Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 86 709
  • 2 031
  •   1
Отговори
# 1 950
Според мен не залагайте на дивеч за празник, особено ако не сте готвили такъв досега.

За мен дивечът под формата на чисто месо в манджа ми е в графата - става, но нищо особено. Месо като месо, само трудно за приготвяне. На кайма и суджуци - бива.

# 1 951
  • София
Не мога да му хвана схемите на моя ОПЛ. Сега бях при него за направление. Даде ми, но натърти как последния път когато ми давал за същия специалист, не съм му занесла амбулаторен лист след прегледа. Това обаче не е вярно. Носих го
 Два пъти . Единият път го занесох когато водих детето за нещо и реших да използвам случая. Каза не сега, донеси го когато идваш за себе си. Ми хубаво. Занесох го след няколко седмици отново, този път бях отишла мен да лекува, не детето. Не му трябвал. Днес пък ми пили за него, а аз вече дори не знам къде потъна този лист след всичките разнасяния.

# 1 952
  • Пловдив
Панде, ама налЕ сичко идва сега електронно?

Мързе, глиганско съм готвила, ма сърна само в суджук и буркан съм яла. Не рискувай за празника, да...освен това е сухо месо.
Гадно мий нящу, ма ше мине Head Band

# 1 953
  • Euskal Herria
Панде, а аз бих му казала за тези два случая, когато си носела листа.

# 1 954
  • тук и там
Нямам опит с дивечово месо.И според мен за празника заложете на друго месо.Аз реших,че искам за РД бягаща пътека-електрическа .Дайте ми препоръки за такава ,моля,ако сте ползвали-на приемлива цена.Щото във фитнеса са Матрикс,потърсих същите,защото са супер,цената се оказа над 6000 евро.Ми не,мерси съм-толкова пари за пътека не мога да дам.

# 1 955
Кайс, Тилката преди няколко години си поиска пътека за Коледа. Взехме от Декатлон.Ако имате наблизо- ходи разгледай. Всички я ползвахме активно преди последното преместване и бяхме много доволни. За съжаление, към момента още стои разглобена в гаража. 👿

Последна редакция: вт, 30 апр 2024, 10:38 от TuЛи

# 1 956
Мързи, дано ветеринар да е дал зелена светлина за сърнешкото. Иначе и аз бих заложила на "забравяне" в гювеч, след едно денонощие киснене в оцет и вода.

# 1 957
Тили е едно на хиляда, които са ползвали спортен уред след първоначалния ентусиазъм. Обикновено се превръщат в скъпа закачалка. И аз имам една такава в мазето (крос-тренажор).

Днес от мен струи позитивизъм, това ако не сте забелязали. Който иска съвет за обезкуражаване, да ми пише Joy

# 1 958
  • тук и там
Мне,за пътеката специално мисля че ще ползва и от мен и от децата.Имала съм велоергометър,ама беше супер скапан и ми наръбване за*ника , и верно че никой не го ползваше навремето.Но съм решила,предвид скапаното време в Белгия,да си правя крачките всеки ден.Тили ,благодаря! Аз искам професионална или полупрофесионална,и да има къде да се държа отпред и отстрани , също да е стабилна.Кофтито е,че заема много място и идея си нямам къде ще я сложим..

# 1 959
И аз имам закачалка като на Попи Simple Smile По едно време я използвах много активно (за закачане на дрехи, разбира се, да не си помислите друго), после я разкарахме на долния етаж. Веднъж съседът за малко да се излъже и да я купи, но в последния момент се освести Joy

Бива заплес, ама моето на нищо не прилича. Три дни умувам две поръчки и се чудя как може да са за 1-ви като е почивен ден. По някое време следобед реших отново да проверя точната дата - не били за първи, а за утре. Рязко захвърлих всичко друго и главата ми пропуши от бързане. Сутринта се опитах да вакуумирам дрехи в продупчен плик и се чудих защо не се получава. Заплес на квадрат.

Правих паста за вечеря. За утре нямам нищо измислено и планувано. За Великден пък съвсем. Все пак Великден е чааак в неделя, нали.

# 1 960
Бърдче,да си жива,здрава,много щастлива!От сърце желая всичко при вас да се нареди по най-добрия начин! Heart Hug

Допуснах тъпа правописна грешка в официален документ,ММ видял и ми се обади да ми се "подиграва",тъй като обикновено аз правя такива забележки на него понякога.Толкова се засрамих от себе си,че усетих как се изчервих,нищо,че бях сама вкъщи.

Искам да слушам и водя разговори за музика и книги,а не за болести и колко е гаден живота.

Наздраве от мен с ракийка,салата и таратор.

# 1 961
Привет!
Разглобих се от тичане насм-натам, като подивяла конска муха. Полза дали има, не мога да кажа.
На домашния фронт си отвисих в кухнята, даже успях да уморя едни броколи. Пуснах ги в килъра на пара, обаче оставих налягането да падне само - голяма грешка.😳

# 1 962
Направи ги на крем супа.

От три дни съм на село, работата край няма. Започва да ми писва от селската индилия.

# 1 963
Тили е едно на хиляда, които са ползвали спортен уред след първоначалния ентусиазъм.

В случая коефициентът ми е четири. 😀
Ползваше се редовно и активно и от четирима ни.

Кайсия, този модел е стабилен, има къде да се хванеш, май 12 степени на скорост и нива има, абе супер си е. Но заема място, да. И не е съвсем безшумна, във фитнеса шумът някак се слива и не се усеща толкова ясно.
Не е нещо драматично, но не е и като мушичка.

# 1 964
Крем супите у нас не са на почит. Бутнах ги в яденето, което готвих - пиле с броколи, сирена, гъби и сметана. Онова чудо, дето 16 години му се молех да опита броколи сега сам за тях пита.🤪

Общи условия

Активация на акаунт