БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 59 300
  • 617
  •   2
Отговори
# 285
  • София
Здравейте,
И аз се подреждам за информация относно външна изолация 😊, но не къща. Тя обаче е само първи етаж.

# 286
  • Бургас

Също така, ще съм благодарна да споделите и магазини, от който сте закупили естествен паркет - насочила съм се към трислоен естествен. Доста известни в град София са магазините  parket sense pro, флор декор, паркети space, но все ми излизат цени за над 120 лв. кв. и то без цена за монтаж. Ако успея да намеря други магазини, предлагащи качествени паркети /естествени/ в ценовия клас 70-100 лв.кв., би ми било страшно полезно (за толкова стига бюджета, за сега). благодаря! Flowers Cherry Blossom
Berg. Аз също сложих граница до 100 лв и вече харесахме.
Имам вече опит с тях и сме доволни.

# 287
  • София
0877825577.  Дидо за изолация, но само със скеле работи.

# 288
Здравейте, благодаря за препоръката за Петър 0888639911 за монтаж на нови мебели за София. Аз бих оставила контакт за точен майстор за монтаж на електроуреди отново за София- Николай 0895713013. Разбира и от други неща до колкото ми е казвал, но не съм му ползвала другите услуги - ремонт и монтаж на климатици и други домакински електроуреди, изграждане на ел инсталации, различни ВиК монтажи и ремонти. Цените мисля,че са му нормални.

# 289
  • София
Виждам, че за мебели в гр. София сте препоръчали фирма  RONAX - интересуват ме както за кухня, така и за гардероби в антре и спалня. Някой, който е ползвал услугите им, моля да споделите за кухня каква беше ориентировъчната цена за линеен метър (или поне колко е излезнала в лв. Вашата)? Ще се радвам да споделите и снимки, ако е удобно.

Вече в три жилища имам мебели от Ронакс и само суперлативи мога да кажа. Направили са ми досега две цялостни холокухни и две цялостни спални по дизайнерски или мои проекти. Снимки можете да видите тук:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1248658.msg41503756#msg41503756
https://www.bg-mamma.com/?topic=1219799.msg40809873#msg40809873
https://www.bg-mamma.com/?topic=1686024.msg48613300#msg48613300

Относно цената нещата са много относителни и не мога да ви ориентирам, още повече на линеен метър - бялата кухня например (2020 г.) струваше около 1200 лв/л.м. без уреди, плот и гръб, а зелената (2024) - над двойно повече. Зависи колко материал и какви механизми има за слагане, какво вътрешно осветление, какви фрезовки, размери и видове шкафове и т.н., изобщо цена на линеен метър може да е ориентир за някакви модулни кухни, но не и за такива по поръчка.

# 290
  • София
Исках мнение за Стефан - ел. услуги София от 1 стр. на списъка. Използвах услугите му, коректен, точен човек, който си разбира от работата, положителен отзив от мен!

# 291
Жоро 0887800608 - монтаж на електро уреди за София. Доволни сме!

# 292
Искам да споделя с вас контактите на един отличен майстор в София. Трябваше да монтираме 2 интериорни врати, но нямахме време да чакаме 1-2 месеца за изработка. С мъка намерихме телефон на специалист, който може да направи това бързо. Готовите полски врати ми бяха доставени 2 часа след измерване и показване на проби от различни цветове на вратите. И на следващия ден вече бяха монтирани! Същият майстор ни помогна и с друга работа: изряза отвори за контакти в стената на кухнята и направи преходна лайсна между плочките и ламината. тел. 0876 279 796 - Божидар.
 Извършва всички видове дърводелски работи, както и: боядисване, лепене на тапети, шпакловка и полагане на плочки.
 Прави всичко бързо и качествено, работил е дълги години в Англия и Белгия. Фирмата му Lizzard извършва и цялостни ремонти на апартаменти до ключ.

# 293

Също така, ще съм благодарна да споделите и магазини, от който сте закупили естествен паркет - насочила съм се към трислоен естествен. Доста известни в град София са магазините  parket sense pro, флор декор, паркети space, но все ми излизат цени за над 120 лв. кв. и то без цена за монтаж. Ако успея да намеря други магазини, предлагащи качествени паркети /естествени/ в ценовия клас 70-100 лв.кв., би ми било страшно полезно (за толкова стига бюджета, за сега). благодаря! Flowers Cherry Blossom
Berg. Аз също сложих граница до 100 лв и вече харесахме.
Имам вече опит с тях и сме доволни.

Чудесно! Дано и финално да сте доволни как са поставили паркета! Пожелавам успех!
А да попитам Вашия как ще го редите - правоъгълно, рибена кост или шеврон? Много ми харесва на Шеврон, но на моделите, които са показани на Шеврон, винаги са по-скъпи (200 лв.+) - не знам дали има общо от това как ще бъде поставян.. от Берг ли ще Ви го поставят?
Благодаря!

# 294
Извън естетическия избор давам практически довод - най-лесна е подмяната при повреда при правоъгълното редене - изважда се увредена/и паркетина/и, без да се прережда целият паркет (опитно проиграно).

# 295
  • София

Какви електроуреди ви монтира? Търся техник за фурна и котлони - демонтаж и монтаж.

# 296
Здравейте,
Трябва ми майстор от София ,който да "прекрои" долни кухненски шкафове така, че да мога да вместя съдомиялна машина.
Да извади един шкаф и да направи място за съдомиялната.
Добавям, че ще трябва и да я свържи...

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 17:28 от monii

# 297
Здравейте , някой може ли да препоръча майстор/ри за основен ремонт за гр. Плевен , защото до сега само на майстори в кавички попадам и с мъжа ми само нерви и пари , вече се чувстваме в безизходица..

# 298

Какви електроуреди ви монтира? Търся техник за фурна и котлони - демонтаж и монтаж.

Можете да пробвате за целта и Джотекс (https://djotex.com/).

# 299
    [/list]

Здравейте,
    Монтира ми котлони, фурна, свърза ми пералня и съдомиална…закачи ми и едно огледало от ИКЕА, сглоби ми стол за бюро😀всичко, което имах за сглобяване и свързване 😀много е бързо момчето и интелигентно. Работи само уикендите , защото през седмицата е зает с друга работа.

Общи условия

Активация на акаунт