✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 304
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Емануела е пълното дъно с отвратително излъчване. Според мен знаеше, че ще си тръгне. Докато чакаха да кажат двойките тя седеше на 1 метър от Калоян и гледаше настрани. А и другите и танцьори, и звезди отидоха да прегърнат Калоян. Явно тя е направила впечатление на всички колко е противна. Много ми се иска предаването по някакъв начин дали чрез жури, дали друго да покажат, че това поведение не е ОК. Много се изненадах как се развиха нещата с Емрах и браво на предаването, че дадоха на Веси думата да сподели какво мисли за случката от миналата седмица. Дано, дано и сега стане така с Калоян.
За сравнение с всички други предавания, които вървят сега това ми е абсолютен фаворит. Дано има още един сезон. Страхотно е!

# 241
В Емануела имаше живец колкото в умряла скумрия, браво че най-после си тръгна. Всеки път чакаме някакво раздвижване, някаква страст в танците да прояви, но няма...
Изказването и накрая беше дъното вече.
Следващата седмица и Емрах да я последва.

# 242
Показателно беше финалното представяне на Емануела - отделила се от групата, сама, замятаща коса и пъчеща джуки …толкова е арогантна и самовлюбена, смята че всички са й длъжни … съжалявам само за партньорите й - талантливи и добри момчета !! Беше много мило как всички отидоха да поздравят Калоян … останал самичък … изтегли късата клечка и втора негова партньорка отпадна Sad

# 243
Много ми беше странно обяснението на Ивет, че била влюбена, но не в Тодор. До преди две седмици изглеждаше, че имат невероятен синхрон. Изведнъж Тодор започна да се държи една идея по-резервирано и да качва снимки с гаджето си. Малко демонстративно ми изглеждаше. Тази седмица са се поотпуснали малко, но влязоха в обяснителен режим. Или единият от двамата е приел близостта им за нещо поне малко повече или гаджето на Тодор го е изревнувала. Много харесвам предаването, но рискът "разтури къща" си е сериозен.

Като коментар на вчерашния лайф мога да кажа, че съм възхитена от Михаела и Виктор. Не го намирам за звезда, но представянето на двойката в предаването е на ниво и са приятни за окото.
На Валери и Дорина танца им се получи страхотно, но той е каскадьор е владее подобни движение. Трудно му е в елегантните танци.
За Емануела ще изкоментшрам само, че се радвам, че няма да я гледам следващата седмица. Стана ми неприятно, че Калоян беше подложен на подобно унижение. За щастие публиката прекрасно разбра за какво иде реч.
Натали и Димитър са ми сред любимците, заради неговото излъчване. Прави ми добро впечатление, че тя не капризничи и не се държи, като примадонна. Запрята ръкави и бачка, а ако се оплаква го прави с доза самоирония.
Дара и Джими този път демонстрираха приятелство. До миналата седмица изглеждаха по делови. Получи им се добре. Танца също.
Папи се справя отлично, но покрай него не виждам нещо различно или интрига и представянето му ми е като фон.
Ивет и Тодор са ми любимците. Да в нея няма финес, но е много чаровна. Според мен полага много усилия, но радостта която струи от нея оставя усещането за лекота. Тодор изглежда перфекционист, възпитан и интелигентен.
Неделя и Наско ми е трудно да ги коментирам, защото ги превъртам. То май това е достатъчно за коментар.

# 244
Франческа се казва, не Франциска. Галена има нещо против нея, но и Франческа на моменти преиграва малко. Иначе е много красива и стилна. Леко ме длазят коментарите на Раева, изказва се все едно цял живот е била съдия или треньор по състезателни танци.
Това е вероятно поне петият коментар тук, откакто е започнало шоуто, в който някой уверено твърди, че е Франческа.
Не разбирам - БТВ са объркали името ѝ ли? Simple Smile

# 245
Миналият път и Валери обърка името ѝ, нарече я Франческа по време на репетицията, но после показа падьом в знак на извинение. Grinning

# 246
Чудя се кой гласува за Неделя и Наско - гледам лайковете и тук и във фейсбук страницата на изпълненията- хич не събират много. И изведнъж от смс-и първи. Неделя едва ли има повече пациенти, почитатели на предаването си от Натали примерно, или който и да е друг от останалите. Изглежда ми много купен вот.

# 247
И аз не мога да проумея вота за Неделя и Наско, ужасно неприятни са ми, и аз ги пропускам обикновено

# 248
Емануела е такава Марианска падина, че дори не си заслужава времето и енергията да си замърсявам клавиатурата като я коментирам.

Снощи много ми харесаха Виктор (тотално си промених отрицателното отношение към този човек), Дара, Папи, Натали.
Да не ви скандализирам, но и Емрах ми хареса Grinning  разчупен, енергичен танц, забавляваха ме. Може и песента да ми е подействала, харесвам Джеймс Браун. Но е факт, че ми харесаха.

Щонови все повече ме дразнят. Да, сериозни хореографии, поддръжки, ала-бала сложнотии, обаче не ми въздействат въобще. От цялата им двойка оценявам само перфектната форма на Щонова.

# 249
И аз не мога да си обясня вота на Неделя и Наско. Всъщност мога - явно доста малко хора гласуват ей така, на добра воля, и купеният вот много лесно претопява останалите гласове. Емрах съм го заподозряла също в раздаване на карти и платени СМС-и, това според мен е традиция в семейство Стораро. Танците му никога не са кой знае какво, този от вчера също беше посредствен, но е на 5-то място в зрителската класация, пред Папи Ханс. Но айде, той поне уж има фен база. А за Неделя и Наско е много странно.

# 250
Традиция в сем Стораро? В смисъл?
Фики е съвсем различен и беше наистина харасван в Капките.

# 251
Да, естествено. Аз никога не съм гласувала на такива предавания. За какво да гласувам? Чак толкова не ме вълнува кой ще отпадне, пък ако някой е толкова зле, че липсата на зрителски вот да го бутне, по-добре да го бутне. То и награда няма за гласуващите, защо да харча пари?

# 252
Фики в Капките беше Топ! И Емрах може да постигне нещо, но му липсва дисциплина, старание и отдаденост като при батко му. Наготово му е изсипано и не се пъне, не му се и получава.

# 253

Беше харесван и не казвам, че е спечелил незаслужено, просто някак твърде категорично печелеше почти всяка от вечерите. За Емрах ми е малко подозрително, че винаги е в безопасност - не че не се справя горе-долу добре, но миналия път 4-ти в зрителския вот, сега 5-ти...като отворя Фейсбук харесванията за неговия танц под поста са доста малко, а после -хоп, 5-ти, оставил след себе си доста по-харесвани представяния.

# 254
  • София
Моите топ 3 са Виктор, Дара и Натали. Искам ги на финал, наслада са за очите, като отдавам заслуженото и на техните невероятни партньори.

какво стана накрая, Ивет обяви ли в кого е влюбена?

Общи условия

Активация на акаунт