✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 312
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Цоп и аз в темата. Гледам със закъснение. Странно е решението Емрах така официално да го порицаят

# 121
Разкошни Папи и Ани. Една огромна забележка от мен към костюма на Ани - за този красив танц, трябваше да е с рокля. Щеше да е още по-красиво и изящно това изпълнение

# 122
Заслужиха си 10-ките Папи и Ани!

# 123
Значи, Папито хич нема да го върна:)) И с фрак и без него Simple Smile) Пък и интелигентен. Много ми харесва тази дисциплина негова, като ще прави нещо го прави както трябва. Също много ми харесва, че в хореографиите на Ани има най-много от съответния танц, а не разни пози и пълнежи.

# 124
Цоп и аз в темата. Гледам със закъснение. Странно е решението Емрах така официално да го порицаят
Емрах прекрачи границите на личното пространство на Веси публично, затова и тя отговори така. Реципрочност.

# 125
  • Берлин
Значи, Папито хич нема да го върна:)) И с фрак и без него Simple Smile) Пък и интелигентен. Много ми харесва тази дисциплина негова, като ще прави нещо го прави както трябва. ...
Моят човек е Папи.
И понеже съм с розови очила- не ми харесаха "само" Емрах, Щонова, Мила и Емануела 🤣

# 126
Папи и Ани бяха страхотни! Личи си, че Папи се старае всеки път.

# 127
Супер бяха Папи и Ани на фона на всичките "стрийт" танци.

Силно се надявам хореографията на Дара и Джими да са я бутнали малко, че по това което казаха предполагам са им дали фрийстайла на последната победителка в Strictly Come Dancing ... където се бяха се оляли с рискови поддръжки и накрая някакъв финал беше предвиден да се качи стъпила на раменете на партньора и така щеше да си почупи главата, ако не я беше хванал в последния момент ... айде да не рискуваме и тука сериозни контузии.

# 128
Spoke too soon. Страхотни Виктор и Михаела.

# 129
Страхотни Виктор и Михаела.

# 130
Виктор и Михаела са ми фаворитите за вечерта!

# 131
  • Street of Dreams
Емануела не се раздаде на макс, обаче въпреки това, който си има сексапил си го има. Пръскаше от него в големи дози и въпреки по-дървения танц, беше страааашно секси тази жена. Много харесвам жени, които просто си го имат този сексапил и дори не им се налага да се напъват, за да го покажат - той сам си излиза.

И тя е отслабнала доста от началото на шоуто. И браво на нея, че е махнала онова русо - така е много по-добре.

До нея съм - според мен си знае потенциала и иска да не минава границата към пошлото, затова е въздържана. Хареса ми, отиваше й.

Хареса ми и Натали, от нея пък лъха жизнерадост. Черното не й е цвят.

# 132
  • София
Ами феномални бяха Виктор и Михаела и този път и той изпъкна. Браво!

# 133
Страхотни бяха, заслужават си 10-ки и те!

# 134
Браво на Виктор и Михаела! И мен ме разчустваха.

Общи условия

Активация на акаунт