Какво стана с форума?

• 22 077
  • 175
  •   1
Отговори
# 165
Има вече теория за мъртвия интернет - че почти нямало хора, а едни ботове пишат статии, други ботове ги коментират, трети ботове лайкват, АИ създава снимки и картинки и си ги разпространява, после пак ботовете ги коментират и така до безкрай.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dead_Internet_theory

# 166
Има вече теория за мъртвия интернет - че почти нямало хора, а едни ботове пишат статии, други ботове ги коментират, трети ботове лайкват, АИ създава снимки и картинки и си ги разпространява, после пак ботовете ги коментират и така до безкрай.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dead_Internet_theory
Конспиративна теория от тези, които се лансират от алгоритмите и подемат от лековерните. Нищо повече от кемтрейлс и илюминатите Simple Smile На всичкото отгоре предхожда с няколко години генеративния изкуствен интелект, та не знам Stuck Out Tongue

Иначе много от наблюденията в предишните постове почиват на факти, разбира се. Интернет е необятен пазар за печелене на пари. Нормално е да бъде така.

Между другото, в bg-mamma все още много ботове няма, така че какво ще е съдържанието, само от вас (нас) зависи.

# 167
То за това е теория и в някаква област сигурно вече е тествано - AI да създава съдържание и да го коментира, дори без включване на човек.

Тролската и бот фабрика във Фб е отвратителна, вече ми и втръснало да им гледам гадното копи с накъсана фраза, повторена със синоними, мултиплицирани възклицания, ограничения речник (преди година повтаряха фразата пийте си хапчетата в разни вариации), и в политически контекст са отвратителни. Както и анти-лгбт. Кога ли медиите ще започнат просто да трият коментари, с риск да останат 5-6, но от реални хора

# 168
Повечето свестни медии отдавна са си спрели коментарите, не просто ги трият.

# 169
Повечето свестни медии отдавна са си спрели коментарите, не просто ги трият.
За съжаление не и водещите тв канали

# 170
Да, ад е там. Но излизаме от темата.

# 171
  • Glasgow
То цели проекти и страници има AI генерирани или буквално преведени с Гугъл транслейтър без корекция. Имаше един интересен проект във фб "не ми се обиждай, но", да се бори с дискриминацията, интересни случаи споделяха понякога. Приключиха този проект и започнаха някакъв пак уж със случаи на дискриминация, но без снимки и реални лица, само разказани истории, които толкова си личаха, че са преведени автоматично, а и самите случки не отговаряха на българската действителност. Ама и превода беше 🤐"вървя си, мислейки си за моя си бизнес"😂😭("minding my own business ")

# 172
  • Бургас
Какво са ботовете?

Ей сега ми липсва човечето,което се чеше по главата!Емотикончето.

# 173
Първообразите на AI

# 174
Какво са ботовете?

Ей сега ми липсва човечето,което се чеше по главата!Емотикончето.
Компютърни приложения, създадени да изпълняват конкретни, повтаряеми задачи, за които не се изисква човешка намеса. Да творят негативни коментари в социалните, да са първи на опашка за супер актуални билети за концерт, лимитирани продукти с определена дата на пускане на пазара и прочие. Изкуствен мозък, който следва прости команди и създава еднотипен “продукт”.

# 175
  • София
Това прекрасно описва част от пишещите в някои популярни теми 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт