✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 299
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И аз съм озадачена от вота на зрителите. Дали е реален се чудя. Изцепката на Емануела беше грозна, няма да ми липсва. Вчера ми харесаха много Виктор и Михаела.

# 256
Показателно беше финалното представяне на Емануела - отделила се от групата, сама, замятаща коса и пъчеща джуки …толкова е арогантна и самовлюбена, смята че всички са й длъжни … съжалявам само за партньорите й - талантливи и добри момчета !! Беше много мило как всички отидоха да поздравят Калоян … останал самичък … изтегли късата клечка и втора негова партньорка отпадна Sad

Мен, ако питаш това си е жив късмет - специално с втората партньорка Simple Smile

Традиция в сем Стораро? В смисъл?
Фики е съвсем различен и беше наистина харасван в Капките.
Фики в Капките беше Топ! И Емрах може да постигне нещо, но му липсва дисциплина, старание и отдаденост като при батко му. Наготово му е изсипано и не се пъне, не му се и получава.

Разликата между Фики и Емрах е колкото между две вселени. Да не повярва човек, че една и съща майка ги е възпитавала и двамата. Емрах, за да стигне брат си, доста воля и време трябва да отдели - най-малкото да започне да чете повечко книги и да вземе да си обърне внимание на поведението, както и на отношението към останалите. Фики е толкова възпитан, уважителен, кротък и приятен за слушане, толкова стриктен и изпълнителен, а това малко кисело лекенце със самочувствие на супер известен сексимвол не може и на малкия пръст да стъпи на брат си. Би било добре да си вземе поука покрай предаването и да се стегне поне малко, но много се съмнявам.

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 10:25 от Lady Cassiopeia Duval

# 257
На мен фаворитът ми е Папи Ханс. Харесвам, Мила, Натали в някои танци и Дара. Снощи Натали не ми допадна. Неделя и Емрах е добре да си тръгват и те. За Емануела съм съгласна, че показа недостойно поведение и е добре, че си тръгна. Не се стараеше, имаше някаква надменност в нея. Същото забелязвам при Емрах и Неделя. Малко дисциплина показват и се държат надменно спрямо партньорите си.

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 15:21 от lulu7

# 258
  • До морето
До вчера се опитвах да я оправдая Емануела, все си мислех, че е така скована от притеснение. След изцепката снощи, обаче тотално я зачерквам. И не смятам, че е знаела, че си тръгва, нито пък че се радва. Точно от яд и злоба я изстреля тази простотия за смяната на партньора.

Дара, Виктор и Натали са моят ТОП 3. Искам ги на финал.

# 259
Добавям и Папи към тази тройка, много се старае и той, а и партньорката му ми е много симпатична

# 260
Виктор наистина беше голямата изненада на вечерта. Разликата между оценките от миналия вторник и снощи беше огромна - истински скок направи за 1 седмица. На Раева 11-ката си беше точната оценка за изпълнението им снощи - па макар и проформа.

Моите фаворити са Дара и Виктор. Дара, защото е истиниска фурия на сцената и винаги танцува с голяма страст и желание, а Виктор защото наистина се развива много добре в предаването. Пък и е много красив, и елегантен - специално на стандартни танци и на Пасо добле е истинко удоволствие за окото Simple Smile

# 261
  • Sofia
След малко ще е в бтв.

# 262
Тази кукувица Емануела явно живее в паралелна вселена. Няма абсолютно никаква връзка с реалността.

# 263
Разкажете накратко за тези от нас, които не могат да я гледат в момента.

# 264
Смята, че се представяла по-добре, когато танцувала с Иван, а Калоян й давал прекалено лесни хореографии.
С изказването снощи, искала да защити Иван, а не да обиди Калоян, сякаш Иван има нужда да бъде защитаван.

И личният ми фаворит - накрая никой от двамата професионалисти нямал шанс да покаже на какво е способен. Joy

# 265
Боже, боже, не е добре тази жена. Огромно самочувствие с нулево покритие.
Не знам колко фенове е имала преди, но с тази изцепка имиджа ѝ е тотал щета.

# 266
  • Враца
Първо, интервюто беше твърде кратко, сякаш нарочно бяха орязали времето.
Второ, водещите си я питаха в прав текст за думите й снощи, както и за причината да се махве Иван (и за слуховете за нейното отношение към него). Тя категорично отрече, че са имали интимни отношения, или че жена му го била "изтеглила", защото е ревнувала.
За думите снощи успя да се оправдае само частично.
Каза, че Калоян бил много добър и му благодари. Обаче Иван й давал по-хубави хореографии, успели да се сближат и това имало значение.
Оплака се, че хората не могли да я възприемат с Калоян като двойка, и спрели да гласуват за нея, откакто е с нов партньор.
(Може да са спрели да гласуват заради неговият коментар, който намекваше, че се е махнал заради притискане от нейна страна).
Това за гласуването ако има нещо вярно, значи че наистина си се пускат доста СМС-и, които да обърнат вота.
Иначе точно Емануела ли няма как да купи карти и да раздаде, да си плати за гласуване на който трябва...
Не й течеше гладко мисълта и не звучеше логично и разумно.
Поне беше с тъмна коса. В предаването била с перука, поне така каза. Аз като гледах някои от прическите, на зализана назад коса би личало, ако е перука. Но както и да е.
Това е в общи линии. Безсмислено участие днес.

# 267
Не мисля,че Мануела е очаквала да си тръгне.Жеста на радост с вдигнати ръце беше,когато чу началото на водещият:Мила и Кристиан вие.....Мисля,че тук Мануела е очаквала ''си тръгвате'' и изрази задоволство,а продължението беше ''оставате''.Вече беше в профил и според мен се шокира,както се хилеше вдигнала ръце.Не ми се търси сега да го видя повторно.Никой не и е виновен.Работи с професионалисти,отговорни хора,няма да се излагат.Заложили са си името.Тя никога не вложи старание,сърце и душа в изпълненията си.
.   И аз така мисля, Емануела в началото не разбра, че си тръгва и се зарадва истински, но Краси Радков като продължи да говори тя вече осмисли казаното и веднага смени физиономията.

# 268
Беше сама в студиото, а не с партньора си, както ходят другите отпаднали двойки. Разбираемо! Изобщо не изрази съжаление за грозното си изказване от снощи. Обясни, че с Иван са изградили добра връзка и на нея всъщност и е харесвало да работи с него. Отрече да е имало каквито и да е интимни заигравки между тях. Няколко пъти повтори "мислех, че ще ми го върнат", но не посмя да обясни каква е била причината за краткото му оттегляне. Поколеба се и после каза, че май не трябва да коментира тези неща. С една дума остави впечатлението, че се сърди на продукцията, че са и сменили партньора.

# 269
  • До морето
С перука беше снощи за Бийонсе гривата. В началото си беше бяло руса, барабар с веждите, миналата седмица се направи пак черна. Снощи я видяхме и на репетициите, че е с нейната черна рехава косица.

Общи условия

Активация на акаунт