Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 86 756
  • 2 031
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ютрю! Още не съм стигнала на работа! Вчера вечерта щях да получа удар амнайсет пъти, но момичетата взеха мача по възможно най-инфарктния начин. Махах и на Марули, ама сигур не се е видяло, въпреки че бях най-прекрасната в залата и трябва само мен да са ме снимали за красота и разкош на драгия зрител.

Не разбрах защо, но ще копаме Сисиния мъж. Идвам. В добавка пращам и моя, да не копаме два пъти. Как може репликата ми "Прави каквото щеш!", придружена с въртене на очи и драматично напускане на стаята, да я тълкува като "Мило, напълно те подкрепям и си го намислил много умно"? Офхфх.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 09:16 от бъръльо-бъръльо

# 301
  • France

Туй то. Славчо ме събуди посред нощите с температура. Отдавна не се беше случвало. Жалко, днес имаха карнавал. А от понеделник са във ваканция. Просто.... егати.

# 302
Хахахахахаха , Бър, кефи ме мъжо ти! Ама не е научил, или е забравил важен урок. Че на жената  ДА, не значи да и т.н.
  На мача на момичетата хвърлих повече емоция, отколкото на мъжкия. Браво на ЦСКА!
   Ох , Фил, законът за всеобщата гадост в действие.
  Абе много ваканция много нещо на чужбинските деца, браво!

# 303
  • France
Ама какво браво, на 2 месеца имат 2 седмици ваканция. Rage ММ хубаво казваше да се преквалифицирам като даскал.

# 304
  • София
Бързо да се оправя Славчо! Казах!

Учителстването е ужасна професия! Поне тук. Не стига че с малките повтаряш едно и също като папагал до затъпяване, а се и занимаваш с лигави деца и родители с претенции до небесата. Колкото и да обичаш професията и да милееш за децата, все ще ти прелее, като дойде кифла Мара с три кила джуки и сиси да ти се кара защо мамин сладък Гошко е със забележка, той само се е самоизразявал, като е ритнал Лилето в лицето. Или защо няма шестица, ще му накърниш крехката аура, то нищо, че не е седнал да прочете и ред.

Така, има прекрасни деца и родители, де, ама лъжичката а.о в кацата с мед, знаете.

В допълнение има и "странни" представителки на професията, на които със ограничителна заповед трябва да им бъде наложено да не влизат в учебно заведение. Абе, джунгла.

При вас не знам как е, ама тук не бих го работила това.

Дорчи, стискам още палчета. Бърди, и на вас. На всички, които имат нужда.

# 305
Като знам какви Гошковци златни имаше в класа на сина ми,  с кеф да извадиш тоягата и да почнеш от бабата и дядото,не от родителите.
  Иначе , Бър , на сто про съм съгласна с теб.

# 306
  • София
Бърди, мисля ви днес с майка ти! 🍀

Дорче, и вас ви мисля! 🍀

Бър е много права за учителките. Аз мечтаех да бъда учителка, но бързо схванах каква е реалността и се пренасочих в друга посока. А покойната ми майка беше сбъднала мечтата си да е учителка. Имаше повече от 30 г стаж и натрупани впечатления от сферата в годините преди и след промените. Преди промените го е работела с удоволствие. След промените удоволствието е било примесено с горчивина.

# 307
Утро.
Бър-Бър, страхотно и достоверно за съжаление, описание на бг образованието от поне 20 години насам. Така се радвам, че Килешов приключва с тази сага, че да се отърва и аз..

Не стига, че платих една кола пари за платежни къмто рашките, ами ся нещо объркали името на единия , та писах мейл доодеве да оправям нечии бакии.Само, ама само да ми бяха казале нещо още да плащам и света тесен щеше да им се види 🤨

Днес късен следобед на фризьорката ще се явя, че вече двата косъма не ги трая..

# 308
  • София
Добър ден.
Да към летището пътуват.
Следобяд ще кацнат в Рим.

# 309
Тъпо ми е!
В последните четири години убийствата на жени от настоящи и бивши партньори са се увеличили десетки пъти тук.  Преди няколко дни убиха момиче пред полицейско управление, дръзнала да поиска помощ и защита. А полицаите?! Гледали съчувствено през прозорците.

# 310
  • France
Не забравяйте да стискате палци за Бърд.

Тази сутрин ми е много нервно нещо.

# 311
  • София
Аз  е знам тук ли да пиша или в мундската. Като бяхме в Индия си накупих саронги, шалвари, шалове все от коприна и Кашмир. Днес вадя едно и... нямам идея какво е и как се облича. Има връзки и от долу и от горе. Яд ме хвана, защото е супер като цвят и материя, но  ямам идея как да я облека.

# 312
Ам' снимай, ще го разгадаем дружно Simple Smile

# 313
Ох, голямо чакане, голямо чудо. Още не е минала изследването, няма да има резултати днес, чак в понеделник. Това чакане направо ме съсипва.

# 314
Донси, че ре де на патерица. Пожелавам ти много здраве, вълнуващи пътешествия и стойностен човек до теб!
Бърд, целият късмет на света да е при мама днес!
Фил, сестро, какво да ти кажа?! Прегръщам те.
Мисти, малката дъщеря с баща си е в България.Той по работа, тя да си види дружката. И освен гадната температура, има непрекъснат рев как ѝ се провалила ваканцията.Снощи вечерта спадна на 37.7, алилуя. След 2 часа тръгват за насам, дано не висят много по границите.
Вчера с каката си направихме чудна екскурзия, днес ще чистя и готвя. Купих пъстърва и кайма, трябва да измисля как да ги сготвя.

Общи условия

Активация на акаунт