БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 58 507
  • 607
  •   1
Отговори
# 150
И леко продължение на историята-мъжът ми разглоби и сам сглоби уж кривия според Петър скрин ,който се оказа добре и правилно изработен.Загуби си половин ден,но за разлика от некадърния и лъжлив човек свърши работа.
Сега си търсим нов майстор за досглобяване на другите мебели,но кой знае на какъв ще попаднем пак..
Търговците на мебелите не предлагат ли услугата сглобяване? Не съм попадал на такива, може би ако са някакви бутикови?

# 151
Търговците на мебелите не предлагат ли услугата сглобяване? Не съм попадал на такива, може би ако са някакви бутикови? [/quote]
Това си мислех, че ако се отиде при монтажниците от ИКЕА/Юск и се поиска частно посещение, ще сглобят и незакупени от магазина мебели. Те са царе - имат поредност, стиковани са по двойка монтажници. Свят ти се завива от бързите им действия - единият подава детайл, другият напасва, вече е поставен болт, затяга се....За отрицателно време сглобяват (в моя случай мебели, купени от Юск с монтажници от там.
)

# 152
И ние сме ползвали от jysk IKEA и Виденов. Всички са външни изпълнители и си оставят визитките обикновено, но ние каквито сме подредени не знам дали сме запазили някоя. Тези пък от Виденов са направо факири като се има предвид с какви нещастни инструкции идват мебелите им.

# 153
Е те ни предложиха качване и сглобяване от магазина,но още не познавахме номерата на другите "майстори" и като чухме че ще струва 700 лв ни се видя скъпо.Но сега много ми се иска да ги бяхме дали и сме свършили с този кошмарен ремонт.
Сега от магазина записват за след 10 дни ,а мъжът ми успя да потроши една важна дъска от гардероба докато се мъчи сам да го слобява..ще напиша роман за ремонта на ужасите скоро Simple Smile.

# 154
Винаги можете да им се обадите в последствие и да кажете че искате сглобяване. Ние сме го правили веднъж когато смятах че ще имам време да ги сглобя но се оказа че греша.

# 155
  • Сф
Да, скъп е труда. Но ако не разбираш,по- добре си плати. Моя хем е в бранша и хем се узорва при сглабяния и губи време , през което е можел да свърши неговите си неща и да изкара повече и хич не се хваща вече. Само вкъщи.  Тия мебелистите си знаят най-добре и са бързи. Но..има и некадърни като навсякъде. На едни съседи им падна кухненския шкаф след известно време ! Добре ,че не утрепа някой.
Ани, не се притеснявай за дъската. Сигурно ще може да се оправи/ нова , в Салекс има например всякакви плоскости. Дано захванал се един път мъжа ти, да успее!
Аз съм след демонтаж/ монтаж на климатик (80+300) като цена. Вкъщи е кочина, реве ми се ...ремонта е гадно нещо..а ако не знаеш какво правиш , пък съвсем си докарваш главоболия .
Успех все пак и това ще мине Simple Smile!

# 156
  • София
Е те ни предложиха качване и сглобяване от магазина,но още не познавахме номерата на другите "майстори" и като чухме че ще струва 700 лв ни се видя скъпо.Но сега много ми се иска да ги бяхме дали и сме свършили с този кошмарен ремонт.
Сега от магазина записват за след 10 дни ,а мъжът ми успя да потроши една важна дъска от гардероба докато се мъчи сам да го слобява..ще напиша роман за ремонта на ужасите скоро Simple Smile.

Това с ремонтите си е цяла одисея и на всеки му се налага да мине през нея в определене момент. При вас допълнително усложнение е и малоумната схема за монтаж, както и някои меко казано странни инжинерни решения при конструкцията на гардероба. Помогнах на мъжа ви да сглобим гардероба, след което се оказа, че трябва да го разглобим, за да се добавят допълнителните модули, което никъде не беше описано в монтажната схема. Все още чакам да ми звънне, за да довършим монтажа.

# 157
  • София
При следващо осъвременяване на списъка ще включа и отрицателните отзиви там, където ги има, и ще извадя тези, които вече не се занимават с това, с което присъстват в списъка. Ще бъде добре обаче да препоръчвате и други майстори, от които сте доволни, както и такива от други градове. Помня например, че много хора питаха за майстори в Бургас и Варна, сигурно вече са намерили и са приключили ремонтите си, но не виждам кой знае колко препоръки. Да, вероятно част от добрите майстори не искат да ги препоръчват пред по-широка аудитория (такъв е случаят с последната бригада, с която правих ремонт), но сигурно има и такива, които биха се съгласили...

# 158
  • София
Ако някой си пази телефон на монтажници от Виденов (и е доволен от тях), би ли споделил? Поръчах мебели, но за монтаж ми казаха, че могат най-рано след 20 дни. Ще ми се да се пробвам директно с монтажник..

# 159
Здравейте, някой може ли да ми препоръча майстор/бригада за цялостен ремонт на тераса за гр. София?

# 160
Моля за препоръка за ДОБЪР майстор теракот за град Варна /бани основно/. Благодаря!

# 161
Здравейте, някой може ли да ми препоръча майстор/бригада за цялостен ремонт на тераса за гр. София?
Георги 0889417683

# 162
Георги 0889417683

# 163
От белия списък прочетох за Станислав (0899193976) и го наех за усвояване на тераса и изграждане на нова стена, много съм доволна и се радвам, че се доверих на отзивите тук. Коректен, много внимателно работи, чисто, много добра комуникация имахме през цялото време, съобразителен е и точен, изпипва детайлите. Препоръчвам го и аз.

# 164
  • София
Моля да споделите добър парнаджия  за София

Общи условия

Активация на акаунт