✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 729
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Емрах така се беше предал горкия, че не можа да повярва, че продължават. И се разплака зад гърба на Мила, добре, че не беше на фокус на камерата. Такова е детенце. Не умее да печели.

# 541
Емрах си тръгва следващия път. Иначе става съмнително.
Ами съмнително.Ще кажат,че зрителите гласуват за него  и така. Wink Оф,Неделя....дано не е на финал.

# 542
Емрах така се беше предал горкия, че не можа да повярва, че продължават. И се разплака зад гърба на Мила, добре, че не беше на фокус на камерата. Такова е детенце. Не умее да печели.
На мен ми хареса как чистосърдечно си каза, че другите са се справили супер.

# 543
  • София
Ох аз изненадващо за себе си се радвам, че
емрах остава, това момче е загубило посока и има нужда от този шанс. Може би се обажда в мен майката на тийнеджър, която се опасявя накъде ще се развие, но той толкова искрено се зарадва, че му стискам палци и аз, да прави вече правилните избори.

# 544
Видяхте ли как сграбчи и нацелува Веси и тя се отдръпна на 3 метра от него. Да иска да я сменят... Като изкрещя че остават, така я стресна. Личи че не може да го търпи, но държи професионална усмивка на лицето. Дано другият път е с друга партньорка, че не мога да гледам тази драма...

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 08:24 от Лъчестлъч

# 545
Аз бях сигурна, че Емрах ще остане. Фенската маса на попфолка гласува, не се шегува.

# 546
Видяхте ли как сграбчи и грубо нацелува Веси и тя се отдръпна на 3 метра от него. Горката, да иска да я сменят егаси тормоза... Като изкрещя така я стресна. Личи че не може да го търпи, но държи професионална усмивка на лицето. Дано другият път е с друга партньорка, че не мога да го гледам...
Ами да смени. Ще е по-добре и за двамата.

# 547
На мен ми хареса как чистосърдечно си каза, че другите са се справили супер.
Ама после пак награби и нацелува Веси и тя му каза да се спира.
Иначе преди това беше пред припадък. Щастлив беше, Веси - не.

# 548
  • София
Не знам дали си давате сметка в каква среда живее Емрах и каква огромна разлика е това шоу спрямо чалготеките. За него това е глътка въздух, изцяло нов свят и шанс да смени средата.

И да, видях втората целувка по бузата и как тя се набунди. Много грозно.

# 549
Имам чувството,че Емрах иска да остане,защото отчаяно е влюбен в партньорката си по танци.Дано му мине бързо след като свърши това шоу.Фамилията му да се заеме с него.Мисля,че той си харесва средата,в която живее.

# 550
Беше ми преразказана историята с приятеля ѝ. Вярно ли, че е писал някъде из интернет на Емрах?

# 551
Еее, всички се прегръщат и целуват, само Весито не дава да я пипат. Човекът просто се зарадва, не знам дали тя не преиграва малко. Аз се радвам, че Емрах остава, не че го харесвам, но си личи, че му е важно и му симпатизирам. Иначе любимци са ми Папи и Виктор.

# 552
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Стораро фемили няма да оставят детенцето без СМС-и, та беше логично да остане, особено когато е срещу Мила. За нея едва ли гласуват толкова много хора.
Иначе и двамата си бяха за тръгване, кой по-рано, кой по-късно. Направи ми впечатление, че Мила го изтанцува този танц точно толкова дървено и зле, колкото и предния път, въпреки че чисто обективно е много по-добра от Емрах. Той си е дърво всеки път. Но пък така чистосърдечно се зарадва, че ме накара да се усмихна. Надявам се радостта да е заради удоволствието да остане и да танцува, а не защото е спечелил надмощие в играта с СМС-и.

# 553
Аз видях , че сърдечно и емоционално я целуна по бузата . Само Веси все нацупена ( е след като махнаха Емануела ) . Ако е имало нещо грубо в държанието му е имала доста време да реагира и постави границите . Аз си мисля , че танцьорите са на хонорари и за всеки от тях също е важно да продължава да е с партньора си звезда на сцената .

# 554
Той е влюбен до ушите, личи от километри. Имитира я несъзнателно.
За нея не знам, някак смесени сигнали дава. Ако толкова не го харесваше, нямаше да го докосва въобще извън танца. А тя го прави.
На него не му е за шоуто, просто иска да иска да е наоколо...

Общи условия

Активация на акаунт