БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 58 654
  • 607
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,
За гр.София.
Търся майстор, който да махне стар балатум. ( И при необходимост да положи саморазливна мазилка за да може да бъде поставен ламинат). Помещението е около 20кв.м.
 Моля за контакт, защото не успявам да намеря. Simple Smile)

# 46
Здравейте,

Видях препорэчани майстори за поставяне на плочки в София - дали имате някой, който по-скоро би свършил работа за тераса, около София - реално е едно село в община Драгоман. Благодаря!

Отделно препоръчвам за циклене и особено пренареждане на паркет - https://www.homerenovation-bg.com/

Момчетата работят много бързо и чисто. Отговарят на всякакви въпроси.

# 47
Здравейте!
Под дърво и камък търся зидар за усвояване не тераса с итонг за гр. Пловдив.
Изумяват ме майстори, които са свободни в момента, но отказват да се заемат да свършат работата, защото ги викаме само за това, малко  работа било, а и видите ли сме били купили вече материалите, т.е. не могат да изкярят и от там.

# 48
Здравейте, моля да ми препоръчате добър майстор за ВИК за София. Става дума за смяна на тръба. Благодаря

# 49
  • софия
Какво не е наред с препоръчаните от списъка, който MayBach отдели време да направи и е в първия пост?

# 50
Здравейте, моля да ми препоръчате добър майстор за ВИК за София. Става дума за смяна на тръба. Благодаря
Румен Янков, човекът го знам от темата, два път е идвал за малки ремонти по тръби у дома, даже мъж ми утре ще му звъни пак. Много свестен човек. Номерът му е 0887737270

# 51
Аз мога да препоръчам Васко - +359 98 887 9175

Занимава се с цялостни ремонти, но е по-специализиран във ВиК 

# 52
Имам въпрос за този контакт от списъка:
Дребни домашни ремонти
Монтаж на мебели, осветителни тела, контакти, уреди и др. - 0876 393992  (Bubbless)

Трябва ми човек за подмяна на контакти. Има ли и други опции, някой ползвал ли е скоро такава услуга?

# 53

Ние сме доволни от Иван - взех контакта оттук. Два пъти идва и прави различни ВиК дейности и пак бихме го повикали при нужда!

# 54
Имам въпрос за този контакт от списъка:
Дребни домашни ремонти
Монтаж на мебели, осветителни тела, контакти, уреди и др. - 0876 393992  (Bubbless)

Трябва ми човек за подмяна на контакти. Има ли и други опции, някой ползвал ли е скоро такава услуга?
Днес ползвах услугите на майстора и съм доволна. Бърз и коректен.

# 55
Благодаря за отговора. Как му е името?

# 56
Аня, Иво Иванов се казва.

# 57
Здравейте, оставям отзив за човека, който постави ламинат и первази вкъщи (Варна). Работи бързо и качествено, както и на нормални цени. Доволни сме от поставянето.
0888221943 - Валентин

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 23:49 от Escala

# 58
Здравейте, оставям отзив за човека, който постави ламинат и первази вкъщи (Варна). Работи бързо и качествено, както и на нормални цени. Доволни сме от поставянето.
0888221943 - Валентин
Удобно ли е да попитам, каква е цената му на м2 за поставяне на ламинат?

# 59
Най-добре е да му звъннете и да питате, тъй като има значение вида ламинат и помещението. Но не ми одра кожата, като офертите на някои други.
[/quote]
Удобно ли е да попитам, каква е цената му на м2 за поставяне на ламинат?
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт