✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 332
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Ужас! Потресена съм от поведението на Емануела! Ама така е, като нямаш реална представа и оценка за себе си- това е резултатът...

# 181
Чак върнах за да се уверя, че чух правилно... на финала, отпадаш и така грозно да унизиш партньора си, е, нямам думи! Емануела е простакесата на простакесите! Красива била, физиономия и излъчване на гамен 🤢

# 182
Много нетактична тази Емануела.Стана ми тъпо заради Калоян.Почувства се много неловко момчето.

# 183
Емануела не очакваше,че ще си тръгне.. Не се зарадва, никак даже .. а почти се разрева.. Простакеса!!!

# 184
Да, зарадва се Емануела.За мен беше договорено с нея това да и е последна вечер. Аз доволна -абсолютно токсична личност.

# 185
Имаше толкова начини да изкаже благодарност към Иван, без да унижава Калоян и да злепоставя себе си.
Но толкова си може жената.

# 186
Емануела доказа, че на втория етаж няма никой! Много се радвам, че отпадна,.

# 187
  • Варна/Амстердам
Ох, Емануела е егати първичната простачка (без извинение)! Чак ми стана неудобно за момчето, а предполагам и на всички други пред екраните.

# 188
  • софия
Ох Емануела през целия формат се държеше неадекватно.
Време и беше да отпадне - отегчена, незаинтересована, позира през цялото време, нула емоция....

Хубавица е, харесвам си я с черната коса.
Не съм и фен в професията, но от предавания някак все я помня с естественото и поведение, в този формат сякаш друг човек беше....

За финал - "прощалните" и думи къртят Joy Imp

# 189
Кръчмарката да си ходи обратно да се кълчи по кръчмите. Там й е мястото. Двама страхотни партньори имаше, накрая и двамата са й виновни, че има потенциал за танц колкото едно дърво.

# 190
В момента, в който поканиха двете двойки в центъра и дадоха как Мила прави някакви физиономии, а Емануела нещо говори на партньора си и физиономията й, си помислих, айде, решила е, че ще напуска. Подготвена беше.

# 191
Това поведение на Емануела не е от зодията, а от липсата на първите седем!
Печели приза за най-грозна тв изцепка на годината!

# 192
В момента, в който поканиха двете двойки в центъра и дадоха как Мила прави някакви физиономии, а Емануела нещо говори на партньора си и физиономията й, си помислих, айде, решила е, че ще напуска. Подготвена беше.

Нищо не беше подготвена, затова и си показа злобата и простотията накрая!

# 193
Много кофти човек е тая Емануала.
Това някакъв публичен жест към Иван ли трябваше да бъде. Да не са се сдобрили сега покрай последния танц, в който участваше и той. Много неадекватна, липсва й всякакво уважение към партньора и човечност най-вече.
Накрая стоя като пън до Калоян, ни го погледна, нито го прегърна. Тотално го игнорира, а след тая изцепка се видя по физиономията му колко неудобно му стана.

# 194
Да, зарадва се Емануела.За мен беше договорено с нея това да и е последна вечер. Аз доволна -абсолютно токсична личност.
Не, не мисля, че беше подготвена, иначе нямаше така да унижи Калоян. Той човека се сконфузи, още малко и щеше да се разплаче. Добре, че после всички отидоха да го прегръщат, за да му стане добре. То си личи кой какъв е. При нея после само Натали отиде и още един, двама. Ужасна е Емануела, пролича си наистина.
Сега поне момчетата ще си отдъхнат от тази токсична личност.

Общи условия

Активация на акаунт