✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 722
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Уф, не мога да връщам назад, но беше на общ кадър в който акцентират на Мила и партньор... те бяха зад тях. Видях го за секунда и беше супер криндж.. Аз не видях Мила да мляска партньора си... давам ги за пример просто. Трябвало да постави граници, ами тя седи на метър от него той все я награбва..., какво повече да поставя. Другата седмица ще се разбере
Гледах я този път не съм забелязала да го докосва, накрая го хвана под ръка за финалната оценка на публиката.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 23:44 от Лъчестлъч

# 556
  • София
И аз не им обърнах внимание сега, но той ми се струва наистина хлътнал. Тя е изключително чаровна и е разбираемо, но й съчувствам ако е несподелено, защото е мъчително и за двете страни.

# 557
  • Берлин
Последните минути ми оставиха кофти чувство. Гафовете при обявяване на оставащите, превъзнесеното жури, победата на Емрах и някак тъпо която и да е двойка да бъде два пъти под обстрела на публиката. Не ми е ок.

# 558
Франциска умно призова публиката в залата да аплодира своя фаворит.

# 559
Франциска умно призова публиката в залата да аплодира своя фаворит.

Франциска просто за пореден път показва, че има акъл Grinning Аз честно казано най-много в нейните думи се вслушвам.

# 560
  • Street of Dreams
Мен ме издразни Веси още като пуфтеше на тренировките как той не се справя. Нито е професионално, нито е подкрепа от партньор - направо го демотивира. Накрая демонстративно определено не сподели радостта му от оставането им в предаването - изгледа го все едно "стига си ме излагал". Съвсем го довърши.

# 561
Гледам сега и съм до Валери и Дорина (моите фаворити до сега за вечерта).
Според мен Веси иска да се отърве от Емрах и затова избра танц, с който няма да се справи. И не го мотивира, супер студена е с него. Разбирам я, защото не е лесно да не бъде след целувката. Хем е ядосана, хем иска да постави дистанция. Но няма как бидейки ледена кралица само с критики да го мотивира да работи и тя го знае, затова смятам, че нарочно го прави, за да приключат съвместното си участие.
Сега, Емрах си е най-слабият танцьор от останалите. Но е и факт, че сме го виждали да танцува в пъти по-добре.
За мен изглеждаше ужасно потиснат. Да, тъпи бяха оправданията как не е професионален танцьор, всичките звезди не са. Но мисля, че му идва в повече и за самият него ще е добре да напуснат състезанието час по-скоро. Не го оправдавам за целувката, това си е sexual harassment. Но за мен си има обяснение. На 19 е, едно, че е незрял, второ, че го пере хормона  все още, трето, че вероятно е свикнал момичетата сами да му се предлагат и може и никога да не е получавал отговор "не", предвид, факта от кое семейство е и че самият той е певец, четвърто, за мен той е мнооого хлътнал, ама много, бая повече от всичко уж влюбени в Ергенът. Пак казвам, не го оправдавам, но виждам как се стигна до там. Веси има всички основания да е мега ядосана.
Нарочно не съм чела коментари нито тук, нито във ФБ и не знам класирането.
За сега, от двойките, които до сега видях, бих ги наредила така:
Валери и Дорина - бяха УАУ. Валери в началото за мен беше посредствен, но израстна ужасно много. За мен прогресът при него и Ивет е най-голям, може би и Виктор. Давам им 10.
Ивет&Тодор и Дара&Джими - прекрасни! Давам им по 9,5+ Grinning
Натали и Димитър - не беше техният танц, добре бяха, но контрастът с предните 3 седмици е жесток. Около 7-8 бих им дала
Емрах и Веси - един от най-слабите им танци. 6-7 от мен.

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 01:52 от holly_mac

# 562
  • София
Гледах късно и чак сега стигам до темата. Странна вечер беше. Бих казала, че този път Валери блесна наистина с танц. Миналата седмица пак ми хареса, но беше по- скоро акробатика, което е близо до него. При него наистина има развитие. Дара и Джими бяха страхотни както винаги. Танцът на Виктор и Михаела приех по- скоро от смешната му страна, не ме подразни. Начинът, по който им съобщиха кой остава и кой е на застрашен беше доста глупав, а гафът след това с имената на Валери и Дорина съвсем. Логично Емрах и Мила бяха на елиминация, но трябваше той да си тръгне по мое мнение.

# 563
Много ме дразнят непрекъснатите гафове в предаването- предната седмица обявиха, че двойките ще танцуват по два танца - сега не било точно така. Често правят грешки при обявяването на последните в класацията, ако са няколко двойки. А това с Емрах и Веси, дето уж се спасяват, но са номинирани беше голям гаф (все едно в последния момент режисьорът е размислил). Правилата се променят в движение за повече смс-и. Като гледам подкрепата за Щонова тя е сигурен победител, ако решават само зрителите накрая.
Сега за вечерта-
Емрах сякаш Веси нарочно го прецаква за да ги изгонят. Още като чух джайф и бях сигурна, че отново ще танцуват поотделно. След онази целувка нямат танц, където да са заедно. И двете им хореографии бяха с минимален контакт. Това е много трудно за непрофесионалист, в останалите двойки партньора им ги води. А Веси има също толкова интерес да го заведе до финал колкото и той. За нея това е престиж, че е добър учител. Подразниха ме изказванията и на Веси във видеото и после от журито, а Галена вършеше работата на Веси. Емрах почнах да го харесвам- като влюбен тийн е, който не знае къде се намира. А и в неговите среди едва ли е свикнал на отказ.
Повечето двойки така се награбват след танците да се прегръщат и целуват, че не разбирам реакциите на Веси. Все пак пред камерите се случва.
Виктор изглеждаше супер нелепо и съм много изненадана от оценките. За мен беше по скоро от състрадание, иначе щяхме да гледаме пак матрицата тази вечер.
Според мен е по-добре да кажат кои двойки отиват на елиминации и тогава да пуснат едни реклами докато се преоблекат. Сега интересно другата седмица пак ли ще ги видим в същите костюми като тази за евентуална елиминация.

# 564
Въобще, според мен, Емрах е доста незрял, за да участва в това предаване и колкото по-скоро си тръгне, ще бъде по-добре и за него, и за Веси. Веси може да е обвързана с ревнив приятел или съпруг и да има неприятности заради Емрах, затова да се държи по този начин. А, може би и той се държи по-фриволно зад кадър и тя го отрязва непрекъснато, за да не му дава повод за целувки и прегръдки.
Освен това, тяхната двойка беше прецакана с това, че танцува втора и има по-малко време за смси, независимо, че спечелиха. Мисля, че с подкрепата на семейството.

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 02:19 от Poni69

# 565
Пак се включвам, непосредствено след танца на Неделя и Наско. Перфектни бяха, този път много, много ми харесаха!
Папи не му се получи за мен този път. Нямаше заряда на Пасо добле.
Мила и Крис - не съм фен на Мила, но последните седмици ми хареса. Тази вечер не беше себе си, и в танца, и самото и поведение и изражение. Във ФБ прочетох коментар, че е с грип и има някакъв световъртеж. Ако е така и със световъртеж все пак успя да танцува доста прилично, евала.
Виктор - хем ми хареса, хем не. Не беше класически балет и не трябваше да го анонсират като такъв. И въпреки всичко, Виктор ме изненада приятно. Успя да вкара наистина голяма плавност в ръцете, специално го гледах. Мускулите му създават усещането за прегърбеност и за по-груби ръце, но аз наблюдавах много внимателно. Предвид мускулатурата му нямаше как да се получи по-фино. Не ми харесаха тези уж падания на Михаела и бодибилдърските пози.

Моята лична класация:
1. Валери и Дорина
2. Неделя и Наско
2. Ивет и Тодор
2. Дара и Джими
5. Натали и Димитър
6. Виктор и Михаела
7. Папи и Ани
8. Мила и Крис
9. Емрах и Веси

Не съм видяла все още кой отпада след елиминациите и самите елиминации.
Илиана тази вечер нещо ѝ има. Честно казано, струва ми се, че има някакъв здравословен проблем или че е много разстроена.
Галена според мен с това как показваше на Емрах ликовете искаше да отправи послание към Веси, че въпреки всичко, тя трябва да продължава да го учи.
Сега чакам класацията и елиминациите.

# 566
Ивет е добра на бързите танци, наистина има много бързи и пъргави крака и там не личи тази  тромавост, която има. Не случайно им казаха да подготвят някакъв бавен танц за следващия път.

# 567
Всяка двойка трябва да изтанцува всички стилове, които са включени във формата. Веси нищо не му избира на Емрах, просто си следват програмата.

# 568
Всяка двойка трябва да изтанцува всички стилове, които са включени във формата. Веси нищо не му избира на Емрах, просто си следват програмата.
Наясно съм, но имаше още много танци, които не са танцували - Пасо добле, салса, самба, румба. Тези се сещам само на първо четене, куикстеп.
Направиха ми няколко неща впечатление след като изгледах всичко. Емрах, когато чакаха да разберат кои отиват на елиминация, преди объркването, изглеждаше изключително посърнал, сякаш ще се разплаче. Така изглеждаше и след елиминацията, когато чакаха да видят дали продължават. Веси, от своя страна, отказа да призове да се гласува за тях, много странно заяви, че няма какво да каже. Не изглеждаше очарована, че продължават. Видях, че той я целуна по бузата и тя го бутна (разбирам я), след това се виждаше зад Мила с колко ядосано изражение беше, без помен от усмивка. А Емрах се разплака. Знам, че сам се насади на пачи яйца, но все пак, кофти ми стана. Не знам, не заради танците ми се иска да отпаднат толкова, колкото си мисля, че вече партньорството им не е здравословно за никой от двамата. Той е много хлътнал и това да е в такава близост с нея, а тя да го реже (пак казвам, разбирам я напълно и не я обвинявам) явно му влияе много негативно, а Веси очевидно ѝ е вече адски неприятно да танцува с него и го показва и на синхроните. Ако се задържат повече, това напрежение ще ескалира по един или друг начин. Направи ми впечатление след втория танц Емрах колко се беше препотил и пребледнял, не беше така след бързия джайф, така че не мисля, че не от умора, а по-скоро от жестоко психическо напрежение.
Мила, в момента, в който ѝ казаха да призове зрителите да гласуват за нея, с това послание как всичко свършва за миг, ми се стори, че знаеше, че тя ще си ходи.
Относно гафовете на продукцията тази вечер - и с Емрах и Веси, и после за Валери и Дорина в слушалката. Изобщо не вярвам, че зрителският вот е такъв, какъвто ни го показват. Според мен решиха от продукцията да експлоатират очевидната драма между Емрах и Веси, с цел да се коментира в социалните мрежи и по клюкарските списания, вестници, страници и т.н. и да си генерират по-голям интерес.

# 569
Веси подхожда супер непрофесионално - нарочно прецака Емрах с избора си на танц и с това тръбене предварително, че няма да се справи. Галена много ясно й показа, че тя не си е свършила работата. Тя си има приятел, който я ревнува, но трябва да се абстрахира и да постави Емрах просто във френд зоната и да продължат да работят нормално. Защото леденото й държание е другата крайност, която не помага на танците им. Намирам поведението й супер непрофесионално. Влюбено е момчето, но тя трябва да го постави на място и да продължи нататък. Емрах я целуна по челото последния лайф, което правят много двойки.
Щонова се държи като влюбена в Наско, каза му, че го обича в ефир, ама това не му пречи да я обучава добре.
Не може да искаш твоя танцов партньор да отпадне - ти трябва със зъби и нокти да се бориш той да остане.

Общи условия

Активация на акаунт