БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 58 636
  • 607
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
Доволен съм от ремонта направен от Билдинг Ремонт Строй
И се регистрира днес, за да ги споменеш днес 😁

# 166
Здравейте!
Бих се радвала да ми препоръчате майстор/и,които извършват следните услуги :
1. Лепене на тапети
2. Слагане на ламинат
3. Може да прави финишова шпакловка, боядисване след това.
Благодаря предварително!  Heart

# 167
  • София
От белия списък прочетох за Станислав (0899193976) и го наех за усвояване на тераса и изграждане на нова стена, много съм доволна и се радвам, че се доверих на отзивите тук. Коректен, много внимателно работи, чисто, много добра комуникация имахме през цялото време, съобразителен е и точен, изпипва детайлите. Препоръчвам го и аз.

Привет!
Плочки може ли да сменя? Искаме се да усвоят една площадка като балкон?

# 168
Много съм доволна от майсторът, който сложи LED осветлението вкъщи. Той прави монтажа и консултацията. Много внимателен и коректен. Фирмата му прави и мебели и осветление. Ползвали сме услугите и препоръчвам, може на някой да му е необходимо +359 88 8470256 Мариан

# 169
  • София
От белия списък прочетох за Станислав (0899193976) и го наех за усвояване на тераса и изграждане на нова стена, много съм доволна и се радвам, че се доверих на отзивите тук. Коректен, много внимателно работи, чисто, много добра комуникация имахме през цялото време, съобразителен е и точен, изпипва детайлите. Препоръчвам го и аз.

Привет!
Плочки може ли да сменя? Искаме се да усвоят една площадка като балкон?
Може.Ако има свободно време ще ви свърши работата.

# 170
Здравейте, а имате ли някой, който да се съгласи да махне наличната фуга и да сложи нова в коридор и две бани?

# 171
  • SF
Имам нужда да махна един балкон от винкел. Можете ли да дадете предложения? Само винкелът да се махне, а балконът да си остане. На първа страница има контакти за плочки на балкон и ще се обадя за поставянето им, но на по-късен етап.

# 172
  • София
А снимка на балкона има ли.

# 173
Скоро ще дам отзив за човек, изпратен от г-н Янков. Има да довършва.

# 174
Здравейте,трябва ми човек за смяна на кухненски плот и мивка . Ако имате отзиви за такъв бих била много благодарна.

# 175
# 176
Не препоръчвам
Не е в списъка, но г-н Румен Янков го препоръчва в личен разговор. Неподготвен с нужните части и връзки за ВиК ремонт. Цени, несъпоставими с тези на колегите му. Имах нужда от бърз ремонт и затова го наех.

# 177
  • SF
А снимка на балкона има ли.

Не, не съм го снимала.

ето на това прилича.

# 178
  • София
Не препоръчвам
Не е в списъка, но г-н Румен Янков го препоръчва в личен разговор. Неподготвен с нужните части и връзки за ВиК ремонт. Цени, несъпоставими с тези на колегите му. Имах нужда от бърз ремонт и затова го наех.
А Красимир  свърши ли ви работата за която се договорихме.

# 179
Ще пиша на лични, за да не занимавам аудиторията или след като въпросът е публичен - посещава дома ми на 3 пъти, като два поредни дни чаках, без да отмени посещението. Следваше да монтира тоалетна чиния (при вече демонтирана), да свърже батерия, при прокарана тръба (трябваше да монтира меката връзка и да завие винта на батерията), зави ново кранче на чешма (при демонтирано такова) и постави тапа на мека връзка с пробив. На 3 пъти тичах за части, отделно начисли всички консумативи - пример санитарен силикон, с който залепи тоалетната (остави ми флакона при изразходвана 1/4 -сещате се, че не ми е нужен, но бил калкулиран). Добре, че други не си мерим труда по този начин Иначе е симпатяга - лек характер и приятен човек. Дописвам - заплащах му синята зона Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 19:25 от Шарлот

Общи условия

Активация на акаунт