БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 58 519
  • 607
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!
Можете ли да предложите читава фирма за ремонт на покрив на жилищна кооперация с доста извивки по него. По възможност с фактура и гаранция.

# 556
  • София
Здравейте!
Можете ли да предложите читава фирма за ремонт на покрив на жилищна кооперация с доста извивки по него. По възможност с фактура и гаранция.

Здравей, препоръчвам ти https://pokrivremonti.com.

Христо е много добър професионалист и разбран човек. С него се работи лесно и прорачно. Ще дойде, ще направи оглед, ще си каже нещата както стоят в действителност - без нищо да спести, ще изпълни заданието, ще даде гаранция, дава и фактури.

Успех в ремонта.

# 557
Здравейте!

Здравей, препоръчвам ти https://pokrivremonti.com.

Христо е много добър професионалист и разбран човек. С него се работи лесно и прорачно. Ще дойде, ще направи оглед, ще си каже нещата както стоят в действителност - без нищо да спести, ще изпълни заданието, ще даде гаранция, дава и фактури.

Успех в ремонта.
Благодаря!

# 558
  • София
След дълго проучване нашият вход миналата година се спря на фирма Изомакс. Дадоха оферта, всичко свършиха в срок и почистиха след себе си. Минала е само година от тогава, да чукна на дърво всичко е наред.

# 559
  • София
Подкрепям мнението за бригадата, която е към самата фирма производител Изомакс. Ползвала съм ги преди около пет години за частичен ремонт на покрив на голямо ЕПК, до момента няма проблем. Правихме го частично, защото още тогава започнахме подготовка на документите за саниране, одобрени сме сега за втория транш.

Сега да дам отзив за банята и настилките, както обещах. Майсторът е младо момче, много разбран и интелигентен, всъщност е завършил за строителен техник, но след малко работа по специалността, за момента предпочита да работи майстор. Simple Smile Вътрешни ремонти от-до, бани и настилки.
Казва се Митко, 0888064853. Живее на 30 км източно от София, поема обекти в целия град.
Много сме доволни като цяло. Спази си графика на започване, работеше само при нас. Банята му отне 11 раб.дни, другите настилки - 7. Единствената ни забележка е към стената с декоративните плочки. Не беше сметнал нишите така, че да заемат по височина една плочка и по ширина да започват и свършват пак на цяла плочка.
Прави замазка на пода, изравняваща мазилка, стена гипсокартон, лепене на плочки, таван гипсокартон с изолация, монтаж лампи на тавана. Ние си монтирахме санитария, мивка, огледало, остава само параван.
Скрит текст:

А черен списък за майстори има ли, не намирам?

# 560
# 561
Извинявам се, ако въпросът ми не е за тук, но как вървят цените на кв.м за лепене на плочки (и за баня и за под - гранитогрес) ме интересува. Търся актуално инфо, че ремеонт не сме правили от 15г и вероятно ще е шок Wink

# 562
  • Сф
Банята е на обща цена ,не на квадрат. Идва ,гледа , казва - 5к,7к,10к примерно. Някои казват цена труд+ материали,  други само труд.  Плочките , не съм много сигурна,зависи и от големината но от 50,60 кв метър .
Цокли- на линеен метър.

# 563
  • София
Банята е на обща цена ,не на квадрат. Идва ,гледа , казва - 5к,7к,10к примерно. Някои казват цена труд+ материали,  други само труд.  Плочките , не съм много сигурна,зависи и от големината но от 50,60 кв метър .
Цокли- на линеен метър.

Не всички майстори дават крайна цена Simple Smile
Но на основния въпрос е около 100 лв/м2 плочки труд

# 564
  • София
За банята се дава обща цена, но много зависи какво трябва да се прави - къртене, изхвърляне на отпадъци, подмяна Ел. и ВиК инсталация, изправяне на стени, плочки, монтаж на санитария - в момента нормална цена ще бъде около  3500-4500 лв за труд. Ако е ново строителство и включва само лепене на плочки, цената би следвало да е наполовина.
За подовите плочки - между 60 и 100 лв/м2 - зависи от вид, размери.

Аз идвам с още едно име и огромна препоръка за Йохан Димитров - 0899459342.
Прави ни баня и настилки преди 14 г, също и много мои роднини и познати са много доволни от него. Беше 6 г в чужбина, вече си е тук. Направил си е нов ФБ канал,  Iohan Master, гледам че качва нови обекти и процеси. Цялостни вътрешни ремонти, бани, подове. Човек с много опит е, при него няма грешка, няма забележка! ⭐ За София.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 06:42 от sofyia

# 565
Няма да ти смятат някаква малка баня на квадрат.Казват си крайна цена труд, материали си купуваш, ако има влачене също. 3500-4500 в София ме съмнява

# 566
  • София
malinkap, банята ни е на две седмици, три поста по-нагоре в.. Всеки е свободен да вярва, както и да дава по 10 Хил за 4 - 5 м2 баня, щом иска.

# 567
може и така да е , да няма кой да им дава вече пари на майсторите, но доскоро не беше така.

# 568
  • Сф
Няма да ти смятат някаква малка баня на квадрат.Казват си крайна цена труд, материали си купуваш, ако има влачене също. 3500-4500 в София ме съмнява
Да, няма такива цени. 5к бяха преди 2 години. Комшиите отдолу след оферти наеха за 7к. Изпълнението е близко до трагично... На по- ниски цени не бих се доверила съвсем.  Да не говорим, че краткия срок обикновено е аналог на некачествена работа и неспазване на технологични процеси. София , 11 дни само за плочките е ок. И то ако не е панел и не трябва да се подмазва да не отлепят и бият на кухо. Наистина всеки е свободен да вярва в каквото си иска. Във фейса има форум на плочкаджията мисля, където пишат майстори и пишман майстори Simple Smile , предполагам и там може да се добие представа за цените , средните. Да, така се казва групата, проверих, но е поверителна, който иска да си пусне заявка и да чете. Внимавайте с ниските цени , обикновено са за захапване на клиент и после става мама миа...То на скъпите не знаеш какво те чака, камо ли на ниски. На мен ми е чудно, как без да разбираш ще се довериш на някой ей така. Поне два, три отзиви трябва да имаш от твои близки, реални хора, които малко от малко разбират и са доволни. Цената ,за баня, която ще ти върши работа 20+ години или завинаги  ли ще те събори точно в един ремонт? Течове и проблеми в един по - късен етап излизат скъпо. Ходи го дири после тоя дето я е правил. За съжаление и цената не е определяща за качеството в наши дни, така че внимателно подхождайте много!

# 569
  • София
Именно, отзиви от реални хора. Аз също подскачах тук в темите от тези извънземни цени. По-добре да чакам 6 месеца доверен човек, отколкото да дам 5-10 хил лв за труд за една баня, абсурдно ми е!
При нас не са само плочките. Замазка над подовото в ден първи. После стена гипскартон с нишите, изравнителна мазилка на други две стени. Хидроизолация на пода. След това вече плочките. Окачен таван с вата, поправка на ел.инсталацията на тавана, монтаж на четири лампи. Затова и писах, че сумта ще набъбне, ако майстора си кърти и изнася, и финално монтира всичко.
И в бъдеще смятам да ползвам препоръчаните от мен двама майстори. Проверени във времето и реални.

Общи условия

Активация на акаунт