарваха  на някого от екипа. Сигурно и други има, но за тези се сещам. И разни болни мозъци заливат социалните им мрежи с обиди... Алп беше се захванал да съди някого и се спряха. Така трябва да се действа, то не се издържа!
Ако не ви се гледа, има лесно, вместо да изливате злобата си върху непознати за вас хора, когато сценарият не се развива според вашите желания. Надявам се повече да не гледам сериал, в който фандомът няма връзка с реалността. Този ще го догледам, заради Мерт! А сега, както казва Джеси, да си пием питиета на сянка и да видим с какво ще ни зарадва Мерт през лятото. А наесен пак, въпреки че не исках 3 сезон, тъй като това не е от полза за Мерт. Почти в началото на кариерата си е и толкова дълъг сериал не му прави добра услуга. Трудно ще се отърси от образа и лесно няма да го приемат с друга партньорка. А и него като друг персонаж.

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 08:23 от ·٠•Snejka•٠·

# 707
От Ясир Heart
Рамо е с него и Али
Ааа много си обичам тази тройка

Heart

И от миналото лято Heart

Снеже , съгласна съм с всичко коеето си написала ,а тормоза към Озан мога да го сравня с този на Буче ,а него го кълняха и по други причини и неговото положение беше по зле от нейното защото трябваше да угоди и на два фандома.И като помоли за разбиране и уважение и стана голям ад. Доказа ли им след ЗИ ,че Берко и той са приятели - Да. Нейсее тази каша не искам да я помня ако имаше тогава стаи не знам какво щеше да е...
За Алп беше ,че едната от сценаристките му е много близка Юлкю ама нейсее и двамата се доказаха нищо ,че единия крета дупки с ниски рейтинги това не го прави некадърен както го описваха.Може и да се развие Буче какви дървета актьори и актриси стават защо да не се случи и с нея? Има нужда от уроци и тренинг тази работа...

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 20:25 от x BlackRose x

# 708
Да, Дидке, спомням си, а те са толкова близки с Берко, затова казвам, че това с връзките не е прецедент. Буче не е дърво, има потенциал момичето и се надявам да го развие. Просто бяха прекалено жестоки към нея и хвърлиха вината за ниския рейтинг и слабият сценарий. А тези, които лаеха по туитър и къде ли не, въобще не определят рейтинга, ама нейсе. Те просто си изливаха злобата по непознат човек. Както и да е, дано се успокоят сега, че валидолът по аптеките свърши.

Да си почине добре момчето ни, че чакаме нови подвизи от него.

Клипчето ти е супер. Изобщо всичко авторско, което пускаш в темата, е много хубаво. Благодаря ти, че я разкрасяваш.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 20:39 от ·٠•Snejka•٠·

# 709
Опаа сега пък го изкара от последователи
Погрешка го е последвал 10/10. Напомня ми на някой ама нейсеее да не чуе адаша му.

37 x 73 Heart
https://x.com/nsliisa/status/1799483635940364427

Снеж , благодаря за милите думи! Поласкана съм...Много мило ми стана като го правех и се уверих ,че не Мабел ,а Джем е човека на СейФер.

Heart

Снеж - ОзБер форевър! Heart

# 710
А АфРам защо почиват отделно? Или първо си почиват един от друг, после един с друг?

# 711
Оййй ,че сладко кучеее Heart
И миналата година беше така ;д
Ще видим аз това не го човъркам.

# 712
Здравейте, Рамо фенс Hug Наминавам за да поздравя Дид за прекрасния клип, който отново е сътворила. Определено пресъздаването на нейния сезон финали е блестящо и много по-красиво поднесено от оригинала. И за мен каже ли се Сейфер в съзнанието ми изниква моя любим Джем, това е човека който с музиката си сътворява чудеса, и пък Дид прекрасно преплита нишките и създава шедьоври! Heart

# 713
Зориии Heart

# 714
# 715
От Зафер

Heart

# 716
# 717
Още един напускащ сериала - Тургут Тунчалп, който изпълни Шехмуз. Той преговарял за друг сериал на ОГМ. Бирсен е писала още, че снимките на чапкъна ще започнат през август.

https://www.instagram.com/p/C79y3DjI6Nk/

# 718
Афра на концерт на Адреа Бочели. Видях и Неслишах във видеото на от пресата.
Тюрксел е един от спонсорите на концерта

Снеж Heart
Страхотен Шехмуз направи Тургут бей успех в поредните му начинания
Два месеца почивка значиии айдее...

# 719
Тея сега ще я чакат 2 часа, за да питат АфРам вар мъ?! Много харесвам Андреа Бочели.

Общи условия

Активация на акаунт