БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 59 280
  • 617
  •   2
Отговори
# 300
  • София
tristesse и Marina-sato ,благодаря ви 🍀👍

# 301
  • София
Здравейте!
Търся майстор за подмяна на термоглава на радиатор (за София).
Предварително благодаря!

# 302
  • София
Здравейте!
Предварително благодаря!
Ако е само пластмасата слагате на 5 и развивате гайката.После по същия начин слагате новата глава.

# 303
Здравейте,
Трябва ми майстор от София ,който да "прекрои" долни кухненски шкафове така, че да мога да вместя съдомиялна машина.
Да извади един шкаф и да направи място за съдомиялната.
Добавям, че ще трябва и да я свържи...
Да си побутна моето питане...

# 304
  • София
Здравейте!
Предварително благодаря!
Ако е само пластмасата слагате на 5 и развивате гайката.После по същия начин слагате новата глава.

Ами не знам дали е само пластмасата. Проблемът е, че не затваря термо главата и дори и в затворено положение, радиаторът продължава да работи.

# 305
  • София
Топломера на радиатора ли е или е общ за целия апартамент.

# 306
Моля за препоръка на фирма/бригата за основен ремонт в София. Благодаря!

# 307
Здравейте,

Предстои ни цялостен ремонт на ново жилище в София. Вече сме се спрели на няколко изпълнителя, но исках да попитам дали тук има някой, който е ползвал услугите на Георги Матров от "Строй-М" или "Брик Инжинеринг" и съответно дали може да даде отзиви.

Благодаря предварително!

# 308
  • София
Здравейте, моля препоръчайте ми ел. техник (за град София), който би се заел със смяна на ел. инсталация на кухня. Инсталацията е стара, а сме поръчали нова кухня и ел. уреди. За монтажа ни казаха да има 4 квадрата кабел и други кабели по тяхна схема.
До момента идваха 2- ма ел. техници. Първият обясни подробно какво ще направи, колко ще струва и след 2-3 седмици отлагане, така и не започна работа. Съгласиме се на всичко, което предложи като работа и цена.
Вторият дойде уж за тази работа и чрез познати. Смени само таблото и до там. Каза да му изкъртим и направим всички каналчета и той ще изтегли кабелите 😁
Ми вече нямам думи, честно.
Мисля, че всички искат да правят цял апартамент за хиляди левове, и не се захващат само с кухня. Или пък искат всичко друг да направи и те само да прекарат 2-3 кабела.
Кухнята и ел. уредите са поръчани и времето си минава. Моля за препоръка на ел. техник, който ще свърши работата. Благодаря 😇😇😇

# 309
  • София
Здравейте!

Търся плочкаджия, който се занимава и с ВиК за София. Моля за контакти и цени (а ако може и личен отзив ще съм още по-благодарна).

Благодаря!

# 310
Здравейте, моля препоръчайте ми ел. техник (за град София), който би се заел със смяна на ел. инсталация на кухня. Инсталацията е стара, а сме поръчали нова кухня и ел. уреди. За монтажа ни казаха да има 4 квадрата кабел и други кабели по тяхна схема.
До момента идваха 2- ма ел. техници. Първият обясни подробно какво ще направи, колко ще струва и след 2-3 седмици отлагане, така и не започна работа. Съгласиме се на всичко, което предложи като работа и цена.
Вторият дойде уж за тази работа и чрез познати. Смени само таблото и до там. Каза да му изкъртим и направим всички каналчета и той ще изтегли кабелите 😁
Ми вече нямам думи, честно.
Мисля, че всички искат да правят цял апартамент за хиляди левове, и не се захващат само с кухня. Или пък искат всичко друг да направи и те само да прекарат 2-3 кабела.
Кухнята и ел. уредите са поръчани и времето си минава. Моля за препоръка на ел. техник, който ще свърши работата. Благодаря 😇😇😇
Аз съм доволна от инженера, който ни смени ел инсталацията, при нас беше в целия апартамент. Ако искате ще го питам дали би се заел с кухня. Къртенето ме побърка обаче мен лично.

# 311
Здравейте, моля, да ми препоръчате електротехник. Преди 3 години ни подмениха окабеляването, но явно техникът си е оставил ръцете, защото имаме проблем с осветлението в банята от известно време, а сега се прехвърли и в коридора ни.

# 312
  • София
Здравейте, моля, да ми препоръчате електротехник…
Писах на предишната страница. Имах нужда втори път от Стефан и не останах разочарована. Коректен и интелигентен професионалист. За София. Вие не сте уточнила град.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 22:18 от buni

# 313
Здравейте, моля, да ми препоръчате електротехник…
Писах на предишната страница. Имах нужда втори път от Стефан и не останах разочарована. Коректен и интелигентен професионалист. За София. Вие не сте уточнила град.

За София става дума. Благодаря.

# 314
  • Бургас
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали фирма за външна изолация на апартамент в гр. Пловдив? Такива, които да не смятат квадратурата на прозорците в цената....защото това срещнахме напоследък :/ . Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт