Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 86 701
  • 2 031
  •   1
Отговори
# 120
Кайсийо, транзит мина пак... Пиша тука в тефтеря.

Днес нервен ден, детето и то нервно, баща му витае в облаците. Ще го хлопна с нещо, ако зададе поредния въпрос за десети път 😤
На всичкото отгоре, баба получи поредно заведено дело за един имот, наследство от дядо от някакви роднини, които дори не съм виждала. До тук спечели три дела на всички инстанции, четвъртото се влачи, а ето и петото дойде. Спечели ги, защото аз се хванах с тая работа. На никой не му пука, на майка ми примерно, на леля ми, на братовчедите, на сестрите ми. А не мога да оставя баба, ще се поболее. Срещу себе си негодувам. Що не хвърля всичко?

# 121
Шогуна върви седмица за седмица. Има го в торент тракерите. Май и по нетфликс върви...

# 122
Сири, много скофтяна ситуация, не можеш да оставиш баба си така, но липсата на подкрепа също обижда..

Зелената салата обогатих с плочка сирене, запечено с мед и мащерка, доста добре се получи. Мислех с ягоди да си направя, но нямам подходящо сирене, а и май баш не трябва да ям сини сирена и брита. Ще ходя да чета.
Впрочем ако някой обича да експрериментира със салатите съм отворена на идеи за дресинги, комбинации и други. Обичаме също лятото и с гриловани праскови със зехтин. Иначе най-редовно си правим овчарска и само това вечеряме. Тая вечер пак само със салата минахме. Чудно само що не отслабвам 🤣 може би е заради наполеонката следобяд 🤭
Хайде лека вечер, драснете по един ред, че сте добре, мисля ви и пращам положителна енергия!!

# 123
Потвърждавам за Нетфликс! Опитах се да го гледам , но ме отказаха гнусотиите. Иначе изглеждаше интересен.

Ре, 🤗! Всичко ще е наред! Ти си знаеш!

# 124
  • София
Какви гнусотии в Шогун, Сиси? Много става сериалът.

# 125
Много има, Артемис, но аз избягах , докато вареха на бавен огън един от пленниците!

# 126
Сиросче, дано по-бързо и лесно се разплете казуса, за да е спокойна баба. Знаеш, че не можеш да захвърлиш всичко.

Днес ме метнаха служебно. Тъпо ми стана - пуснаха ми поръчка, аз я направих много бързо с идеята да я приключа днес и да не ми се мота утре, а клиентът взел, че се отказал. Не съм се обяснявала и разправяла, но ми остана кофти вкус.

Аз така и не догледах Фортитюд, остана ми последния епизод. За мой срам, тази година и книгите не ми спорят. Чета само служебно, по задължение. Нощем не спя, но вместо към книгата, посягам към телефона.

# 127
  • France
Никакви гадости не мога да гледам вече. Само нежни неща.
За мамографията - щом моята чашка А на релси мина, значи всичко минава.
Сири Hug

# 128
  • София
Чироз, действай за баба ти. Горката жена. Какви са тези хора бе. Явно е, че тя си е в правото.

# 129
В правото си е. Не е заграбила нищо миличката. Имотът е там, но вече сме сигур 100 наследника. Тия се пробват отдавна. Не е разделен просто, някога, преди аз да се родя. Вече е късно. Никой не го поглежда тоя имот, ако не му замирише на продажба, ама и 100 човека, не се събират. Там им е пустото наследство, па да дойдат да си го стопанисват и ползват. Не успяха с фалшиви нотариални актове, да им го плати, сега искат наем за 15 години, защото баба садила малини и се обогатила. Една малина няма. Даже не знае госпожата от Виена, която и да е тя,  къде е имотът, не е стъпила, но знае, че баба е забогатяла на неин гръб, щото садила малини и царевици. Брутално е. Четох исковата молба. Тоя, ако е юрист, то е от бай Тошовото време. Така пише.
Извинявам се, че завземам ефира, ама тук и е имотът на госпожата. Баба не си го е сложила в джоба.

ПП. Имотът вече струва няколко стотин и т.н. Апетитен е, голямо парче на хубаво място.

# 130
  • София
Ужас. Аз ти бях казала, че имаме ниви, които вече са в регулация, но никой не се занимава. Само майка ми на времето. Сега не знам и какво става с тях. Ако някой наследник поиска моя дял, за да сади, с кеф го давам.

# 131
  • France
Оф, че гадост. Човешка. Хората са ценни. Странното е, че малко го проумяват

# 132
Ех, 15 години никой не се сетил да го потърси, камо ли да го стопанисва, сега и претенции за наем.
Действай, не се съмнявам, че ще направиш нужното. Само излишен стрес за милата жена и за теб.

Работя още аз, мъча един толкова неграмотно написан текст, че двамата с МУ четем и се опитваме да разберем какво е искал да каже автора. На места е просто неразбираемо, за правиписните грешки дума да не отварям.

# 133
  • София
Бърди, на какъв език е? Да помагаме?
Пандич, чета те в Мунската и рева от смях. Що не ни ги пишеш и тук тези бисери. Малко да разведрим минорния тон 🤣.

# 134
Сирос, а кой плаща данъка на този имот (и има ли такъв изобщо)?

Общи условия

Активация на акаунт