✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 700
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • До морето
Подкрепям всяка дума от горния коментар.

# 571
На този етап Емрах е по-добре наистина да смени партньора за да продължи в състезанието. Никакъв шанс с Веси - то се вижда. На нея всякакъв контакт ѝ е неприятен. И коментарите на журито защо не били включени някакви движения на Елвис - той не прави хореографията.
От танците вчера колкото и да не харесвам Неделя - техния танц ми хареса до момента, в който излетя отново във въздуха. Много ми идват тези поддръжки, така поне не се налага тя да танцува, Наско я размята насам натам. Добре, че не се падна с някой, който си тежи на мястото като Нона например.

# 572
Аз съм направо отчаяна, че Щонова ще спечели. Те са все първи по зрителски вот и то стабилно. Ще гледам заради танците, иначе краят е предизвестен.
Наистина е редно да сменят Веси. Като има ревнив приятел, да не е се съгласявала да участва или сама да си тръгне сега, а не да гледа да прецака Емрах. Той след забележките и не виждам да я притеснява. Ето Елена, Йовита, има варианти за него.

# 573
Относно грешките при съобщаване на отпадането - аз съм спряла да се занимавам с гласуване, откакто на един Гласът на България исках да гласувам за участник, при чийто номер излизаше съобщение, че вече не участва и не мога да гласувам за него. Това беше на финал. Писах на медията и даже никой не благоволи да ми отговори. Оттогава не участвам в нищо. Според мен има някакво натъкмяване, а аз смс-и в такова нещо не пращам.

# 574
  • Street of Dreams
На всички ни се е случвало някой да хлътне по нас, без да се държим с него все едно е най-големия идиот и да го унижаваме. Не вярвам Емре да се държи неуважително с нея, изглежда внимателен и прие отказа й (публичен) , продължи нататък с танците. Тя не може обаче.

# 575
Под постовете на предаването имаше коментари, че е давало грешка при опит да се пусне СМС за Мила.

# 576
На всички ни се е случвало някой да хлътне по нас, без да се държим с него все едно е най-големия идиот и да го унижаваме. Не вярвам Емре да се държи неуважително с нея, изглежда внимателен и прие отказа й (публичен) , продължи нататък с танците. Тя не може обаче.
Абе, не мога да отрека, още се опитва да я прегръща, да я целува по бузите, което очевидно тя, предвид онази целувка, него иска. Но той е влюбен тийн. Който трябва да танцува всеки ден с възлюбената. В един момент, след първия танц, той каза, че иска да продължи да бъде до нея.
Мисля, че е много кофти ситуацията им. Това вече ми е основна причина да искам да си тръгнат. Продължат ли, Веси ще продължава да работи с човек, който очевидно вече едва диша, а Емрах ще продължава да се измъчва. Сериозно, последният път ми изглеждаше адски разклатен психически. Явно тази нейна студенина го съсипва.

# 577
Емрах си е виновен. Ако не беше я целунал, нямаше да си има проблеми и Веси нямаше да се държи така.

# 578
Според мен Веси рязко охладня заради ревнив приятел. Тя иначе си се държеше нормално, а една целувка не е кой знае каква обида. Но пък тя е танцьор. Винаги ще е опасно близо до мъже, някои от които ще си падат по нея. Все едно да е актриса и гаджето и да ходи за бие всеки, който целува на снимки. Неадекватно е.

# 579
  • Street of Dreams
Ако Веси е толкова засегната от неуговореното, откраднато млясване за половин секунда по време на танц и не може да продължи като професионалист напред дори след като изясни нещата, то тя трябва да се оттегли. Не виждам защо трябва да отпадат. Всеки заслужава партньор, който да го учи, подкрепя и да извади най-доброто от него. Не да му пуфти как за нищо не става (че и публично) и да стои ледено с фалшива усмивка до него едва ли не "аз съм звезда, измъкнете ме от тук". Кофти не за него, за цялото предаване. Той едно се старае, второ хората го подкрепят - може би за това, че иска да излезе от рамката си, в която е роден и израснал.

Освен това подскачането, прегръдките и целувките при оценки и елиминации са си част от всяко подобно шоу. Вчера той изглеждаше изключен и сам.

Но някой и хора винаги ще го гледат под лупа и ще ги дразни ужасно дори фактът, че има хубава кола или пуши цигара - тцтц.
Много ясно, че в даден момент ще спре да се старае.

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 10:37 от OnDiNe_

# 580
  • Враца
И на мен ми се струва кофти поведението на Веси. Махаш с ръка и продължаваш, какво чак пък толкова е станало
Емрах ми се струва добро момче. Свикнало е да получава внимание от жените, а тук се сблъсква с отказ и не знае какво да прави, но не смятам, че се е държал неуважително в някакъв момент.
Целувката беше един миг. Направил е нещо, което другият е порицал- ето разбрали са се. Защо трябва да има сръдни сега, предаването предразполага към близост между двойките, Веси знае много добре и трябва да е над нещата.

Най-много ми хареса танца на Валери. Тук май не го харесвате масово. Аз пък съм му почитателка- и като поведение ми харесва, и визуално, и е много старателен в това, с което се е захванал.
Излъчването му е мъжкарско, но страхотно се старае да е пластичен и да се справя в танците.

# 581
Вчера само от танцът на Валерката "косата ми стана на ръце" 😂Много драматично беше! Харесаха ми и Ивет ,Дара, а дори и "балета " на Виктор.Това е нова присмива,която сега е популярна по света.Прави се с цел млади хора да имат желание да се запознаят с балетното изкуство. За голямо мое съжаление Неделя май ще е финалистка😒 Според мен вчера тяхното не беше танц, а акробатика. Вече който й да отпадне -ще ми липсва много.Адски напреднаха ! Жалко за Мила- предпочитам нея пред Ермах.

# 582
И аз не разбирам Веси. Не ѝ харесва поведението на Емрах, ами да отстъпи мястото на друга танцьорка. Разбирам и тя да се стараеше, тогава нямаше да е честно, но тя иска да отпаднат. Тогава просто друга да дойде на нейно място.

# 583
Eкрай не ми е любимец , но в предаването наистина много се старае и влага всичко от себе си , вчера се зарадва толкова искрено , че остана . Сигурно е прекрачиш граници с тази целувка , но снощната му реакция си беше уместна , уж са партньори , а Веси седеше с толкова изкуствена усмивка . . Журито май също св изнерви на Веси , ако ти в неприятен си е ми партньора и това е , грозно е да го саботираш .
Също ми направи впечатление , че веднага поздрави Мила и Кристиан , уважително се държи .

# 584
Има ли я някъде тази целувка на Емрах  заради която стават тези драми? Дайте, моля, да я видим!
Нещо съм я пропуснала...

Общи условия

Активация на акаунт