БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 58 892
  • 612
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Някой може ли да препоръча фирма за откриване на теч? София

# 361
Здравейте, за София/ район до пазара Д . Петков/ ,някой да препоръча ел. техник за преместване на два контакта по- нагоре с 15 см. Ще се ползва същото окабеляване.
Търся и майстор за фина шпакловка- ново строителство
Препоръчвам Ви веднага добър ел.техник - Анди тел.: 0877 540 147
Много съм доволна. Човекът си разбира от работата, не взима скъпо и е много симпатичен. Вкъщи съм го викала два пъти, единият път смени старото ел. таблото, а вторият път ми изкара още 3 допълнителни контакта в кухнята над плота, че ни ми достигаха. Не е мърльо и работи чисто.
Препоръчала съм го на още две приятелки. На едната - постави допълнителни контакти, а на другата и смени цялото окабеляване.
Успех!

# 362
  • София
Здравейте!
Спешно търся майстор за изработка и монтиране на едни кутии във вход - 7 бр. За гр. София.

# 363
  • Бургас
Здравейте!
Моля, препоръчайте майстори за кухня по поръчка в Бургас ( с изключение на СК физиеви ). Благодаря предварително!

# 364
  • София
Дали може да препоръчате майстор за разширяване на отвор в комин, с боркорона, не къртене. За София.

# 365
  • София
Дали може да препоръчате майстор за разширяване на отвор в комин, с боркорона, не къртене. За София.

0897908150 Валери

# 366
Здравейте! Дали някой има скорошен опит с фирма, изпълняваща укрепване на къщи с бетонни колони? Евентуално - контакти и приблизителни цени?

# 367
Може ли препоръка за майстори на покрив за София, блок. Да има гаранция и да се издава фактура. Мерси.

# 368
  • София
So close, преди пет години като касиер на блока организирах ремонт на покрива. Обадих се в Изомакс, защото ми бяха препоръчани като марка изолация, и от там ни пратиха бригада, добре се справиха. https://isomax.bg/

# 369
Здравейте,

Живея в панелен апартамент. В тоалетната, при отворен ревизионен отвор, виждам влага до мястото, където тръбата за мръсната вода влиза в хоризонталния панел. Първоначално мислех, че тази тръба сълзи при свръзката (, което може и да е така), но няколко пъти вече чувам да падат капки. Моля, вижте снимките.
(Ако се чудите какво е на третата, нека ви кажа, че тя е направена, като съм вкарала телефона зад гипсокартона, при тръбите, и съм обърнала камерата нагоре.) На мен ми се струва, че на третата виждам капка на капачката на тръбата. Май, терминът е "ревизия".

,

Та... може ли да ми препоръчате майстор за ремонт на такава тръба? В София живея.
Искам да оправя този проблем преди да пристъпя към слагане на плочки върху гипсокартона.

Благодаря на тези, които са прочели.

# 370
  • София
Може да пробвате да затегнете капачката. Ако не спре теча тогава се сваля капачката и се подменя уплътнението.

# 371
Може да пробвате да затегнете капачката. Ако не спре теча тогава се сваля капачката и се подменя уплътнението.
Благодаря ви!

# 372
Не знам кой е останал доволен от този човек, но влизам специално, за да предпазя бъдещи потърпевши от меко казано несполучливата му работа.
Изключително муден, работи по 40 мин до 1 час дневно. Всичко, което направи имаше нужда от поправка, фугите на плочките не съвпадат, с различна дебелина са, плочките са криви, шпакловката е…без коментар.
В момента трябва да идва друг майстор, който да поправи грешките на Илиян.
Единственото хубаво, което мога да кажа за него е, че си тръгна с достойнство и не е претендирал за повече пари, отколкото ние му предложихме за “свършената работа”. Вероятно той също знае, че всичко, което направи е под всякаква критика, некадърно и без капка старание.
Дано не се заблуждават повече хора и този човек намери призванието си в друга професия, защото майсторството не му е сила.

Препоръки за майстор за шпакловка за град Варна. И цени ако е удобно.

Мерси

Илиян 0882129567
Не само шпакловка, но и цялостни ремонти.
Всеки в групата, на който го препоръчах, остана доволен. Беше в списъка с препоръчани за Варна, сега не знам защо не фигурира.

# 373
  • София
Привет!

предстои смяна на входна врата/екстериорна на къща. Спряла съм се да я закупя от Баухаус Bauhaus.

Може ли да препоръчате към кого мога да се обърна за монтаж в гр. София?

Благодаря

# 374
! За гр. София
Може ли някой да препоръча майстор за баня и лепене на плочки на под в апартамент, който евентуално може да реагира бързо?

Нашият майстор е изключително зает и не може да ни поеме, а на нас ни дадоха месец да освободим квартирата.

Общи условия

Активация на акаунт