✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 343
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Емануела както винаги се справя, ама не се раздава.

# 106
Очаквам Неделя да си тръгне днес. Дано.

# 107
  • София
Емануела се вживя май малко повече в ролята на Бионсе, не й се получи, скучно беше.

До сега Валери и Дорина, Ивен и Тошко, Натали и Димитър ми харесаха много.

# 108
Емануела толкова си може, какво всеки път разправят още и още. Толкова може, дразнят ме тези коментари на журито...

# 109
На Емануела тази грива много и отива, и цвета също, омекотява ѝ чертите на лицето.
Танцът хич не ме грабна, дървенце си е, за кога да се отпуска още, шоуто напредва.

# 110
  • София
Водещите, водещите, да ги изгонят. Толкова плоски шеги и от двамата, че чак и жури, и участници се чудят как да реагират.

# 111
Е, нали не се знаело до последно кой ще остане вечерта, а на Емануела ѝ викат "Ще останеш, ще останеш..." Хубава беше, към 3 пъти по-слаба и нежна от Бионсето, ама все едно на транквиланти беше, яко изоставаше от ритъма.

# 112
Емануела не се раздаде на макс, обаче въпреки това, който си има сексапил си го има. Пръскаше от него в големи дози и въпреки по-дървения танц, беше страааашно секси тази жена. Много харесвам жени, които просто си го имат този сексапил и дори не им се налага да се напъват, за да го покажат - той сам си излиза.

И тя е отслабнала доста от началото на шоуто. И браво на нея, че е махнала онова русо - така е много по-добре.

# 113
При емануела са перуки.

# 114
Браво на Папи и Ани, като по учебник!

# 115
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Нелепи костюми на Папи и Ани, но са единствените за мен тази вечер, които наистина танцуваха танц.

# 116
Ехааа, много ми харесаха Папи и Ани! Heart Eyes

# 117
  • София
Папи и Ани - преди да съм видял Дара - са ми шампионите тази вечер.

# 118
Нещо нищо не ми харесва тази вечер. Явно не съм фен на такива танци. Липсва ми една специфична енергия между мъжът и жената по време на танц.

# 119
  • София
Страхотни Папи и Ани! За първи път той наистина изглежда, че я води.

Общи условия

Активация на акаунт