Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 86 692
  • 2 031
  •   1
Отговори
# 90
  • тук и там
Добро утро.От хотела се реабилитираха,оправиха ни сешоара и въобще всичко е точно.Оттеглям си оплакванията,догодина сигурно пак ще сме тук,ама не и през пролетната ваканция,щото лудницата в басейните е пълна.Черпя с кафе .                          Ре, стискам палци всичко да е наред и да са напразни тревогите ти.Попи,провери дали не трябва да имат адресна регистрация по закона.В Белгия нали знаеш,че изискват и го има абсолютно същия проблем с чернокожи и араби обикновено.Не че там е решен,щото след проверка,пак си живеят кой както иска.В миналият ни апартамент,над нас беше така-не можеш да хванеш кой живее там,все различни влизаха и излизаха по всяко време.Но можеш да пуснеш жалба,едва ли са регистрирани на адреса твоите "съседи".

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 08:50 от Кайсия

# 91
  • София
Ох, Ре! Дано е напразна тревога! Стискам палци! Ще се размине!

Басимуиболестите.

# 92
  • София
Дано. Трябва биопсия. До тогава няма да го мисля много. Сега започвам да организирам нещата. Дано до две седмици максимум да стане.

# 93
  • France
.... не знам какво да кажа...

# 94
Ре, фалшива тревога ще бъде, ще видиш. Организирай и не го мисли сега.

Благодаря за съветите, момичета. Ще го мисли ММ. Ако трябва ще говори и с кварталния, да видим за липсата на регистрация какво може да се направи. И аз си мисля, че не би трябвало да е законно да живееш някъде, колкото си искаш, без регистрация.

# 95
Ре, и от мен палчета!

# 96
Питанка - купихме самолетни билети за Задар, за дъщерята и зетя. Подарък за юбилея му  през юни. Някой летял ли е до там, бил ли е на почивка, да ми каже как сте стига от летището и евентуално да препоръча нощувки.

# 97
Ре, кръстосвам палци и за теб!

# 98
Ох, Ре, това пък сега откъде? Стискам палчета тревогата да се окаже неоснователна!

Аз като някоя досадна свекърва, но, момичета, преглеждайте се редовно. На никой не му се занимава с лекари и прегледи, особено когато наглед няма проблем, но е важно.

Едва отворих очи днес.

# 99
  • София
Сега, аз че съм леко спечена, спечена съм, но от друга страна се хилих яко с братовчедка ми и МН. С брадчетката на тема размер. Тя ми вика, ти поне материал имаш, а мен три сестри ме дърпаха, за да влезе нещо под пресата 🤣.
А аз на МН му викам, че ако е кофти ще може да избира силикона. Той се нацупи и отиде да се депресира 🤣.

# 100
Ре, стискам палци всичко да е наред и това да е някаква фалшива тревога!
Цинизма ми на работното място избива на макс, лошото е, че някой може да го отнесе ....

# 101
  • София
Ще е наред. И да не е най-добрият вариант, рано е хванато. Преди по-малко от година правих скенер и пет и ЯМР и тумор фактори.

# 102
  • тук и там
Марулетке,това Задар за първи път го чувам,не знам даже в коя държава се намира.Ре,на профилактичен ли ходи или имаше оплаквания?Не съм ходила до сега на мамография,казаха на 50 започвала профилактиката,пък аз имам няколко месеца докато ги чукна .Не се спичай-всичко ще бъде наред,то покрай хормоните -кисти ,уплътнения и други доброкачествени работи може да са.   П.П. Проверих.В Хърватска било.Не знам за там,но имам познати дето ходят и пускат страхотни снимки всяко лято от някакъв Оток беше в Хърватия-Други оток или нещо подобно.

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 10:45 от Кайсия

# 103
  • Пловдив
Марул, Задар е при-каз-ка! Simple Smile Сплит и наоколо също... Ще им хареса!
За жалост до там не стигнахме, ама в Хърватска все ще искам Simple Smile
Има тема във форума, прочети и питай.

# 104
  • София
Кайсия, от две години съм в мено пауза и реших, че не е зле да се изследвам. Профилактичен беше, но имал леки притеснения от визуални изменения. Иначе да, стандартът е след 50, ако няма фамилна обремененост.

Общи условия

Активация на акаунт