БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 66 677
  • 687
  •   1
Отговори
# 630
  • SF
Търся майстор за ремонт на стая с шпакловка и боя за София.
Също и редене на ламинат.

# 631
  • София
А погледнахте ли в списъка, има доста контакти и за двете дейности.

# 632
  • София
За София - моля за препоръка за дърводелец за ремонт на дървена врата.

# 633
Хора, според вас с еврото догодина ще се вдигнат ли цените на материали и майстори? Как го виждате?

Чудя се дали има смисъл да бързам с ремонта сега или няма да има особена разлика.

# 634
След два науспешни опита да намеря майстор с препоръки от групата, както и с двама, чийто контакт имах преди, попаднах на точен и смело мога да препоръчам. Емил -  0898618861. Работи главно в София. При мен прави банята, на познати е правил и цялостен ремонт на апартаменти (не нови, панелни). Това, което ме впечатли е, че юли месец дойде за оглед и каза, че през ноември ще може да го направи. И наистина - звънна и го направи.  Затова мога да препоръчам.

# 635
Хора, според вас с еврото догодина ще се вдигнат ли цените на материали и майстори? Как го виждате?

Чудя се дали има смисъл да бързам с ремонта сега или няма да има особена разлика.
На този етап от бързане няма смисъл. За месец и то полупразничен няма какво да спестите. Майсторите зимата са по заети и от лятото, така че читав няма да ви падне лесно и бързо.
Според мен първото тримесечие на 2026-та ще е по спокойно, много хора ще изчакат да видят какво ще се промени, тогава е добре да търсите майстори. Фервуари, Март. Не чакайте до пролетта, защото тогава по дефолт всички се активизират да ремонтират, довършват.
Цените на материалите за съжаление ги виждам да растат. Ако можете да се възползвате от промоции, направете го.

# 636
  • София
Ако ще правите ремонт на баня и тоалетна може да дебнете за промоции .Да си накупите материалите. Не мисля,че цената на услугите ще се вдигне.

# 637
  • София
С преминаване към еврото няма да постигнем стандарт като в Австрия примерно. Според мен пазарът ще регулира цените и на материали, и на труд. Но ако намерите майстор, готов да започне веднага, наистина трябва да ви светне червена лампичка.
Подкрепям написаното от rumen_iankov, покрай черен петък (месец) и Коледа има и реални изгодни оферти и си струва да се напазаруват по-скъпите материали. Ние се възползвахме от -25% на всичко в Мосю Брикораж и си напазарувахме паркет и др. по-дребни неща.
Смело си препоръчвам пак моя майстор - за баня, настилки, всякакви вътрешни ремонти - Митко 0888 064853

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 09:15 от sofyia

# 638
Здравейте!
Моля за препоръка за човек, който ще се справи добре с дребни довършителни работи - окачване на бойлер, монтаж на закачалки в баня, монтаж на лира в баня, шпакловане и боядисване на стена и други подобни.

# 639
Здравейте, може ли да препоръчате техник за климатик, за Пловдив?

# 640
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате майстор на перални за гр. София. Благодаря предварително!

# 641
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате майстор на перални за гр. София. Благодаря предварително!

Ще ми е полезно и на мен.

Въпреки че моят въпрос е тези от списъка:
Ремонт на перални - Гого 0888407051 (Azzy)
Ремонт на перални - Чернев 0888 221 206 (dia4ti)

дали биха се отзовали, ако пералнята не е за ремонт, а по-скоро да се прегледа и почисти?

# 642
  • София
Аз се включвам с молба за препоръка за читав хладилен техник (сервиз) за София. Май не видях такъв от списъка на първа страница.

# 643
Skiorche, виж Сервиз Николов ЕООД в google бизнесите, има много коментари. Ползвала съм го за ремонт преди 2 години и съм адски доволна.
088 738 7212

# 644
  • София
Супер! Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт