✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 322
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Сега пък Емануела не трябвало да си сменя първият партньор... всичко около тази жена е неадекватно. Бързо да забравим, че изобщо е участвала в предаването.

# 166
Всички се втурнаха да прегръщат Калоян, Емануела - йок.
Тя дори не му благодари за партньорството. Няма угодия.

# 167
Двамата бяха като назакани в ъгъла от началната учителка.
Сега ѝ остава да се кълчи само в дискотеките.

# 168
  • Враца
Тая Емануела ВЕРНО ЛИ каза в ефир, че предишният й партньор е супер? А този? Леле, колко елементарна жена, пълна простакеса...

# 169
Пак някаква драма с Емануела . Как го заряза Калоян , той се опита после да я прегърне през рамо тя не реагира на жеста . Голяма примадона чалгарката . Не е ли кючек няма живец .

# 170
Ужасна е тази Емануела. Ако е успяла и с Калоян да се скара, който май е доста кротък и разбран, смятайте.

# 171
Много съм доволна! Браво на зрителите! Отвратителна жена! Сега обиди новия си партньор и се мазни на стария. Горките момчета дето се измъчиха с нея. Самочувствие до небето, не можа да приеме, че не е нищо особено.

# 172
Емануела па намери как да се изцепи докато партньорът ѝ седи до нея .... явно и с него се е скарала Grinning Добре, че си тръгна, че иначе щеше да ги мине всичките мъже професионалисти, ако беше останала до края Grinning

# 173
Виктор много властен и деспотичен с лекота - да не е Овен?

Овен е 😃

Мноого му личи, лъха самоувереност и доминантност. И за други имам предположения, но за хора които не съм виждала извън предаване за танци, може да греша. Все пак Емануела има скорпионска енергия, а Натали - на стрелкиня или лъвица. Папи на везна. Дара също бих казала овен.

Натали е много, много далече от лъв и стрелец според мен. Сега погледнах - везни е.

Дара е дева.
Емануела е скорпион да Simple Smile

На мен ли ми се стори или Емануела искрено се зарадва, че си тръгва?

# 174
Емануела как унижи партньора си...божеее.. Простакеса!

# 175
И на мен ми се стори, че се зарадва.

# 176
Е признах я тая жена, щом успя и с благия Калоян да се изпокара.

# 177
  • София
Радвам се, че Емануела отпадна. Много неприятна жена.

# 178
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ииии приза за най-нелепо изказване без конкуренция е за Емануела. И двамата и партньори са страхотни танцьори, Емануела да се сърди само на себе си. Довиждане няма да липсваш.

# 179
Ау Емрах остана. Горката Веси.
Чухте ли я Емануела как се изцепи - "Не трябваше да си сменям първия партньор." AnguishedAstonished Пълна простакела, с извинение.
[/quot
Пълен потрес беше това, наистина грозно.

Общи условия

Активация на акаунт