Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 86 695
  • 2 031
  •   1
Отговори
# 105
Ре, аз като ходих на мамограф, понеже съм с голям бюст , служителката там ми каза,че в случая е за добро.Защото имало жени с малък бюст, които трудно ги намествали на пресата. А при мен прелива. Единственото положително от тези бомби.

Скрит текст:
Мисте, дала съм на щерката да чете темата, няма много инфо за Задар, та затова питах . Аз Хърватска я мечтая отдавна. И тя , не знам дали покрай мен.Случайно на село като бяхме ръчках за билети за Италия, и видях ,че има прилични за Задар. Зет ми не обича да си отбелязва рожд. дни,  не иска нищо да прави по случай юбилея. Единствено да идат някъде.Мислех да му подарим уикенд в БГ, но то почти едно и също ще излезе като сума. А и да мръднат някъде, двамата, свободни, по младоженчески.  Дъщеря ми е адски изнервена и напрегната, понякога го отнася детето. Това е моят начин да "им се намеся" .
    Сега почвам да следя за "малките" , че гаджето нали е абитуриентка. Решила съм на децата да подаряваме пътувания. Материалните блага да си ги набавят сами.
   Отчитам си като голяма своя грешка,е досега съм се лишавала от пътувания и почивки - заради ремонти по къщата, заради липса на отпуска, заради школи и курсове на децата. Животът си минава, не може само на терасата да пия аперол. И в Италия трябва, и в Будапеща, една Португалия за късна есен с дружки...

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 11:04 от марулета

# 106
Ре, стискам силно палци да е фалшива тревога. Достатъчно се изтормози от другото, че и това!

# 107
Аз миналата седмица бях толкова истерясала, че ходих по спешност на ехо. ЛЛ ме пращаше декември 2022, сега пак имам право на безплатен профилактичен, лекарят даже ми се накара защо отивам платено, но изобщо не ми беше до ЛЛ и направления, исках да мина преглед възможно най-бързо. Безплатният ще го ползвам след няколко месеца, живот и здраве. Лекарят ми каза следене на 2 години и първа мамография на 45. На две години ми се струва недостатъчно, особено предвид обременеността.

# 108
  • София
Бърди, при обремененост е на една година. Не се психясвай, като знаят, че имаш наследственост и се следиш, всичко ще е наред.
Случват се тези неща, но отдавна не е смъртна присъда.
Хайде ще се следим заедно. Аз и МН ще включа, поне и кеф да има от цялата работа, че напоследък забравихме, че сме що годе млади и без деца 🤣.

# 109
  • София
Ре, стискам палците и за теб! Както казваш, дори да е нещо, хващате го рано. Ще си ОК.

Аз гинекологичната профилактика я минах през март. Трябва да си проверя гърдите на ехограф обаче. За мамография профилактично май ми е рано. На 42 г. съм. Не знам за мен колко сестри ще викат да ме дърпат и опъват и сигурно пак няма да успеят да хванат нещо за слагане на мамограф. Това ме притеснява, защото си мисля, че е предпоставка да се пропусне някое изменение. Да не дава Господ ( или който там дърпа конците)!

И като сме на тази тема... Нали уж като се слабее, се сваля от бюста. А обратното има ли го? Напоследък забелязвам, че малко ми отесняват дрехите. Надявах се и чашката на сутиена да омалее, но уви. Laughing Странното е, че теглото ми не е променено. Явно някакво преразпределяне на телесата се получава с възрастта.

# 110
  • София
Споко, ако са много ню-ню, ще те сложат да легнеш.
На мен винаги са ми били големи и с меното само на корем качих. Сега съм като Мечо Пух.

# 111
Ре, не се психясвай, ама ми е зор да го приложа на практика. Затова и казвам, че съм разочарована от собствената си реакция. Като гледам какво се случва около мен, направо съм в ужас. Тъкмо се поуспокои човек и бам.

Заложих леща в пота. Чудя се да изкарам ли хоум офиса на терасата. Направо се задушавам вътре, нищо че терасата е широко отворена.

# 112
  • sf
Щях да се оплаквам, ама няма , здрави сме, друго не искам. Пари ще изкарам.
Сложих едни гювеченца с боб и бекон във фурната, да видя какво ще стане.

# 113
Марул, до теб стигнах. Кога ще идват? Няма 10 км до летището, но ще ги одрусат 100 евро. Аз ще ги взема, само кажи кога.

# 114
  • София
Ре, точно разсъждаваш. Каквото и да е, хванато е навреме и ще се действа по план. А дано нищо да не се окаже.

# 115
Ре, точно разсъждаваш. Каквото и да е, хванато е навреме и ще се действа по план. А дано нищо да не се окаже.
Плюс едно, както е модерно У форОмО. Няма какво да добавя.

А, имам - качили са втори сезон на хубав полски сериал - "Осъдена". По НВО това.

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 14:10 от Mößbauer-Effekt

# 116
  • София
Бърди, голямо гуш за теб! Hug За терасата изобщо не го мисли - излизай с лаптопа.

Като първи ден след отпуска от сутринта ме подхванаха ударно. Дойде ми малко стресово в началото, но влезнах в крачка .

# 117
Нещо се губите днес. Идвам малко да ви наспамя и ще ходя да правя салата.
Скрит текст:

Тези са миналогодишни. Есента садих някакви сортови лалета и засега нито едно не се е показало. И холандски от холандия садих преди 2 месеца, тях не ги и чакам..

# 118
Мързеливо ми е. След толкова нерви през деня искам релакс, но не мога да се отпусна.Даже не ми се и яде. Но поне е излязла новата серия на Шогун и сядам да гледам.

# 119
  • тук и там
Шогуна по коя тв върви? Ние се върнахме.На изпроводяк щяха ей тъй без да искат да ни вземат едни  430лв повече.Между другото и друг път ми се е случвало,да правя резервация по една цена в сайта,и да ме таксуват на цени "рецепция"-различни от тези на сайта.Добре,че си тръгнахме-мъчи се да ми дойде цикъл,след 90 дни закъснение,според календара..Пия малиново вино,утре имам сто задачи,в петък летим обратно.

Общи условия

Активация на акаунт