✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 371
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Проблемът "Емрах/Веси" ще се разреши като отпаднат идния епизод. Не беше трудно да се заложи, че на елиминация ще останат те и Мила. Добре, все някой, но вече е ред и на другия. (И двете двойки няма как да бъдат сравнявани с останалите - както и между тях има "златна среда" - чаровни, добри, много израснали, но за "подножието" - и кандидати за върха.)
Не съм толкова сигурен, че бутат Щонова чак за победител. Даже би ми било интересно, ако сега застанат с Емрах пред (само) зрителския вот - кой ще натрупа есемесите.
Пък "в каква среда живеел" той..., ами в същата като брат си. Ама големия го видяхме в Капките в различна светлина и показващ друго възпитание. Е, ДС не е като "в чалготеките"; трябва да му съчувствам ли, че целия първи месец показа мързел, незаинтересованост и глезотии. Да речем, че успя да се стегне - затова и все още е тук на дансинга. Просто вече има двойки, които успяват повече от тяхната. Със и без несподелени любови. Каква драма...
Но не харесвам поведението на партньорката му, не е професионално, а и разваля красивия вкус на спектакъла, който гледаме и толкова рядко явление за нашия ТВ-реалити-продукт.
До края ще има поне 3-4 двойки, които - всяка по своему и не незаслужено - ще са показали, че могат да са шампиони. И с (във вс. формАти, където има) постоянно съмнителния зрителски вот, ще е още по-непредвидимо коя ще е. Надявам се телевизията-майка да не избута някой свой "кадър" (без да е безапелационно най-добър) и състезанието да е с повече феърплей.

# 586
Къде е показано, че гаджето на Веси се сърди!?🤔

# 587
  • София
Според мен пък това от Емрах е тормоз, представям си и на репетиции какво се случва, щом тук пред камери си позволява това. Имали са уговорка без целувки, той пак няколко пъти я целуна, това за мен е незачитане. Границите са ясни, но Емрах ги прескача, защото е свикнал да получава всичко. Когато си се обяснил, че имаш чувства, целувките имат много различен контекст, не може да се сравняват с тези на другите двойки.

Неприятна ситуация, дано сменят партньорката.

Мила ми хареса с думите си към Крис.

# 588
Има ли я някъде тази целувка на Емрах  заради която стават тези драми? Дайте, моля, да я видим!
Нещо съм я пропуснала...
Май от тук почна...
Скрит текст:
Benichka56
За гаджето на Веси мисля, че са спекулации, написаха някъде, че "заплашвал" Емрах. Дали е вярно със сигурност, няма как да знаем. Иначе могат да си пишат всичко. Тя не е качвала снимки с някой, за да демонстрира, че има връзка.

Предполагам, че другия път Емрах ще отпадне, време му е, а и се измъчи. Вчера беше пред припадък, явно напрежението му идва в повече. Може би не е толкова лошо момче, защото в края на шоуто всички се втурнаха най-напред при него да го поздравяват и прегръщат, после и при другите. Ако беше прекрачил чак толкова границите, щеше да получи същия игнор като Емануела. Дано е научил нещо и се е променил към добро.

Мила беше прекрасна, някъде прочетох, че снощи била болна и не в най-добрата си форма. Луда глава е, пожелавам ѝ успех нататък. Много приятно сбогуване, нищо общо с Емануелиното - да вземе пример, но едва ли...

Снощи най-много ми харесаха Валери и Дорина, дано са на финал, той е огън, а беше по-статичен. Огромен напредък има. Да сменя професията Grinning

Приятни са за гледане всички, много хубаво шоу като цяло. Heart Eyes

# 589
Неприятно е да гледаме, че Веси саботира представянето на Емрах и иска да отпаднат, но той сам ги докара до това положение. Усещането ми е, че е нахален и ѝ е досаждал много. Че и се прави на неразбрал, тя като му обясняваше пред камерата, че отношенията им трябва да останат професионални, той най-нагло ѝ отговори: "Това сега не разбирам защо е нужно да го казваш". Сериозно?! Защо ли? Сега е посвил перките си и предизвиква съжаление у нас, но усещането ми е, че по природа е самонадеян и нагъл. Както и Niya казва, щом пред камерите си позволява толкова волности, представете си какво става когато са насаме.

Може да не е толкова лесно Веси да се смени с друга партньорка. С Емануела стана неприятно като се смениха партньорите, а те хем бяха в много по-ненапреднал етап от предаването. Изобщо, Емануела и Емрах имат еднакво поведение - все едно някой им е обещал свалки по време на състезанието и сега като разбират, че флиртове няма да има, са много обидени.

# 590
Изобщо не го съжалявам Емрах, съгласна съм, че щом пред камерите е толкова нагъл, не ми се мисли, когато ги няма какво е...До колкото си спомням, още в началото далеч преди историята с целувката Веси му се дразнеше, че закъснява и не се отнася сериозно към тренировките. Единствено не я разбирам нея, ако наистина са толкова зле нещата не е нужно да търпи. Видяхме при Емануела, че е възможна смяната на партньор.

# 591
Забравих да си призная, че снощи смених единия от фаворитите ми - Дара оставих, Натали замених с Валери.

# 592
Този зрителски вот по добре да не бяха започвали да го показват, че направо ме отчайва Grinning

Каква е тая любов към Щонови, не мога да си обясня ... ОК, супер изглежда и се справя добре особено предвид възрастта си, евала, ама ... един запомнящ се танц не ми остава от техните изпълнения, всичките ми се сливат в едно с тяхното напъване от поддръжки всеки път.

При останалите редовно по-слабичките представяния и те в топа на вота ... скоро ще започнем да губим най-добрите преди финала с тоя неадекватен за мен вот. Дара да е на косъм от елиминациите, Натали и Папи също бяха в подобни позиции предните седмици (когато се справиха по-добре от тази) ...

Не знам, може би просто аз виждам съвсем друго в предаването, че понякога ако ги подредиш отзад-напред във вота ще има по-голям смисъл като резултат от видяното Grinning

# 593
Единствено не я разбирам нея, ако наистина са толкова зле нещата не е нужно да търпи. Видяхме при Емануела, че е възможна смяната на партньор.

Ами все пак, за професионалистите това предаване е голям шанс за изява, сигурно са си го чакали много. Популяризират себе си, популяризират школите си, може би затова не иска да се отказва. А и те май като се сменят, нещата се раздухват още повече. Емануела да не би да се кротна като ѝ смениха партньора? Пак намираше начин да заплете интрига около това. Лошо е да обобщавам, но ще го направя - Емануела и Емрах си носят духа на попфолк гилдията - искат да има флиртове и свалки, иначе считат времето си за пропиляно. Такова е усещането ми.

# 594
Да саботираш партньора си далеч не е хуабава  реклама.

# 595
Тя едва ли вижда каквото ние, сигурно не смята, че саботира, а мисли, че се държи професионално. Едва ли може да оцени трезво ситуацията.

# 596
Щонова си има фен клуб от (ще се изразя деликатно Joy) дами на по-зряла възраст. Всеки път я боготворят в коментарите, а в личния ѝ профил не смея да вляза, че сигурно е страшно. На мен тяхната двойка ми беше симпатична в някакъв момент, но то освен шопския танц, не мога да отлича някоя друга хореография, явно и на мен ми се сливат танците им. Ако е честно, трябва да си ходят след Емрах, но надали вотът на фенките ѝ ще стихне.

# 597
Delta_12, не вярвам, че не осъзнава, че саботира. Нали е професионалист, а и има и колеги, които гледат, съветват се, не са съвсем изолирани през седмицата. Галена уж му показа стъпките, но това май не беше толкова забележка към Емрах, колкото към Веси. Това темпо не беше за него, омота се като пате.

Щонова не ми е толкова интересна, Валери ги детронира един по един.Grinning

# 598
Щонова си има фен клуб от (ще се изразя деликатно Joy) дами на по-зряла възраст. Всеки път я боготворят в коментарите, а в личния ѝ профил не смея да вляза, че сигурно е страшно. На мен тяхната двойка ми беше симпатична в някакъв момент, но то освен шопския танц, не мога да отлича някоя друга хореография, явно и на мен ми се сливат танците им. Ако е честно, трябва да си ходят след Емрах, но надали вотът на фенките ѝ ще стихне.

И аз само шопския танц помня, но то е защото е нещо толкова различно от останалите стилове и трудно да се слее с тях ... макар че дори и там успяха да вкарат поддръжка някаква, която за мен лично само развали танца, защото няма никакво място там.

# 599
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Така като гледам като нищо Щонова ще спечели. Аз също и се възхищавам на фигурата, колко добре изглежда за 53 годишна жена, но са ми много пренавити. Танци почти нямат, а само поддръжки, отделно не са нито толкова отличаващи се, нито толкова въздействащи при гледане. Докторката си има голяма фен маса и вече си е явен претендент за титлата, сложете и хипер-мега-болезнено амбициозния партньор и ето ти титла.

Общи условия

Активация на акаунт