Отговори
# 525
Коркут им каза да излязат
Енвер излиза.

# 526
Изляоха и Ямур и Рузгяр

# 527
Коркут ще иска живота или на Вятъра или на Ямур тъй като Дахан взе живота на брат им

# 528
Бащата даде фира...убиха го

# 529
Хайде реклама

# 530
Според мен епизода свърши

# 531
Свърши епизода, момичета.
Както и предполагахме, Давут даде фира. За мен логично. Тази драма там в семейството дойде в своя край. Щеше да ме е яд повече за другите образи от семейството, примерно малкото братче.

# 532
Както и предполагахме предишните дни, Давут умря. Съгласна съм, че това беше правилния край.  
Щом е живот за живот, този трябваше

# 533
Да, така е всички предположихме, че Давут ще бъде убит
Коркут искаше своя дял кръвен данък и си го получи,
но това е един такъв омагьосан кръг, че ми е бедна фантазията какво ще се случи от тук нататък

# 534
За съжаление, силите не са равностойни. Защото Дахан и Енвер имат повече какво да губят. Те имат цяло семейство, за което да мислят. А на братята не им дреме за никого. В тоя епизод нашите бяха по-заети да пазят семейството, отколкото да мислят за тази война и какво може да се случи. Това семейство си е голямо, кой по-напред да опазят? Не знам какво трябва да се случи, че да се изравнят някак силите. Виждам начин само, ако вкарат тоя прословут шеф най-накрая, който да подкрепи нашия отбор. Иначе един по един ще ги хващат. Те няма как да се барикадират вечно в тая къща. А са слаби като семейна единица. Не могат да се борят. Само викат и крякат всички🤷‍♀️

# 535
От тук нататък става страшно. Не ми се мисли Дахан как ще побеснее и какво ще направи. Определено включването на братята даде много динамика на сериала, стана определено по-интересен

# 536
Серията ми хареса.
Само сцената с убийството на онзи с децата не ми хареса. Вече и властта призна, че е безсилна. Явно саморазправа им трябва.
И това, че Оя и Фикрие се домъкнаха ме дразни. Особено за Фикрие. Тя пък какво търсеше

# 537
Ще трябва да  изравнят сили  с охрана, защита.. Братята нямат слабо място. В крайна сметка не могат да го карат така докато избият цялото   семейство  на Дахан.  Но нещата доста добре се завъртяха с братята. Какво ли ще прави Коркут когато види Лейля близо до Дахан?  Дали ще ревнува? Тя скоро сигурно  ще научи истината на баща й.  Каква ли ще бъде реакцията й? 

От сега нататък ми е много интересна ролята на  Гюркан. Такива интересни сюжети си представям, след тази случка. Макар,че на мен също ми дойде в повече убийството на педофила, но е за целите на сериала. До 19 април има какво да ни вълнува Hug

# 538
Гери, те нали ги събраха всичките и ги заведоха в къщата, за да ги предпазят от братята
Нине защо до 19 април, другата седмица, няма ли да има

# 539
Тя Фикрие после тръгна да си ходи, ама Оя не я пусна. Нарочно, да ги дразни. Фатма каза, че е съгласна Айдан да остане, ама не и другите. Оя й каза, щом Айдан е тук, ние също сме тук. Като цяло кокошки. Много ми дойдоха на мен. Само врякаха и крякаха. То това бебе на Ямур как издържа вътре, не знам. За малко и то да излезе😀
Аз писах тамън и в другата тема за нещата, които ми харесаха и тези, които не ми.
Ама ще го копирам само, че пак е дълго. Ще ме прощавате, момичета☺️:

Прекрасна игра на Чаатай🔝🔝🔝

Като цяло интересен епизод.
Хареса ми. Но забелязах, лично за себе си, че ми харесват повече епизодите без семейството. Много ми дойде в този епизод всичките тея разправии. Много викат, крякат, като кокошки, та и един петел, дето никой не го чува там. Петела замина.
Не ми въздейства новата любовна линия на Куркут и Лейля. За мен образът на Лейля си остава слаб. С нея ми олекна и образът на Коркут, поне в тоя епизод. Видя я и се влюби?🤷‍♀️ В края на серията, Коркут беше забележителен. Страшен и твърд.
Сцената, когато всички ревяха в къщата също беше някак странна. В Инстаграм гърмят за лошата игра на Сумейе, когато реве. Мен тя не ме дразни като реве, просто такова й е изражението. Тя така реве.
Но сцената беше смешна, честно.
Това са ми като цяло нещата, които не ми допаднаха.
Иначе епизодът беше хубав. Хареса ми. От тук нататък също ще ми е интересно какво ще се случи.

Общи условия

Активация на акаунт