Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 86 755
  • 2 031
  •   1
Отговори
# 285
Сис, аз бих си отваряла очите малко по - широко, без да се филмирам. Кой знае за каква щуротия, иде реч. Споко само и умната.

# 286
  • София
Сиси, сигурно не ти е смешно, ама сме на такава вълна, че ще трябва да ни изтърпиш. Simple Smile можеш да го предупредиш елегантно.
Скрит текст:

А най-вероятно някоя колежка го търси по служебен въпрос.

# 287
  • France
Сис, аз бих си отваряла очите малко по - широко, без да се филмирам. Кой знае за каква щуротия, иде реч. Споко само и умната.
Шегата на страна, съгласна съм със Сири. ММ също има 2 колежки, с които доста говори. Дори и сега работи и чати с тях. Едната се оказа българка даже. Такъв "флирт" е имало, че е разбрал след почти година от къде идва Joy

# 288
Това каза и той! Не се издадох, но той се държа естествено. Все пак ще послушам съвета на Сири 😉!
Благодаря ви , мили мой! Знаех си, че мога да разчитам на вас 😂🫣🤗

# 289
НачЕ, колкото ме мързелоти да пиша, толкоз и на въпреки си прая… На два пъти пиша и вчера и днес… и натискам нещо и всичко изчезва 🧐😳
Мистей, добре съм.. малко ми е ено такова минорно… уж ключОве вече имам.. ма тва щей от излазянето от комфортната зона 🤣 тя една зона… ма сЕ пак.. поутъпкана. Хем няям търпениЙ, хем малко мий смърцафоляно.. ама малко 😀 Ключовете днес получих и не мога тъй да се почувствУвам собственик още.. ма тъй пък се гордея със себе си.. шса пръсна чак 🤣 ши кайш, че съм изплатила колибата 😆 нищо, де и тъз ще стане.
Щерката ще фЪрчи из  Стокхолм/ не спря да мрънка, че два градуса билО там в околиЙта 🤨, Миланото също ще му обърне вниманиЙ. Като се върне оттаме у края на месеца отива На АНталията.. там е доволна, че топло. Тъй.
Килеша вече с два ката дрехи снабден за абЮтириентинитЕ. За изпращане и за самата вечер… После в КушадасЪто на екскурзия.
Майка им пък брои дните до края на стажа в бакалийта 😅 Туй са новините от нас..

ДонС, жива и здрава да си ни, много пътешествия и по стадионите с Барса да те виждаме!

Ре, Бърд и Хортенз с болната приятелка ги мисля всеки ден.. Мъка ми е, като ви е мъка, кО ме разбирате 🤗

Коя другарка май вчера навърши пълнолетие ми изскочи от главата, но и на нея пож’лавам много здраве и само щастливи дни!

Мид, Павката ще се поразсее и натрупа нови впечатления. За вас с Маслинка 🤗

Кой беше с мебелите икейски- посмях се от сърСе, представих си го тъй.. нагледно 🤣🤣

Сис, бригадата е готова, само даваш сигнал 👍😁

# 290
Тринидаде, като идеш да отключиш, вземи ме на по път. Какъв купон ще си спретнем 😍

# 291
И аз искам, пък! Свирнете кога и къде и буквам райънеъра 😜! 13 да шушне на уше къде е колибата, моля!

# 292
  • София
Тринки, значи Simple Smile :
- обявяваш датата
- ние идваме с инструменти, за да сглобяваме мебели и парцали, за да чистим Simple Smile
- резервираме си спането и джамбурето
- и купонът започва.

# 293
Ма кво чистене, ве- забраняям 🤪 Събираме се на планински въздух да спортуваме 😇 Спорт, спорт.. до сутринта 🤣🤣 Никакви парцали. Гири, бири и подобни градусови уреди… Постелки за йога ще подсигуря лично 😂😂👍

# 294
  • Euskal Herria
Честит рожден ден, Донси!

# 295
  • USA
Ан тей, Тринки, рекни им го на тез чистофайнички!
И аз ши дода, щом е за спорта, инак не Sunglasses

Ний се прибрахме вчера. Недовършен извикал чистачките в 9 и забравил да ме осведоми. Само дет' не го убих. Развалиха ми рахатЯ преди да си изпия кафето.
После ни докараха кучешките деца. Бяхме ги дали на училище за 3 седмици, докато ни нямаше. За парите, които ни струваше това удоволствие, очаквах да можем да водим разговори с тях на високо равнище...
Поне на 3 езика!!!
Вместо това, една от чистачките си оставила вратата на колата отворена, докато свали такъмите за чистене и Сторми успяла да открадне туба с някакво масло за лъскане на паркет. Познайте как цялото патио беше омазано.
Та, същите глупчовци са си, май, май. Ама пък са сладки...
Ще имаме парти в събота. Искам да направя поне една торта, ама нещо нямам желаниЙ. За другото кейтъринг. 

Честит рожден ден на Донси и Уинди! Живи и здрави Tada Birthday Balloon

Бърди, силно стискам палците за мама Flowers Four Leaf Clover
Ре, всичко ще е наред Flowers Four Leaf Clover
Дорчи, гушш!
И друго щях да пиша, ама забравих , пък и вий, без туй заспахте Kissing Heart

Сис, хич не вЕрвам ТМ да намери по-прекрасна принцес от теб, така че няма да имаш нужда от чували и лопати, споко!

# 296
Изтървах Донси, Сис , ама съм на линия с мотика, лопата и чувал.Сис, само дай знак.
   Трине, как минорно бре?! Ново начало, нов живот те чака.Миуото слуша ли те? Децата шсъ опраят.
   Завид на щеркинса за Милано-то.
  Дорч, сили и търпение и стиснати палци от мен!
  Бърдо, и за теб!
Тетка ми се губи.
   Бър, беше ли е залата?Помаха ли ми?
   Хортензия, как е детето?
Тарти,  ок, аз не чета модераторските, а и не разбирам много от приложения.

# 297
  • Пловдив
Добро!

13сче, ще се нареди сичко! Ма и мен ьемете по път, ей! Wink

Скай, наче в събота в колко часа да сме там...? Grinning в къщата с басейна или новата? Simple Smile

Лейла, кво си правите?

# 298
Добро утро!
Стискам палци за нуждаещите се!
Тринки - браво!
Мързелче - евала на мъжко ти, направо ми е кеф да чета за него!
Да коригирам картинката дето я дадохте на Сиси - не сте я показали цялата, другарки !!!

Според мен място за филм няма.
Вкиснат съм от няколко дни. Заради идиотизма, мързела и лентяйството на няколко човека може да ни затворят офиса и да си търсим друга работа. Голямо самочувствие на фона на гол г@з! Иде ми да хвана едно дърво но ще ме уволнят преждевременно ако го направя. Май ще трябва да почвам да проучвам пазара отново ....

# 299
Добро! Бърди, с теб съм мислено днес!
Мид, детето стъпи ли на римлянска земя?Хортенз, кажи как е госпожицата!
   Лан , тъпо е заради един или двама да го отнасят всички, но не е нещо невиждано. Дано се успокоят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт