БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 59 104
  • 614
  •   1
Отговори
# 390
  • SF
Цитат

Илиян 0882129567
Не само шпакловка, но и цялостни ремонти.
Всеки в групата, на който го препоръчах, остана доволен. Беше в списъка с препоръчани за Варна, сега не знам защо не фигурира.

Какви са му цените на този Илиян?
Аз търся за демонтаж на балкон. Искам да си остане балкон, без остъкление. Сега е с винкел, но не го искам.
Препоръчайте, моля!

# 391
  • София
Цитат

Илиян 0882129567
Не само шпакловка, но и цялостни ремонти.
Всеки в групата, на който го препоръчах, остана доволен. Беше в списъка с препоръчани за Варна, сега не знам защо не фигурира.

Какви са му цените на този Илиян?
Аз търся за демонтаж на балкон. Искам да си остане балкон, без остъкление. Сега е с винкел, но не го искам.
Препоръчайте, моля!
Може ли снимки на остъклението.На кой етаж е .Пред входа на блока ли е или на гърба,където минават по малко  хора.

# 392
  • SF
Към входа на блока. Нямам снимки, но изглежда ето така

Има и страни. Да, към улицата е. Трябва да се обезопаси независимо от коя страна на блока е. И отзад минават хора.

# 393
  • София
Търся майстор за изработка на 8 кутии. За София.
За повече подробности, моля, пишете ми на лични.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 18:30 от Amiamo

# 394
  • София
Моля за препоръка за фирма или майстор с термокамера за откриване на теч.

# 395
  • на последния етаж
Моля ви за препоръка за добър майстор за цялостен ремонт на тераса в София.

# 396
За къде? За Пловдив мога да препоръчам Николай - 0893678783

# 397
  • София
За София. Извинявам се, че не съм уточнила.

# 398

buildinspect.eu

# 399
  • Къде ли не
Миналата година бях дала положителен отзив за Ивас иженеринг, които ми направиха цялостен ремонт на терасата в София. Не знам защо не е в списъка.
https://ivas-bg.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/

# 400
Здравейте,

според вас, може ли да се направи основен ремонт на тоалетна - слагане на плочки, смяна на гърне, монтиране на мивка и смесител, направа на куфар - ако се живее в жилището и в него има само една тоалетна (тази, на която се прави ремонт)?

Благодаря ви!

# 401
Ако има близко заведение с тоалетна за ползване - да.

# 402
Голям  зор ще бъде. Мръсотията изобщо не я броя. Къде ще се къпете през времето на ремонта? Дори и да има наблизо заведение, то не работи денонощно.
Изнасяне за времето на ремонт  без тоалетна чиния или добри и услужливи съседи.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 12:23 от Пролетно цвете

# 403
  • София
Да, може. Взимате химическа тоалетна (за къмпинг) и я приютявате в килера/мокрото помещение или приспособявате някой ъгъл. За няколко дни ще е достатъчна.

# 404
  • София
Аметист, зависи от майстора. Правили сме единствена баня с тоалетна, но беше готова за десетина дни. През това време без тоалетна не сме оставали, старата си стоя, макар и с разкъртена баня, след това майстора я местеше но 50 см наляво-надясно. Само две вечери ходихме у роднини за душ и всичко беше готово. Но трудно се намират вече такива организирани майстори, така че подкрепям съвета за химическа тоалетна!

Общи условия

Активация на акаунт