БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 67 392
  • 693
  •   1
Отговори
# 495
Моля, препоръчайте ми майстор за изграждане на тераса с итонг. Става въпрос за гр. Пловдив. Благодаря предварително! Simple Smile

# 496
Моля отново за съвет, препоръка и личен опит. Някой извеждал ли е "отвор" за аспиратор на нещо като окачена фасада ?

ПП: извинявам се за огромната снимка. Не си намирам "скрит текст"  Hug

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 09:07 от *TeddyBee*

# 497
Здравейте, ползвахме услугите му за смяна на обшивки на комин и капандура+ измазване на комин+ измазване на капаци и нова капандура. Много сме доволни! Ще ползваме пак услугите му при ремонт на гредите.

quote author=Dragan Georgiev 649223 link=topic=1642846.msg50093708#msg50093708 date=1755343370]

Благодаря за изчерпателната информация!

Някой ползвал ли е услугите на Асен (Dreamer) – покриви, водосточни тръби?

Благодаря!
[/quote]

# 498
Здравейте, аз повдигам въпроса за външната изолация

Здравейте, моля ви за препоръка и впечатления на фирма за външна топлоизолация. За град София.

# 499
  • София
Петте фирми на първа страница не са ли актуални?

# 500
  • София
Здравейте, аз повдигам въпроса за външната изолация

Здравейте, моля ви за препоръка и впечатления на фирма за външна топлоизолация. За град София.

0889875134 Кристиян

# 501
Не знам питах ли вече, но мисля че не съм. Търся майстор за циментова замазка да направи, върху нея ще се реди гранитогрес. Дават ми някакви безумни цени. Някой правил ли е такова нещо скоро и знае ли какви са цените в момента (ясно, че е субективно и реално е кой колкото даде, но...въпреки това)?

# 502
Не знам питах ли вече, но мисля че не съм. Търся майстор за циментова замазка да направи, върху нея ще се реди гранитогрес. Дават ми някакви безумни цени. Някой правил ли е такова нещо скоро и знае ли какви са цените в момента (ясно, че е субективно и реално е кой колкото даде, но...въпреки това)?
Пак добре, че сте намерили някого, пък и с безумни цени. През пролетта търсих за  помещение 19 кв.м.-няколко човека казаха, че не правят, а друг питал колеги, но те " за 400 лева не искали да се занимават". Така че  остана "да викаме неволята " и мъжът ми го направи сам, с моя помощ

# 503
Вижте Георги от списъка.

# 504
  • София
То най добре е който си лепи гранитогреса той да си направи замазката.

# 505
Ами, като цени да речем получавам оферти от сорта само за замазката 4000 лева за 15 квадрата без материали и без качване на материали. Плочките и лепенето отделно. Та...какво да ви кажа...После получих друга "по-добра оферта" за 2500 само за замазка, но плюс качване на материали и май включени материалите. Не знам...А после гранитогреса и реденето отделно.

# 506
Ами, като цени да речем получавам оферти от сорта само за замазката 4000 лева за 15 квадрата без материали и без качване на материали. Плочките и лепенето отделно. Та...какво да ви кажа...После получих друга "по-добра оферта" за 2500 само за замазка, но плюс качване на материали и май включени материалите. Не знам...
Тези хора съвсем се самозабравиха.....

# 507
Да, аз съм в потрес. Не знам. Очевидно има и хора, които ги дават тези пари. Чух за познати, които майстора им редил гранитогрес на балкон за 10к. Хората цял живот са живяли в чужбина и платили, нямат идея кое колко е. То и аз нямам много ясна идея, но това вече е безумие.

# 508
  • София
Ами, като цени да речем получавам оферти от сорта само за замазката 4000 лева за 15 квадрата без материали и без качване на материали. Плочките и лепенето отделно. Та...какво да ви кажа...После получих друга "по-добра оферта" за 2500 само за замазка, но плюс качване на материали и май включени материалите. Не знам...А после гранитогреса и реденето отделно.
Брей, майсторите бяха скъпи, сега с наближаване датата 01.01 са станали безкрайно нагли!
Замазка на къща 100 м2, с машина, в село на 35 км от София, труд 2800 лв. Материали - едно пале цимент - 750 лв, пясък 250 лв, фибри (заради подовото) - 25 лв, дилатационни фуги - 30 лв. С машина, четирима човека, общо 6 часа от пристигането до отпътуването, с времето за едно кафе и почистване на машината и измиване на стълбището ни.

Както е казал и Румен Янков, който изпълнява банята, е добре да си направи и замазката. Иначе ще изпаднете в ситуация - ама тук ме е направено както трябва...

# 509
Брей, майсторите бяха скъпи, сега с наближаване датата 01.01 са станали безкрайно нагли!
Замазка на къща 100 м2, с машина, в село на 35 км от София, труд 2800 лв. Материали - едно пале цимент - 750 лв, пясък 250 лв, фибри (заради подовото) - 25 лв, дилатационни фуги - 30 лв. С машина, четирима човека, общо 6 часа от пристигането до отпътуването, с времето за едно кафе и почистване на машината и измиване на стълбището ни.

Както е казал и Румен Янков, който изпълнява банята, е добре да си направи и замазката. Иначе ще изпаднете в ситуация - ама тук ме е направено както трябва...
Да и аз искам да е един човек или бригада и за плочките и за замазка. Но засега с тия цени няма как дори да почнем.
А вие фирма ли ползвахте? Може ли препоръка коя?

Общи условия

Активация на акаунт